Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
inter nem, clasico kérdőjeles.Buitre írta:a Marca és az AS is lehozta, h Messi megsérült, combizom-gondjai vannak. Mit lehet erről tudni?
hagyd már ezt a hülye dumádat légyszivesFecooo írta:nah a real-nak ismét mákja volt... vhogy olyan érzésem van, h ezt a gólt ellenünk megadták volna...
Fú....nagyon király videó
ez várható volt hogy CR pályára fog lépni ..szerintem nem fogja az egész meccset lejátszani mindenképppen meg kell nyernünk a meccset!!!!! a tippem 4-1 nekünk MessiIbraPedroPedro és Higuain gólokkal...szerintem ezzel a többségünk kiegyezne...gergo9 írta:Nah nagyon úgy néz ki Ronaldo-t összetákolják a klasszikusra.....
Igazából mindenki ott lesz aki számít.....
Kaká,Ronaldo,Benzema,Xavi,Ini,Ibra,Messi,Alves,Henry nem rossz névsor....
Bár Ronaldo közel sem lesz 100%-os ebben biztos vagyok meg ugye ő az a fajta akinek sok idő kell a sérülése után míg formába lendül tavaly ősszel is 6-7-8 meccs kellet míg igazán lendületbe jött addig meg sem közelítette önmagát. MU korszakára mindenképp igaz volt ez igaz nem volt sokszor sérült. Persze azért nem fogja hátráltatni a Madrid-ot![]()
Legszivesebben kikapcsolnám magam jövő vasárnapig...
Nah várjunk, várjunk. Addig okés, hogy a saját embereivel akarja körülvenni magát de ez a vezetőségre igaz. Egy elnökhöz nem párosul egy saját edző... Új edző csak azért nem érkezik mert elnökváltás történt. Max ha valami irtózatos mélyrepülésbe kezdenénk, ami kitartana nyárig. Pep sokkal inkább a csapat(keret) tagja, mint a vezetőségé. Ezzel az elvvel, hogy akkor Pepnek mennie kell, le kellene cserélnie a huszonakárhány fős keretet is, mivel ők is Laporta emberei. ez nem így fog működni.Elsősorban a csapat teljesítményétől függ Pep jövője.ez az egész elnök választásos dolog lehet hogy ki fog hatni Pepre is , az igaz hogy szeretik a szurkolók , a játékosok és a vezetőség is és jól megy a szekér is, de egy új elnök szereti a saját embereivel körülvenni magát
láttok benne valamit vagy elvetendő a kérdés
Ááá akkor kb ki is kirúgja Pepet!House írta:Én is gondolkoztam ezen, de tuti hogy nem rúgja ki Pepet, max új másodedzőt ad neki, stb.The Deadman/Real fan írta:ez az egész elnök választásos dolog lehet hogy ki fog hatni Pepre is , az igaz hogy szeretik a szurkolók , a játékosok és a vezetőség is és jól megy a szekér is, de egy új elnök szereti a saját embereivel körülvenni magát
Ameddig jól alakulnak a dolgok, addig biztos, hogy nem nyúl hozzá. Viszoint ha jönnének a gondok, nemmenne úgy a szekér, ahogy kéne, akkor azért valószínűleg könyebben válnak meg a vezetők egy olyan edzőtől, akit nem ők neveztek ki.(szóval pl egy Rijkardéhoz hasonló helyzetben hamarabb lépne az elnök) De ezen még korai gondolkodni.ez az egész elnök választásos dolog lehet hogy ki fog hatni Pepre is , az igaz hogy szeretik a szurkolók , a játékosok és a vezetőség is és jól megy a szekér is, de egy új elnök szereti a saját embereivel körülvenni magát
Elméletileg ez is El Moundo Deportivo volt. Egyébként mostanában állandóan ők hoznak le híreket a Madriddal kapcsolatban, nem tudom mi ez a nagy érdeklődés!Nem írok honlap címet, de van egy igen jó sport oldal, amin a következővel kezdődik a Raul visszavonulásáról szóló cikk: "A spanyol lapok értesülései szerint". **
elvetendő a kérdés.The Deadman/Real fan írta:ez az egész elnök választásos dolog lehet hogy ki fog hatni Pepre is , az igaz hogy szeretik a szurkolók , a játékosok és a vezetőség is és jól megy a szekér is, de egy új elnök szereti a saját embereivel körülvenni magát
Én is gondolkoztam ezen, de tuti hogy nem rúgja ki Pepet, max új másodedzőt ad neki, stb.The Deadman/Real fan írta:ez az egész elnök választásos dolog lehet hogy ki fog hatni Pepre is , az igaz hogy szeretik a szurkolók , a játékosok és a vezetőség is és jól megy a szekér is, de egy új elnök szereti a saját embereivel körülvenni magát