Küzdelmes meccsen nyert a jobb.Nem épp gálázva,de ezt nem is vártam.Jobb színvonalú meccset viszont igen,tekintve a két csapat státuszát a világ futballjában.A vendégek halmozottan hátrányos helyzetben érkeztek.Nem lehetett számítani rá,h kitámadnak,nyílt sisakkal.Az kollektív öngyilkosság lett volna.Valamint mi sem tudtunk vezetéshez jutni,így nem volt okuk rá.Őrizék az Xet,a kaput meg a 'kontrából-talán-lesz-vmi' c fejezet ment.Nem sok csapat mondhatja el magáról,h a 80. perc utánig kihúzza ellenünk.Sztem erre büszkék 'odaát'.
Többen is írták tőlünk,h ne a múltról beszéljenek (4:1 oda,stb...),most most van.Igen,éppen ezért MOST ez a bekkelős,CÉLFUTBALL lehetett volna eredméynre vezető ez ellen a félelmetesen száguldó BARCELONA ellen.Kis híján össze is jött volna a (sztem) győzelemmel felérő döntetlen.
Továbbra sem helyeslem (sőt) ezt a játékstílust,amit bemutattak a blankók,nem méltó hozzájuk.Igaz,én a saját csapatomból indulok ki,mint akik akkor is odaállnak és próbálnak JÁTSZANI,ha éppen 6000 sebből véreznek.
A mai világban egyre hangsúlyosabb az eredmény,ennek alárendelik a játékot.Így történt ez ma az ő esetükben.A visszavágón remélem teljes lesz a keretük (persze a miénk is

Am azért olyan nagyon nem ver a víz,h milyen csapatot és milyen játékot bemutató riválist tudtunk elverni

CSOki kianalizálta a MESSI féle farigcsálást.Akárh is volt,a lényeg,h ezt a "vadászatot" egy kiscsapatnak sem nézem el,nemhogy a realnak.Tiszteletben kéne tartani a legfőbb rivális playáját azzal,h nem rúg bele,aki arra jár (tudom,ez túlzás,és részrehajló,de mint írtam jobban megmaradt bennem ez a 'pár' jelenet,mint a tiszta szerelések...).Összehasonlításképp,mondjuk Yaya szerzett ma is kismillió lasztit.Agresszíven odalépett,csúszott,mászott,ragadt ,amíg meg nem szerezte a bőrt.De mégsem rúgott oda durvábban senkinek,pedig simán benne lehetett volna a játékában.Persze "véletlenül".
Na de ezt a témát már lyukasra tárgyaltuk sztem,abba is fejezem.
Ahogy Peti is írta,ünnepelem a csapatomat,a győzelmet és a dominanciánkat a tabellán.Feltétel nélkül

Huh,jó hosszú lett,bocsesz...