Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.15. 16:59:52

Előszőr is leszögezem,hogy Valdes oldalán állok:

de azért arra figyelmes lettem,hogy-hiába köszönhetünk neki rengeteg pontot,stb...- azért két nagyon nagy hibája már volt,ami elég sokba került/het:
-Pool elleni hazai meccs (aszhem itt volt amikor becsúszott a kapúba,mert nem akarta kiütni a 3.14be)
-Betis elleni hazai meccs,onnan nem szabad gólt kapni!

Mindezek ellenére továbbra is Őt favorizálom,de tény ami tény,hogy ezeken rengeteg múlhat...mert egy kumma jó kapus azért kumma jó kapus,mert nincsenek sorsdöntő hibái,amellett,hogy rengeteg pontot hoz a csapatának...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.05.15. 17:14:49-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.15. 15:48:33

jelwaz írta:Továbbá legyen ésszerűbb igazolási szisztémája (részemről sokféle korosztályra szavazok, hogy legyen csibészség és tapasztalat, legyenek klubhű játékosok, de legyen játékosforgás is), s ne féljen akár sztárok eladni (szerintem pl. Ronaldinho, Puyol is eladható ha tisztességes ajánlatot tesznek értük). Több ember legyen egy posztra, de ne ugyanaz játsza végig az idényt, és nem is úgy, hogy 1-2 meccset hagy ki, hanem kb. 15-öt. Ebbe a hibába esett érzésem szerint Deco, Puyol, Marquez, Valdés (nem szeretném még egy idényt látni a Barcában), esetleg Ronaldinho.
Puyol eladását remélem csak viccnek szántad :roll: De ha nem, akkor sem szeretnék ebben vitatkozni. A másik meg, hogy Valdesnek aligha van köze az ez évi szerepléshez. De már ezt is sokszor átbeszéltük...Továbbá én a sztárjainkat megtartanám, és egy új edzővel rázatnám gatyába őket. A hsz-ed többi részével nagyjából egyetértek.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.15. 15:22:22

Sokmindennel egyetértek, de Valdes eltávolításával például nem, Puyol eladásával meg aztán pláne nem!
Ezquerrót nagyon sajnálom én is. Amikor idekerült, nagyon szurkoltam neki, de ez a két év valóban derékba törte a pályafutását.
Edző és vérátömlesztés kell! Ahogyan a 2003/04-es szezon előtt. Mindenkit eltakarítani, aki mem méltó a szerelés viselésére, helyükre pedig új arcokat szerződtetni.
jelwaz
Entrenador del Barça

2007.05.15. 13:40:14

Sziasztok!
Nem sokszor szoktam ide írni, mert általában lerendezem magamban a véleményem. Azt hiszem az eredmény reális a bajnoki formát illetően (nem pedig a meccs alapján), egyszerűen ennyit érdemeltünk. Nem csak arról van szó, hogy [auto_cenzúra] a játék, hanem már küzdés sincs. Szerintem nem "összetartó vacsorát" meg mindenféle burzsuj [khm]kal kell csapategységet építeni, hanem plusz edzés, edzőtábor hasonlók. Abban reménykedem, hogy mostmár mindenki pofára esett és nagyon fel akar állni, és végre láthatok egy olyan Barcát, amilyet annak idején megszerettem, akik inkább meghaltak a pályán, mintsemhogy ne próbáljának meg győzni. Alapvetően a következő meccsekre kell koncentrálni, de nem lehet figyelmen kívűl hagyni a jövő idényt már most sem. Alpjában arculatváltásra gondolok, új edző, aki szélesebb látókörű, tekintélyparancsoló és tisztelik a játékosai. Továbbá legyen ésszerűbb igazolási szisztémája (részemről sokféle korosztályra szavazok, hogy legyen csibészség és tapasztalat, legyenek klubhű játékosok, de legyen játékosforgás is), s ne féljen akár sztárok eladni (szerintem pl. Ronaldinho, Puyol is eladható ha tisztességes ajánlatot tesznek értük). Több ember legyen egy posztra, de ne ugyanaz játsza végig az idényt, és nem is úgy, hogy 1-2 meccset hagy ki, hanem kb. 15-öt. Ebbe a hibába esett érzésem szerint Deco, Puyol, Marquez, Valdés (nem szeretném még egy idényt látni a Barcában), esetleg Ronaldinho. Ezquerro pályafutását viszont kettétörtük azzal, hogy idehoztuk, de minek? NEm játszott, igazából fogalmunk sincs, hogy játszhat, milyen formában van, mert kihagyott meccs után, meg 89. percben beállva kaparni valamit senki sem tud. Egyszóval sokkal józanabb hozzáállást látnék szívesen, mely szerintem Rijkaard lecserélésével érhető el, persze nem feledve eddigi eredményeit, de ne akkor kezdjünk tűzoltásba, mikor már az egész ház ég...
PCsabi
aka Game90

2007.05.14. 23:02:06

lionelmessi19 írta:Erre a következtetésre hogy jutottál ? :P
Általában mindig osztályozod a játékosokat 8) Los lenne a segéded :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 22:58:52

Game90 írta:
lm19 belőled jó Mundo szakíró lenne 8)
:D
Erre a következtetésre hogy jutottál ? :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 22:57:17

ozsimiki írta:Olvass lejjebb Lio :wink:

Nem vagyok feszűlt amúgy,ha nyertünk volna 6-0ra,és Ti akkor teszem azt azon vitáznátok,hogy pl Thuram 3ast,vagy 4est érdemel,akkor is szóvá teszem! Tudjátok: privát vélemény :wink:
Nem vitáztunk mi semmiről, 1-1 hsz volt mind2nk részéről. Ez nem hiszem, hogy vita lenne :wink:
Egyébként engem nem is a jegyek érdekeltek, csak mivel Lio szerint Thuram jobb volt mint Gio, szerintem meg nem, ezért ezt leírtam.
PCsabi
aka Game90

2007.05.14. 22:56:52

lionelmessi19 írta:Ez sajnos így van. Mindenki feszült. Nem szabad annyira komolyan venni semmit, és erősen reagálni sem semmire! Mindannyian idegesebbek vagyunk mostanság!
Hála Istennek én nem vagyok az a típus, aki nagyon idegeskedne.

lm19 belőled jó Mundo szakíró lenne 8)
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 22:54:57

Akkor ezt megbeszéltük. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.14. 22:53:54

Olvass lejjebb Lio :wink:

Nem vagyok feszűlt amúgy,ha nyertünk volna 6-0ra,és Ti akkor teszem azt azon vitáznátok,hogy pl Thuram 3ast,vagy 4est érdemel,akkor is szóvá teszem! Tudjátok: privát vélemény :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 22:53:11

Nem éltem én bele semmibe magam, csak mivel Lio felhozta ezt a témát, és mivel nekem is van kialakult véleményem erről, gondoltam leírom. Ennyi...
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 22:52:03

Game90 írta:Off:

Miki, Z5 ez most nem rátok vonatkozik :wink: De észrevettem, hogy mintha mindenki idegesebb lenne itt a fórumon. Bár nem csodálom :roll:
Ez sajnos így van. Mindenki feszült. Nem szabad annyira komolyan venni semmit, és erősen reagálni sem semmire! Mindannyian idegesebbek vagyunk mostanság!

Amugy Miki, szerintem azért megbeszélhetjük, h mi a véleményünk a Mundo osztályzatairól... nem ? :)
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.14. 22:51:35

Zozzy 5 írta:
ozsimiki írta:Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat :?:
Bocs, nem tudtam, hogy nem szabad leírni a véleményem arról, hogy milyenre értékelem a tegnap nyújtott teljesítményüket.
ú

Leszabad :wink: Az én saját véleményemet írtam le,azt is leszabad :wink: Nekem szemet szúrt,hogy ennyire beleélitek magatokat,ennyi :!:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.05.14. 22:47:07

Off:

Miki, Z5 ez most nem rátok vonatkozik :wink: De észrevettem, hogy mintha mindenki idegesebb lenne itt a fórumon. Bár nem csodálom :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 22:44:09

ozsimiki írta:Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat :?:
Bocs, nem tudtam, hogy nem szabad leírni a véleményem arról, hogy milyenre értékelem a tegnap nyújtott teljesítményüket.
PCsabi
aka Game90

2007.05.14. 22:34:15

Miki :!:
Teljes mértékben egyetértek veled :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.14. 22:24:14

Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat :?:

Pontok számítanak,amiben úgyanúgy állnunk mint az Ősi Rivális,csak az egymáselleni miatt cumizás eddig :?

1esély maradt,hogy méltóképp fejezzük legalább be a bajnokságot: minden meccset meg kell nyernünk! Hajtani a végsőkig! Ha így bajnokok tudunk lenni,ok...ha nem: legalább a végére beleadtunk mindent!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 21:30:46

lionelmessi19 írta:Gio 2esével, illetve Thuram egyesével tudnék vitatkozni... :roll:

Szerintem pont fordítva lenne helyes.
Szerintem meg nem :roll: Tegnap kivételesen Gio jó volt, Thuram viszont elég bizonytalanul mozgott labdával és anékül :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 21:27:21

Gio 2esével, illetve Thuram egyesével tudnék vitatkozni... :roll:

Szerintem pont fordítva lenne helyes.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 21:26:50

grecki írta:Azt, hogy semmi más nem érdekel, csak a következő meccs!!!???? És a győzelem, minden más elfogadhatatlan. Én ilyet nem hallottam a mestertől...
Ha nem is mondja ilyen tűzzel és biztossággal, akkor is mindíg a jövőre koncentrál. És néha pont ez volt a baj :roll: Mindíg csak az előretekingetés...
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 21:22:22

grecki írta:Azt, hogy semmi más nem érdekel, csak a következő meccs!!!???? És a győzelem, minden más elfogadhatatlan. Én ilyet nem hallottam a mestertől...
Olvasd át a nyilatkozatokat. Az elmult időszakban volt elég. :wink:
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.14. 21:20:13

Azt, hogy semmi más nem érdekel, csak a következő meccs!!!???? És a győzelem, minden más elfogadhatatlan. Én ilyet nem hallottam a mestertől...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.14. 21:17:55

grecki írta:Miért nem azt hallom, sőt eddig miért nem azt hallottuk, hogy nem előre, hanem mindig a soron következő meccsre koncentrálunk? Miért? Nem ez lenne a helyes mentalitás? A Real ezt csinálta, és eddig nagyon is bejött nekik, akármennyire is megmosolyogtuk... Miért nem ezt mondod kedves Frank? Nem ez lenne ilyenkor a feladatot, ahelyett, hogy a büszkeségről papolsz? Fókuszáljon mindenki az Atleticóra, a Reallal meg nem kell foglalkozni, hogy így botlik, vagy úgy. Már nem rajtunk múlik a bajnokság, végezzük a dolgunkat, és ha kell, emelt fővel vegyük át az ezüstérmet és gratuláljunk a riválisunknak.
Frank épp, hogy ezeket mondja el minden egyes nyilatkozatában :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 21:15:43

grecki írta: Fókuszáljon mindenki az Atleticóra, a Reallal meg nem kell foglalkozni, hogy így botlik, vagy úgy. Már nem rajtunk múlik a bajnokság, végezzük a dolgunkat, és ha kell, emelt fővel vegyük át az ezüstérmet és gratuláljunk a riválisunknak.
Frank szerintem így gondolkodik. Nem? :roll:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.05.14. 21:13:33

Dagoth ur írta:Hát nem tudom.
Én még bizakodó vagyok,de szentem elúszik a bajnokság.
Bármilyen fájó,de ki kell jelenteni:ez a Barca sajna idén nem érdemli meg a bajnokságot.Amilyen jó volt tavaly,most olyan rosszul megy a szekér.
Puyolt én is sajnálom ő a szívét lelkét kiteszi a csapatért,de ez sajna kevés,egy fecske nem csinál nyarat.
van még esély,de nagyon kevés. :(
Szerintem egy 30% esély bent van még... :roll:

Amugy okés, én értem h nem érdemeljük meg szerintetek a bajnokságot, de ugyan úgy a madrid sem. szerintem minden arcon, még a szerintetek kevésbé motivált embereken (Deco, Dinho) is látszik, h akarnak, de egyszerűen nem megy.

A madridon most látszik h akarnak, és megy is nekik. Viszont a hajrá kezdetéig mi voltunk a jobbak, még [auto_cenzúra] játékkal is jobbak voltunk náluk.

Idén ha valaki megérdemelné, de csak is magához mérve a teljesítményt, az a Sevilla.

Előre a bajnoki címért!!!!!
- József Attila
Lezárt