Harmadnapja dolgozó ember vagyok, igaz papíron csak hétfőtől. Sajnos hozzá kell szoknom az iskola elvégezte után a 6 órás keléshez, de hát nem Spanyolországban vagyunk, illetve a munka is megkívánja. A cég még várja, hogy megkapja-e a megbízást a 62-es út felméréséhez, kitűzéséhez itt Székesfehérvár közelében, ám addig a munkaidőből 3-4 óra utazgatásal telik.

Voltunk fővárosunkban telkek jogi-, és tényleges határainak megallapítása érdekében, kitűztünk(tem) Budaörsön épülő lakások ablakainak helyét, egy ipari zónában épülő gyáracska felmérését és Csabdi község újonnan létesülendő vízvezetékei érdekében is be/felmértünk két utcaszakaszt. Na itt láttam pár szép kövér fácánt felrepülni az út mellől. Úgy néz ki jó helyre kerültem. Ez egy másik cég, nem az ahova először beküldtem az önéletrajzom. Ők még egy nyanvadt Sajnálattal közüljük ... bablát sem küldtek. A cég akik alkalmaznak fiatal, ám sok lábon álló, és a főnökök (2) is jó ismeretségi körrel rendelkeznek hivatali szinteken, akikkel jóban is vannak.
Nem kiabálok el semmit, továb nem folytatom modókámat.
Boros témához: Egyik barátomnak Bogláron van borozójuk és a környéken szőlőjük. A Chardonnay-jükből és a muskotályukból isteni a fröccs. Nyáron napközben a melegben nagyon jól csúszik a hűtött fehérbor és a szóda!
A vörörs témát hanyagolom, mert azzal igencsak pórul jártam korábban.