Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Xavinho #26
Barça B

2009.07.09. 12:52:30

Fernando írta:
frost86 írta:És Xavinak mennyi éve van még hátra meddig fog még ilyen teljesítményt nyújtani mert már ő is lassan 30 lesz!
Szerintem Xavi az évekkel még rutinosabb lesz. Neki nem a gyorsaság az erőssége. Sose az volt. Ő lát a pályán. Forintos labdákat ad, mesés indításokka hozza helyzetbe a csatárokat. Emellett a befejezés is egész jól megy neki. Ha nem lesz reumás vagy visszeres vagy járókeretes szerintem hozzávetőlegesen 90 évig még jó lesz.

Sztem 5-6 simán benne van még.

Maximálisan egyetértek veled! Xavi játékinteligenciája a fantasztikus! A szeme nem hiszem h drasztikusan romlana :) egyszerűen hihetetlen az ember!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.09. 12:30:57

frost86 írta:És Xavinak mennyi éve van még hátra meddig fog még ilyen teljesítményt nyújtani mert már ő is lassan 30 lesz!
Szerintem Xavi az évekkel még rutinosabb lesz. Neki nem a gyorsaság az erőssége. Sose az volt. Ő lát a pályán. Forintos labdákat ad, mesés indításokka hozza helyzetbe a csatárokat. Emellett a befejezés is egész jól megy neki. Ha nem lesz reumás vagy visszeres vagy járókeretes szerintem hozzávetőlegesen 90 évig még jó lesz.

Sztem 5-6 simán benne van még.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca0417
Entrenador del Barça

2009.07.09. 12:21:15

Mostmár örülnék egy Guardiola nyilatkozatnak, ami irányadó. Gyanúsan csöndben van. Nem azt várom, hogy sorolja a neveket, csak hogy említsen pár posztot, ahova szán igazolást, illetve érdekelne hogy mi a terve Keirrisonnal. Őszintén remélem, hogy nem lesz "elkótyavetyélve". Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit tudna itt. Ha kölcsönbe megy az is jó, de akkor mindenképpen La Ligás csapathoz, tehát ne a Portohoz, Brunoért.
Nekünk nincs szükségünk középhátvédre, mert Piqué Marquez és Puyol megbízhatóak, Henrique-t majd meglátjuk, de jóeséllyel ő is be fog válni.
Milito is lassan már fölépül, ha nem akkor Caceres is maradjon, ha az argentín harca kész lesz, akkor Martin-t kölcsön lehetne adni, de csak akkor és csak kölcsön.
Kép
albandytos
Barça C

2009.07.09. 12:16:21

szasztok.

Én is látom hogy a legégetöbb probléma bal oldal.Fillipe kell nincs mese.Ini,Xavi,a világ legjobbja nem kell más,inkább egy támadó szellemü játékosra van szükség(Robinho,Matta,vagy talán a MU-ban mellözött Nanit tudnám elképzelni.)Fab.nem tudná kiszorítani a kettő Király bentről és padra 40millát ültetni kicsit abszurd.
Bocsi ez ez én véleményem.

Csak a BARCA.
frost86
Jugador del Barça

2009.07.09. 12:13:29

kanty írta:
splinter írta:Ez most megint a saját véleményem lesz, elöre is bocsi!!!
Nem vagyok benne biztos, hogy nekünk szükségünk lenne egy Fabre stilusu középpályásra...Szerintem ez az a poszt amiben a Barca szerintem a legerősebb és a legstabilabb a világon. Valamint Mascerano-ra se szerintem, merthát van nekünk egy Keita-nk és egy touré-nk arra a posztra.!
Az ÉN véleményem szerint olyan támadó játékos kéne mint Robinho, mert őt lehetne olyan elgondolásban játszatni mint Messi(nem kötném meg a pozicióját) szabadon váltogathatná mind2.
Bocs ha tul nagy blama....:)
Abszolut egyetértek veled :) A középpályán szerintem nem kellene semmit se változtatni, egy támadó szellemű játékos kell.

Lehet, h sokak nem értenek majd egyet velem, de én Fabregast nem tartom extra klasszisnak, elismerem, h egy nagyon jó játékos, de nagyot nem segitene rajtunk.Nem jobb, mint Xavi, vagy Ini és 40 milliót adni azért, h padozzon elég nagy luxus lenne.

Villa és Mata ha jön akkor elöre már nem kell semmi és lehetőség nyillik a rotacióra is.

:wink:
Örülnék én is Villa meg Mata érkezésének,de még Fabregas is jöhetne mert kell gondolni a jövőre is!És Xavinak mennyi éve van még hátra meddig fog még ilyen teljesítményt nyújtani mert már ő is lassan 30 lesz! és Fabregas még mindig fiatal és rá lehetne építeni a jövőt úgy mint K9-re Bojanra és Messire meg a többi fiatalra!
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.09. 12:07:35

splinter írta:Ez most megint a saját véleményem lesz, elöre is bocsi!!!
Nem vagyok benne biztos, hogy nekünk szükségünk lenne egy Fabre stilusu középpályásra...Szerintem ez az a poszt amiben a Barca szerintem a legerősebb és a legstabilabb a világon. Valamint Mascerano-ra se szerintem, merthát van nekünk egy Keita-nk és egy touré-nk arra a posztra.!
Az ÉN véleményem szerint olyan támadó játékos kéne mint Robinho, mert őt lehetne olyan elgondolásban játszatni mint Messi(nem kötném meg a pozicióját) szabadon váltogathatná mind2.
Abszolut egyetértek veled :) A középpályán szerintem nem kellene semmit se változtatni, egy támadó szellemű játékos kell.

Lehet, h sokak nem értenek majd egyet velem, de én Fabregast nem tartom extra klasszisnak, elismerem, h egy nagyon jó játékos, de nagyot nem segitene rajtunk.Nem jobb, mint Xavi, vagy Ini és 40 milliót adni azért, h padozzon elég nagy luxus lenne.

Villa és Mata ha jön akkor elöre már nem kell semmi és lehetőség nyillik a rotacióra is.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
splinter
Jugador del Barça

2009.07.09. 11:59:19

Ez most megint a saját véleményem lesz, elöre is bocsi!!!
Xavinho #26
Barça B

2009.07.09. 11:46:00

Asys írta:
Xavinho #26 írta:1. Filipe / Santos
2. Bruno Alves
3. Mascherano / Fabregas
4. Villa

Sztem Pep ebben mesterkedik. Sok véleményt olvastam itt, miszerint Bruno Alves felesleges, de Pep biztosan tudja h mér kell neki a portugál védő! Lehet elcserélik Henrique-re vagy nemtom!
A Depor már rohadtul idegesítő számomra, 3 millión megy a háború! Vicces! Nemtom Santos-t mennyiért tudnánk elhozni!
Már nem azért, de semmilyen hivatalos info (eurobarca) nem erősítette meg Bruno Alves iránti érdeklődést! Legalábbis én nem emlékszem, volt hír Filipéről, Mascheranoról, Villáról sőt még Fabregasról is, hogyha Pep hívná akkor jönne... De a Portó-i játékosról semmi!

Az érkező hátvéd Henrique s nem más, felesleges lenne mégegy hátvédet igazolni pluszba, aki meg arra apellál, hogy majd Piqué meg Márquez fog vkp-t játszani az nagyot téved... Márquez már évek óta nem játszott azon a poszton és kell ő a védelem tengelyébe nagyon is, idén világklasszis teljesítményt nyújtott, hol Piquével, hol Puyollal párban!
A fiatal katalán bekk meg a szezon második felében vezér lett ott hátul! Felesleges megbontani a védelmünket... :roll:

Puyol, Piqué, Rafa, Henrique meg esetleg Martin :idea: Ez így tökéletes! :wink:

Középpályás tényleg kell, kérdés az, hogy támadóbb szellemű vagy védekezőbb felfogású lenne előnyösebb! Ha támadó akkor egyértelműen a bal támadó pozíciójába!
A csatár ha Samu nem hosszabít akkor nem kérdés úgynézki, bár már szerződtettünk egy csatárt K9 személyében! Én bedobnám a mélyvízbe! 8)

A Sport.es nemtom mennyire hivatalos, de ott többször is írták h a Barca szeretné a Bruno Alvest. Sztem erről egyébként még nagyon sokan hallottak !

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

Asys
Entrenador del Barça

2009.07.09. 11:34:29

Xavinho #26 írta:1. Filipe / Santos
2. Bruno Alves
3. Mascherano / Fabregas
4. Villa

Sztem Pep ebben mesterkedik. Sok véleményt olvastam itt, miszerint Bruno Alves felesleges, de Pep biztosan tudja h mér kell neki a portugál védő! Lehet elcserélik Henrique-re vagy nemtom!
A Depor már rohadtul idegesítő számomra, 3 millión megy a háború! Vicces! Nemtom Santos-t mennyiért tudnánk elhozni!
Már nem azért, de semmilyen hivatalos info (eurobarca) nem erősítette meg Bruno Alves iránti érdeklődést! Legalábbis én nem emlékszem, volt hír Filipéről, Mascheranoról, Villáról sőt még Fabregasról is, hogyha Pep hívná akkor jönne... De a Portó-i játékosról semmi!

Az érkező hátvéd Henrique s nem más, felesleges lenne mégegy hátvédet igazolni pluszba, aki meg arra apellál, hogy majd Piqué meg Márquez fog vkp-t játszani az nagyot téved... Márquez már évek óta nem játszott azon a poszton és kell ő a védelem tengelyébe nagyon is, idén világklasszis teljesítményt nyújtott, hol Piquével, hol Puyollal párban!
A fiatal katalán bekk meg a szezon második felében vezér lett ott hátul! Felesleges megbontani a védelmünket... :roll:

Puyol, Piqué, Rafa, Henrique meg esetleg Martin :idea: Ez így tökéletes! :wink:

Középpályás tényleg kell, kérdés az, hogy támadóbb szellemű vagy védekezőbb felfogású lenne előnyösebb! Ha támadó akkor egyértelműen a bal támadó pozíciójába!
A csatár ha Samu nem hosszabít akkor nem kérdés úgynézki, bár már szerződtettünk egy csatárt K9 személyében! Én bedobnám a mélyvízbe! 8)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.09. 11:30:35

LM10 írta:Hírek a SPORT-ról:

Tulajdonképpen u.a. a hírek vannak most ott mint itt az eurobarcán, DE 1 fontos hír így is akadt: André Santos lehet Filipe alternatívája, ha a Depor nem engedne. Ő érte a Roma érdeklődik, de ha már őt kellene megszerezni sztem itt már meglenne a playa.
Énis olvastam. Ezerszer inkább Filipe! Nekem nem kéne Santos. Jó bal lába van de nekem nem kéne. Nem tetszett a játéka a KK-n se.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LM10
Director del Fútbol

2009.07.09. 11:27:19

Hírek a SPORT-ról:

Tulajdonképpen u.a. a hírek vannak most ott mint itt az eurobarcán, DE 1 fontos hír így is akadt: André Santos lehet Filipe alternatívája, ha a Depor nem engedne. Ő érte a Roma érdeklődik, de ha már őt kellene megszerezni sztem itt már meglenne a playa.
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.09. 11:21:11

Szerintem a Filipe ügylet ugrott, pedig ő a megfelelő ember nekünk és nem hiszem hogy 12 milliónál olcsóbban találnánk bárkit is aki megfelelő. Persze a végén lehet hogy Txikiék beajánlják a 12 milliót, mert ha megfigyeljük azért először 20 millióra tartottak Filipét. Nos lassan megyünk lefelé és lehet az ultimátumot se gondolták komolyan Txikiék. Mindenesetre jó lenne belehúzni hogy meglegyen a keret és Pep dolgozhasson velük.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Xavinho #26
Barça B

2009.07.09. 11:17:17

1. Filipe / Santos
2. Bruno Alves
3. Mascherano / Fabregas
4. Villa

albicelesteX
A Vadász

2009.07.09. 11:10:49

Szevasztok!Ezen a nyáron már majdnem itt volt Ibra,Masche,Villa,Ribery már szinte télen,Filipe,most Fabregasrol cikkeznek de még sehol senki!Elolvastam a Cruyff féle nyilatkozatot és teljesen egyetértek vele!A jövő évi keret 95% itt van!!!Szerintem egy bal hátvéd lenne fontosabb és kész is!A többi már csak hab a tortán!A Cesc-es híreknek örülök de akkor lennék boldog ha tényleg visszajönne!Xavi-Ini-Cesc tengely!Enyhén szólva varázslatos!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.09. 11:04:07

Akkor most Filipével mivan? :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.09. 11:01:14

Szerintem középhátvéd posztra fölösleges igazolni. Itt van kezdőnek Piqué-Puyol, cserének Márquez, Milito (ha nem megy el és felépül), Henrique, Cáceres, sőt Abidal is tud azt játszani ha muszáj és Touré is. Ebből ha esetleg Cáceres távozik - mivel már tudjuk, hogy Henrique velünk kezdi mega felkészülést - akkor is van még 5 belső védőnk. Ha nagyon kéne egy 6. akkor ott van Muniesa. Föl lehet hozni. Biztosan nem rossz, ha Pep fölhívta ilyen fiatalon. Testfelépítése is rendben van.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.09. 10:57:49

socio66 írta: ezt eddig is tudtuk,ugye;
1. filipe
2. henrique
3. mascherano/fabregas
4. villa
A 2-es pontban nem lennék biztos, hogy ez számítana új igazolásnak?? De lehet, fene tudja.

Nekem csak annyi volt elsőre a fura, hogy szélsőt nem akar venni. De ennek örülök amúgy, mert Henry és Iniesta világklasszisok, és meg fogják oldani jól azt a posztot.
socio66

2009.07.09. 10:51:05

Mikaos írta:A spanyol TVE-vel készített interjún Laporta elárulta, hogy Guardiola hova szeretne igazolni embert:
1. balhátvéd
2. középhátvéd
3. középpályás
4. középcsatár
ezt eddig is tudtuk,ugye;
1. filipe
2. henrique
3. mascherano/fabregas
4. villa
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.09. 10:23:27

A spanyol TVE-vel készített interjún Laporta elárulta, hogy Guardiola hova szeretne igazolni embert:
1. balhátvéd
2. középhátvéd
3. középpályás
4. középcsatár

(blogspot-os oldal a forrás, de szerintem ez egy igen megbízható oldal, élőben közvetítették az Eto'o ügynök kirohanását, és mindig korrekt módon hivatkozzák az anyagot, amit leadnak)
http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... sfers.html
mess2009
Director del Fútbol

2009.07.09. 10:14:19

már jó ideje mondom (persze csak az elérhető infókra alapozva), hogy ez a mi igazolásokkal foglalkozó gárdánk, élen Laportával egy rakás..... és ez a véleményem minden eltelt nappal (sajnos) jobban igazolódik!
pl.,hogy mire alapozom: 3millió EURO egy ilyen patinás klub esetében nevetséges összeg! már csak azért is mert itt kifejezetten szokványos (közepes, átlagos) nagyságrendről van szó. azt látom, hogy össze-vissza futkosnak, és mindenhol csak szívatják őket! de ami a leg nyilvánvalóbb, egyre lejebb adják!!(mármint a minőséget)
barca2010
Jugador d'estrella

2009.07.09. 09:59:14

fcbarca0827 írta:
barca2010 írta:Sziasztok!

Ha jól olvastam a hivatalos Barca honlapon, akkor 2 hét múlva már angliában meccset játszunk!

És ezért, miért mentél a hivatalos honlapra??? :roll: Ha egyszer, itt van az Eurobarca? ](*,)
barca2010 írta:Ezért kérdezem, hogy lassan nem kellene összeállni a keretnek?Az újaknak csak kell egy kis idő a beilleszkedésre vagy nem? Jó lenne már lezárni az igazolásokat szerintem!
A csapatnak nem az első felkészülési mérkőzésre kell összeállnia, hanem mondjuk egy Gamper-kupára! :wink:
barca2010 írta:Az alap meg van ez oké de azért nem lesz könnyű az idei év és kell egy kis minőségi javulás a padra, hogy olyan sikeresek legyünk, mint tavaly
Ha, ezzel a kerettel az elmúlt idényben tripláztunk, akkor miért annyira fontos a minőségi javulás? :roll:

OFF: Megkérdezhetem mióta vagy Barcelona drukker?
Megkérdezheted igen, 1992 óta.

Én is kérdezhetek valamit?
Játszottad ezt a játékot valaha legalább NB II szinten??
socio66

2009.07.09. 09:52:00

Eagico írta:Az "AS" szerint a Depor visszautasította Filipe 9 milliós ajánlatát!Minimum 12 milliót kérnek érte és a sportigazgató elmondta, hogy reméli a Barca megteszi a számukra megfelelő ajánlatot...
a fenébe már ezzel a csapattal!
mit szórakoznak?!
nem hiszem el,hogy packáznak velünk,röhögve utasítják el az ajánlatainkat, semmibe veszik az ultimátumunkat..
hagyni kéne a francba ezt az ügyet,felháborító csikiék szerencsétlenkedése is, ha egyszer utolsó ajánlat,akkor az legyen utolsó,minek kellett még egy ajánlat,még egy nap..vicc.
ezzel szépen vesztjük el a hitelünket a piacon,mindenki így fog szórakozni velünk,hiszen ha egy depor megteheti,akkor más miért ne..
áh,nem gondoltam volna,hogy ennyire szerencsétlenek vagyunk.
mint ha nem lenne még kismillió cserebalhátvéd a piacon.. :roll:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.09. 09:47:57

barca2010 írta:Sziasztok!

Ha jól olvastam a hivatalos Barca honlapon, akkor 2 hét múlva már angliában meccset játszunk!

És ezért, miért mentél a hivatalos honlapra??? :roll: Ha egyszer, itt van az Eurobarca? ](*,)
barca2010 írta:Ezért kérdezem, hogy lassan nem kellene összeállni a keretnek?Az újaknak csak kell egy kis idő a beilleszkedésre vagy nem? Jó lenne már lezárni az igazolásokat szerintem!
A csapatnak nem az első felkészülési mérkőzésre kell összeállnia, hanem mondjuk egy Gamper-kupára! :wink:
barca2010 írta:Az alap meg van ez oké de azért nem lesz könnyű az idei év és kell egy kis minőségi javulás a padra, hogy olyan sikeresek legyünk, mint tavaly
Ha, ezzel a kerettel az elmúlt idényben tripláztunk, akkor miért annyira fontos a minőségi javulás? :roll:

OFF: Megkérdezhetem mióta vagy Barcelona drukker?
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
barca2010
Jugador d'estrella

2009.07.09. 09:40:26

Sziasztok!

Ha jól olvastam a hivatalos Barca honlapon, akkor 2 hét múlva már angliában meccset játszunk!Ezért kérdezem, hogy lassan nem kellene összeállni a keretnek?Az újaknak csak kell egy kis idő a beilleszkedésre vagy nem?Jó lenne már lezárni az igazolásokat szerintem!Az alap meg van ez oké de azért nem lesz könnyű az idei év és kell egy kis minőségi javulás a padra, hogy olyan sikeresek legyünk, mint tavaly.Azért bízom a vezetőségben, hogy tudják mit csinálnak.

BARCA FOREVER!!!
shevy
Capitá del Barça

2009.07.09. 09:36:51

frost86 írta:
zeus021 írta:Szép napot mindenkinek
A sport.es lehozott egy cikket miszerint, ha nem sikerülne a Filipe üzlet abban az esetben egy alternatíva lehet André Santos. Az idei KK-ig nem hallottam róla, de a tornán nagyon tetszett a játéka, tudom nem szabad pár mérkőzésből következtetéseket levonni, de tényleg jól mozgott a pályán. Mind védekező feladatát, mind a támadások segítését ellátta.
Sztem még talán jobb is mint Filipe.
Ti mit gondoltok?
Végre,hogy észrevették a srácot én személy szerint örülnék neki mert fiatal robbanékony gyors jól támad és ami nem elhanyagolható jól végzi a védő munkáját!
szerintem is nagyon jó lenne, ha ő jönne, bár fiatalnak nem mondanám, 26 éves
Lezárt