Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor lesz és melyiken?barca28 írta:Én nem tudom nézni a sport tv-n az el clásicó elemzését..esetleg interneten valahol tudnám nézni?előre is köszi a segitségeket...
Iván megint a TV-ben..
forca barca
Nem azért mondom,mert Barca, de jelenleg nem nagyon tudok biztosabb védőkettest a Puyol-Pique párosnál. 1,2 akadhat, de jelenleg ők vannak a legjobb formában abban biztos vagyok.noname írta:Tavaly is fantasztikus volt a szezon első felében, aztán jött több combizomsérülés, amik visszavetették. MOst végre teljesen kiheverte a sérüléseit és volt ideje formába jönni és ez látszik is rajta!Sanama írta:Nagyon rég volt ilyen formában, de ez most 5*, remélem hétvégén még marad !
Tippem: 3-1.
Forca Barca!
Tavaly is fantasztikus volt a szezon első felében, aztán jött több combizomsérülés, amik visszavetették. MOst végre teljesen kiheverte a sérüléseit és volt ideje formába jönni és ez látszik is rajta!Sanama írta:Nagyon rég volt ilyen formában, de ez most 5*, remélem hétvégén még marad !
Tippem: 3-1.
Forca Barca!
Szerintem Keita kezdő lesz.messi70 írta:Valdes,Alves,Pique,Puyol,Abidal,Busquets,Xavi,Iniesta,Messi,Ibra,Henry Szerintem ez a kezdo lesz vasarnap!Reszkess Real!!!!!!!!!!Hajra Barca!!!!!!!
Látod,az tuti,h hazaira fogom tenniCS0ki írta:Nézd meg egy meccsnél a fogadásoknál melyik a legkisebb odds. Na, az a papírforma!![]()
Szerintem kizárt, hogy Keita szűrőt játszon, sokkal valószínűbb Sergi szerepeltetése, de az sem elképzelhetetlen, hogy addigra Yayá is felépül. Csihrinszkij meg kizárt, hogy kezdjen, amikor ott van Puyol és Piqué, ráadásul Márquez s előtte van a sorban.Stevenny írta:VAldes-alves-puyol-chigrinsky-abidal-keita-xavi-ini-messi-Ibracadabra-Henry
Főleg, hogy a Barca vs Real topicban nem a BL-ről, hanem a Clásicóról beszélünk.Tomsa írta:Főleg, hogy nem játszhat idén bl-ben csiga xD
Biztos , hogy Csiga nem fog kezdeni erre a nyakamat tenném.Puyol.Piqué védőpáros lesz középen.Arra meg ,hogy Kakára és Lassra kell figyelnünk nem értek egyet, minden játékosra figyelni kell azt se felejtsük el közben ,hogy CR minden bizonnyal játszani fog.Plusz még ott van Benz Raúl és akit én egyre jobban 'megkedvelek' Higuain.Ez alatt a megkedvelek dolog alatt azt értem ,hogy Raúlon és Casillaos kivül na meg Kakán őt tartom valamire a csapatban.Persze Ronaldo is nagy footballista de nem tartozik a kedvenceim közé.Stevenny írta:Szerintem VAldes-alves-puyol-chigrinsky-abidal-keita-xavi-ini-messi-Ibracadabra-Henry játszik. A real ahogy te mondtad kontrákra megy és Kakára kell nagyon figyelni, nameg Lassra. 1-0s Barca sikert jósolok. ( mivel lehetetlen lesz sztem több gólt rúgni mert vagy 1 ziccert elrontanak s egy kihagyás lesz Pepének, s Ibra lesuljyt) Ez a véleményem! BARCA_BARCA_BBBBBBBBBBBARCA:D
Ebbe csak az a bökkenő,hogy Abidal sérültStevenny írta:Szerintem VAldes-alves-puyol-chigrinsky-abidal-keita-xavi-ini-messi-Ibracadabra-Henry
Nem egyértelmű?Stevenny írta:Szerintetek mi kéne legyen a kezdőcsapat?
Egyetértek veled.gergo9 írta:Sztem nem feltétlenül az aktuális forma dönt. Legalább is az elmult években nem így volt hanem az a csapat jött ki jobban a két klasszikusból akinek eleve jobb szezonja volt, jobban teljesített. Inkább a szezonális forma döntött.
Utóbbi pár évre mindenképpen igaz volt. Nyertünk mi az utóbbi pár évben kétszer is kiütéssel a Bernabeuban és bajnokok is lettünk mind a kétszer.
A hétvégi meccsünket pedig meg fogja határozni a ma esti meccsünk is, de talán az elmondható ha csúcsformában lévő Barca fut ki a Camp Nou-ban vasárnap este akkor oly mind1 hogy a Madrid milyen formában jön ide(vagy akárki).
Most komolyan el kell magyarázni, hogy mit jelent a papírforma? A legnagyobb eséllyel megtörténő kimenete egy meccsnek. Nézd meg egy meccsnél a fogadásoknál melyik a legkisebb odds. Na, az a papírforma!Visszavágó.A Bernabeuban papírforma szerint nektek kellett volna nyerni,szerinted.A két csapat formája,plusz a hazai pálya előnye miatt egy szoros eredmény volt várható sztem.Erre meg beugrott egy 2:6.
Akkor most mi a papírforma?
Ez igaz.gergo9 írta: A hétvégi meccsünket pedig meg fogja határozni a ma esti meccsünk is, de talán az elmondható ha csúcsformában lévő Barca fut ki a Camp Nou-ban vasárnap este akkor oly mind1 hogy a Madrid milyen formában jön ide(vagy akárki).