Bajnoki Mérkőzések 07-08
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Előszőr is leszögezem,hogy Valdes oldalán állok:
de azért arra figyelmes lettem,hogy-hiába köszönhetünk neki rengeteg pontot,stb...- azért két nagyon nagy hibája már volt,ami elég sokba került/het:
-Pool elleni hazai meccs (aszhem itt volt amikor becsúszott a kapúba,mert nem akarta kiütni a 3.14be)
-Betis elleni hazai meccs,onnan nem szabad gólt kapni!
Mindezek ellenére továbbra is Őt favorizálom,de tény ami tény,hogy ezeken rengeteg múlhat...mert egy kumma jó kapus azért kumma jó kapus,mert nincsenek sorsdöntő hibái,amellett,hogy rengeteg pontot hoz a csapatának...
de azért arra figyelmes lettem,hogy-hiába köszönhetünk neki rengeteg pontot,stb...- azért két nagyon nagy hibája már volt,ami elég sokba került/het:
-Pool elleni hazai meccs (aszhem itt volt amikor becsúszott a kapúba,mert nem akarta kiütni a 3.14be)
-Betis elleni hazai meccs,onnan nem szabad gólt kapni!
Mindezek ellenére továbbra is Őt favorizálom,de tény ami tény,hogy ezeken rengeteg múlhat...mert egy kumma jó kapus azért kumma jó kapus,mert nincsenek sorsdöntő hibái,amellett,hogy rengeteg pontot hoz a csapatának...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2007.05.15. 17:14:49-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Puyol eladását remélem csak viccnek szántadjelwaz írta:Továbbá legyen ésszerűbb igazolási szisztémája (részemről sokféle korosztályra szavazok, hogy legyen csibészség és tapasztalat, legyenek klubhű játékosok, de legyen játékosforgás is), s ne féljen akár sztárok eladni (szerintem pl. Ronaldinho, Puyol is eladható ha tisztességes ajánlatot tesznek értük). Több ember legyen egy posztra, de ne ugyanaz játsza végig az idényt, és nem is úgy, hogy 1-2 meccset hagy ki, hanem kb. 15-öt. Ebbe a hibába esett érzésem szerint Deco, Puyol, Marquez, Valdés (nem szeretném még egy idényt látni a Barcában), esetleg Ronaldinho.

-
- Hírhozó-cikkíró
Sokmindennel egyetértek, de Valdes eltávolításával például nem, Puyol eladásával meg aztán pláne nem!
Ezquerrót nagyon sajnálom én is. Amikor idekerült, nagyon szurkoltam neki, de ez a két év valóban derékba törte a pályafutását.
Edző és vérátömlesztés kell! Ahogyan a 2003/04-es szezon előtt. Mindenkit eltakarítani, aki mem méltó a szerelés viselésére, helyükre pedig új arcokat szerződtetni.
Ezquerrót nagyon sajnálom én is. Amikor idekerült, nagyon szurkoltam neki, de ez a két év valóban derékba törte a pályafutását.
Edző és vérátömlesztés kell! Ahogyan a 2003/04-es szezon előtt. Mindenkit eltakarítani, aki mem méltó a szerelés viselésére, helyükre pedig új arcokat szerződtetni.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Nem sokszor szoktam ide írni, mert általában lerendezem magamban a véleményem. Azt hiszem az eredmény reális a bajnoki formát illetően (nem pedig a meccs alapján), egyszerűen ennyit érdemeltünk. Nem csak arról van szó, hogy [auto_cenzúra] a játék, hanem már küzdés sincs. Szerintem nem "összetartó vacsorát" meg mindenféle burzsuj [khm]kal kell csapategységet építeni, hanem plusz edzés, edzőtábor hasonlók. Abban reménykedem, hogy mostmár mindenki pofára esett és nagyon fel akar állni, és végre láthatok egy olyan Barcát, amilyet annak idején megszerettem, akik inkább meghaltak a pályán, mintsemhogy ne próbáljának meg győzni. Alapvetően a következő meccsekre kell koncentrálni, de nem lehet figyelmen kívűl hagyni a jövő idényt már most sem. Alpjában arculatváltásra gondolok, új edző, aki szélesebb látókörű, tekintélyparancsoló és tisztelik a játékosai. Továbbá legyen ésszerűbb igazolási szisztémája (részemről sokféle korosztályra szavazok, hogy legyen csibészség és tapasztalat, legyenek klubhű játékosok, de legyen játékosforgás is), s ne féljen akár sztárok eladni (szerintem pl. Ronaldinho, Puyol is eladható ha tisztességes ajánlatot tesznek értük). Több ember legyen egy posztra, de ne ugyanaz játsza végig az idényt, és nem is úgy, hogy 1-2 meccset hagy ki, hanem kb. 15-öt. Ebbe a hibába esett érzésem szerint Deco, Puyol, Marquez, Valdés (nem szeretném még egy idényt látni a Barcában), esetleg Ronaldinho. Ezquerro pályafutását viszont kettétörtük azzal, hogy idehoztuk, de minek? NEm játszott, igazából fogalmunk sincs, hogy játszhat, milyen formában van, mert kihagyott meccs után, meg 89. percben beállva kaparni valamit senki sem tud. Egyszóval sokkal józanabb hozzáállást látnék szívesen, mely szerintem Rijkaard lecserélésével érhető el, persze nem feledve eddigi eredményeit, de ne akkor kezdjünk tűzoltásba, mikor már az egész ház ég...
Nem sokszor szoktam ide írni, mert általában lerendezem magamban a véleményem. Azt hiszem az eredmény reális a bajnoki formát illetően (nem pedig a meccs alapján), egyszerűen ennyit érdemeltünk. Nem csak arról van szó, hogy [auto_cenzúra] a játék, hanem már küzdés sincs. Szerintem nem "összetartó vacsorát" meg mindenféle burzsuj [khm]kal kell csapategységet építeni, hanem plusz edzés, edzőtábor hasonlók. Abban reménykedem, hogy mostmár mindenki pofára esett és nagyon fel akar állni, és végre láthatok egy olyan Barcát, amilyet annak idején megszerettem, akik inkább meghaltak a pályán, mintsemhogy ne próbáljának meg győzni. Alapvetően a következő meccsekre kell koncentrálni, de nem lehet figyelmen kívűl hagyni a jövő idényt már most sem. Alpjában arculatváltásra gondolok, új edző, aki szélesebb látókörű, tekintélyparancsoló és tisztelik a játékosai. Továbbá legyen ésszerűbb igazolási szisztémája (részemről sokféle korosztályra szavazok, hogy legyen csibészség és tapasztalat, legyenek klubhű játékosok, de legyen játékosforgás is), s ne féljen akár sztárok eladni (szerintem pl. Ronaldinho, Puyol is eladható ha tisztességes ajánlatot tesznek értük). Több ember legyen egy posztra, de ne ugyanaz játsza végig az idényt, és nem is úgy, hogy 1-2 meccset hagy ki, hanem kb. 15-öt. Ebbe a hibába esett érzésem szerint Deco, Puyol, Marquez, Valdés (nem szeretném még egy idényt látni a Barcában), esetleg Ronaldinho. Ezquerro pályafutását viszont kettétörtük azzal, hogy idehoztuk, de minek? NEm játszott, igazából fogalmunk sincs, hogy játszhat, milyen formában van, mert kihagyott meccs után, meg 89. percben beállva kaparni valamit senki sem tud. Egyszóval sokkal józanabb hozzáállást látnék szívesen, mely szerintem Rijkaard lecserélésével érhető el, persze nem feledve eddigi eredményeit, de ne akkor kezdjünk tűzoltásba, mikor már az egész ház ég...
-
- aka Game90
Általában mindig osztályozod a játékosokatlionelmessi19 írta:Erre a következtetésre hogy jutottál ?

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Game90 írta:
lm19 belőled jó Mundo szakíró lenne

Erre a következtetésre hogy jutottál ?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Nem vitáztunk mi semmiről, 1-1 hsz volt mind2nk részéről. Ez nem hiszem, hogy vita lenneozsimiki írta:Olvass lejjebb Lio![]()
Nem vagyok feszűlt amúgy,ha nyertünk volna 6-0ra,és Ti akkor teszem azt azon vitáznátok,hogy pl Thuram 3ast,vagy 4est érdemel,akkor is szóvá teszem! Tudjátok: privát vélemény

Egyébként engem nem is a jegyek érdekeltek, csak mivel Lio szerint Thuram jobb volt mint Gio, szerintem meg nem, ezért ezt leírtam.
-
- aka Game90
Hála Istennek én nem vagyok az a típus, aki nagyon idegeskedne.lionelmessi19 írta:Ez sajnos így van. Mindenki feszült. Nem szabad annyira komolyan venni semmit, és erősen reagálni sem semmire! Mindannyian idegesebbek vagyunk mostanság!
lm19 belőled jó Mundo szakíró lenne

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Olvass lejjebb Lio
Nem vagyok feszűlt amúgy,ha nyertünk volna 6-0ra,és Ti akkor teszem azt azon vitáznátok,hogy pl Thuram 3ast,vagy 4est érdemel,akkor is szóvá teszem! Tudjátok: privát vélemény

- Andris
- Adminisztrátor
Ez sajnos így van. Mindenki feszült. Nem szabad annyira komolyan venni semmit, és erősen reagálni sem semmire! Mindannyian idegesebbek vagyunk mostanság!Game90 írta:Off:
Miki, Z5 ez most nem rátok vonatkozikDe észrevettem, hogy mintha mindenki idegesebb lenne itt a fórumon. Bár nem csodálom
Amugy Miki, szerintem azért megbeszélhetjük, h mi a véleményünk a Mundo osztályzatairól... nem ?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
úZozzy 5 írta:Bocs, nem tudtam, hogy nem szabad leírni a véleményem arról, hogy milyenre értékelem a tegnap nyújtott teljesítményüket.ozsimiki írta:Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat![]()
Leszabad

-
- aka Game90
Off:
Miki, Z5 ez most nem rátok vonatkozik
De észrevettem, hogy mintha mindenki idegesebb lenne itt a fórumon. Bár nem csodálom 
Miki, Z5 ez most nem rátok vonatkozik

-
- Llegenda del Barça
Bocs, nem tudtam, hogy nem szabad leírni a véleményem arról, hogy milyenre értékelem a tegnap nyújtott teljesítményüket.ozsimiki írta:Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat![]()
-
- aka Game90
Miki
Teljes mértékben egyetértek veled

Teljes mértékben egyetértek veled

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó nektek Lio & Zozzy,hogy ilyeneken bírtok vitatkozni,és ilyenekkel foglalkozni,hogy kinek milyen jegyet kapott.stb....ki a rákot érdekel,és mi lesz tőle jobb ha jobb jegyet kaptak volna,vagy épp rosszabbat
Pontok számítanak,amiben úgyanúgy állnunk mint az Ősi Rivális,csak az egymáselleni miatt cumizás eddig
1esély maradt,hogy méltóképp fejezzük legalább be a bajnokságot: minden meccset meg kell nyernünk! Hajtani a végsőkig! Ha így bajnokok tudunk lenni,ok...ha nem: legalább a végére beleadtunk mindent!

Pontok számítanak,amiben úgyanúgy állnunk mint az Ősi Rivális,csak az egymáselleni miatt cumizás eddig

1esély maradt,hogy méltóképp fejezzük legalább be a bajnokságot: minden meccset meg kell nyernünk! Hajtani a végsőkig! Ha így bajnokok tudunk lenni,ok...ha nem: legalább a végére beleadtunk mindent!

-
- Llegenda del Barça
Szerintem meg nemlionelmessi19 írta:Gio 2esével, illetve Thuram egyesével tudnék vitatkozni...
Szerintem pont fordítva lenne helyes.

- Andris
- Adminisztrátor
Gio 2esével, illetve Thuram egyesével tudnék vitatkozni... 

- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Ha nem is mondja ilyen tűzzel és biztossággal, akkor is mindíg a jövőre koncentrál. És néha pont ez volt a bajgrecki írta:Azt, hogy semmi más nem érdekel, csak a következő meccs!!!???? És a győzelem, minden más elfogadhatatlan. Én ilyet nem hallottam a mestertől...

- Andris
- Adminisztrátor
Olvasd át a nyilatkozatokat. Az elmult időszakban volt elég.grecki írta:Azt, hogy semmi más nem érdekel, csak a következő meccs!!!???? És a győzelem, minden más elfogadhatatlan. Én ilyet nem hallottam a mestertől...

- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Frank épp, hogy ezeket mondja el minden egyes nyilatkozatábangrecki írta:Miért nem azt hallom, sőt eddig miért nem azt hallottuk, hogy nem előre, hanem mindig a soron következő meccsre koncentrálunk? Miért? Nem ez lenne a helyes mentalitás? A Real ezt csinálta, és eddig nagyon is bejött nekik, akármennyire is megmosolyogtuk... Miért nem ezt mondod kedves Frank? Nem ez lenne ilyenkor a feladatot, ahelyett, hogy a büszkeségről papolsz? Fókuszáljon mindenki az Atleticóra, a Reallal meg nem kell foglalkozni, hogy így botlik, vagy úgy. Már nem rajtunk múlik a bajnokság, végezzük a dolgunkat, és ha kell, emelt fővel vegyük át az ezüstérmet és gratuláljunk a riválisunknak.

- Andris
- Adminisztrátor
Frank szerintem így gondolkodik. Nem?grecki írta: Fókuszáljon mindenki az Atleticóra, a Reallal meg nem kell foglalkozni, hogy így botlik, vagy úgy. Már nem rajtunk múlik a bajnokság, végezzük a dolgunkat, és ha kell, emelt fővel vegyük át az ezüstérmet és gratuláljunk a riválisunknak.

- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem egy 30% esély bent van még...Dagoth ur írta:Hát nem tudom.
Én még bizakodó vagyok,de szentem elúszik a bajnokság.
Bármilyen fájó,de ki kell jelenteni:ez a Barca sajna idén nem érdemli meg a bajnokságot.Amilyen jó volt tavaly,most olyan rosszul megy a szekér.
Puyolt én is sajnálom ő a szívét lelkét kiteszi a csapatért,de ez sajna kevés,egy fecske nem csinál nyarat.
van még esély,de nagyon kevés.

Amugy okés, én értem h nem érdemeljük meg szerintetek a bajnokságot, de ugyan úgy a madrid sem. szerintem minden arcon, még a szerintetek kevésbé motivált embereken (Deco, Dinho) is látszik, h akarnak, de egyszerűen nem megy.
A madridon most látszik h akarnak, és megy is nekik. Viszont a hajrá kezdetéig mi voltunk a jobbak, még [auto_cenzúra] játékkal is jobbak voltunk náluk.
Idén ha valaki megérdemelné, de csak is magához mérve a teljesítményt, az a Sevilla.
Előre a bajnoki címért!!!!!
- József Attila
- József Attila