Nem vagy egyedül mert én is látom hogy 2 unicef felirat vanlevproff írta:Ezen a Villás képen csak én látom azt a jó nagy hibát?

Nem vagy egyedül mert én is látom hogy 2 unicef felirat vanlevproff írta:Ezen a Villás képen csak én látom azt a jó nagy hibát?
Kérlek a másodikat és a harmadikat készítsd elMessiFan írta:Ez mióta off?:D:Dfanbarca írta:OFF: Készítene nekem valaki egy aláírásképet Bojannal, rábízom a tervezőre a többit!
Szólj melyik kell és megcsinálom a méreteit kivéve ha pont jó a mérete.
Nincs valami oldalad ahol meg lehetne nézni, hogy eddig miket csináltál?ronaldinho89 írta:
MessiFan írta:
Ezt csak poénból csináltam
Ez nekem nagyon tetszik. Szép lett...:Poldi:.. írta:
hát annyira nem rossz. én ugy mondanám hogy kezdésnek jó és lesz még jobb is. ( iniesta nekem annyira nem jön be) de ahogy angolul szokták mondani: keep it up!Messithebest írta:Nah a nem rég elkészült sigemet kicsit felturbóztam,Villát kicseréltem rajta mert nagyon pixeles volt:
v1:
v2:
Vélemények?
szerintem nagyon jók lettek:D nekem be jön mind a kettő, de a második az nagyonMessithebest írta:Nah a nem rég elkészült sigemet kicsit felturbóztam,Villát kicseréltem rajta mert nagyon pixeles volt:
v1:
v2:
Vélemények?
hát köszsjay írta:Ezt is painttel csináltad? :OMessithebest írta:Nah a nem rég elkészült sigemet kicsit felturbóztam,Villát kicseréltem rajta mert nagyon pixeles volt:
Vélemények?
Mirelennél képes ps-sel?
Szerintem király
Ezt is painttel csináltad? :OMessithebest írta:Nah a nem rég elkészült sigemet kicsit felturbóztam,Villát kicseréltem rajta mert nagyon pixeles volt:
Vélemények?