Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
+scorza,kerlon,genro,vucinic,kisliy,guarín,bourillon,frei,koprivecrhynn írta:Jelentem:
CM2007 egy nagy fos. Szines, zenés vígjáték. Nem hiszem, hogy bárki lecserélné az FM sorozatot. Tegnap du felraktam, októberig elnyomtam ,akkor már rájöttem, mennyire csal a gép. (83. perc Barca - MAllorca 4-0, végeredmény 4-5).
FM2007 4 nap múlva!!!!
FM 2006 legyjobbjai
Nigel de Yong (AMR-be átképezve)
Kompany
Vanden Borre (minden védő ponszton)
Sissoko - ő a legjobb AMC-ben, szinte minden meccsen 1 gól.
Anderson (8.22es átlag felett minden évben)
Podolski (2 év után lesz jó)
Llorente - a legnagyobb csatár
N'Zogbia - olcsón jön, drágán eladhatod. Vagy megtartod. 8 millió fontért vettem, 4 évig kölcsönadtam 5 millióért évente, most meg a 3. legjobb.
Kapusok közül Akinfeev aki király, csak drága
Jó kis csapatot raktál össze nem világsztárokból! Na ez az igazi edzősködés! Grat! Hát még ha visszatöltögetés nélkül csináltad!Mr. Master írta:2009 Sporting Gijon, harmadik bajnoki elsőség felé haladok, első BL-győzelem is kinéz az ablakon, csapatom pedig vmi ilyesmi:
Kirkland, Frey, Rubén
Curro Torres, Milito, PUYOL, Rodriguez, Nigel de Jong, Coco
de Rossi, Gurpegi, Javi Fuego, Hangelaand, Vanden Borre
Ezquerro, Tote, Luis Garcia, Sergio Garcia, Bellamy, Cameron Jerome
És természetesen a Rijkaar-dféle taktikával játszom. Na, gondolom biztosan sokatokat izgatott de azért leírtam
A játék pedig a Championship Manager 2006
Mire gondolsz pontosan? Engem akár még érdekelne is a dolog.fcjoc írta:4 hónap 19 nap után ide is firkantani kőő vmit
jó vóna csinááni 1 Vb-t (fm)..
akinek van kedve hozzá szóójon..
(Spanyolok stipi-stop.)
Na jóóó nem muszáj VB csak vmit toljunkfcjoc írta:4 hónap 19 nap után ide is firkantani kőő vmit
jó vóna csinááni 1 Vb-t (fm)..
akinek van kedve hozzá szóójon..
(Spanyolok stipi-stop.)
Látom telepakoltad skinekkel Nekem még nincs fent 1 sembarcafan írta:Múlt és Jövő http://kepfeltoltes.hu/view/060129/mult ... es.hu_.jpg
Hát azért.....Luquet 15milláért vettem és most 52t ér...Luque mindenhol gólkirály lett...Ruudie meg sztem elégjó .Szabolcs írta:A kezdőcsapatodban 5 játékos van a Barcelonából!!! hm.. érdekes...de te tudod!!! de nem értelek, MAkelele!!! öreg *****!!! Van Nistelrooyról nem is mondok semmit!!! Mert nem tud focizni, csak jó helylen van, helyzkedés jó, semmi mást nem tud!!! JA senderos?! hm.. kapj a fejedhez ember, ez világverő csapat... a nagy túrót!!!
asszem egyik seMorminho írta:Sztem ennyien ne nyomjuk, mert túl sokan vagyunk műr így is, és nem lehet olyan időpontot találni ami mindenkinek jó. Persze jó ha sokan vagyunk, csak akkor sok embertől függ az egész game
Jah, Klui, nem tudod, h az ajánlataim közül melyik ért révbe?