Szerintem az ő pótlására is van már megfelelő emberJOEY20 írta:Scholes helyett majd megveszik Hargreavest és Giggs hát az ő potlása már nehezebb dolog lesz!

Szerintem az ő pótlására is van már megfelelő emberJOEY20 írta:Scholes helyett majd megveszik Hargreavest és Giggs hát az ő potlása már nehezebb dolog lesz!
Ebben nem lennék biztosVito írta:ugyanúgy rá fog faragni, mint Henry!Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138814
így van amire számitottamgood job cristiano
5 évvel hosszabitott és ezzel keresztbetett a margitnak,örülök neki h marad,a legjobb döntés volt.
ugyanúgy rá fog faragni, mint Henry!Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=138814
így van amire számitottamgood job cristiano
5 évvel hosszabitott és ezzel keresztbetett a margitnak,örülök neki h marad,a legjobb döntés volt.
Ez azért C.Roniera is igaz,mármint nélküle nem olyan lenne a M.U. mint most,nem lenne ennyire meghatározó! Szóval Kaka tudását elismerve,idén akkor is jobb C.Ronie!LG írta:Hiába van sok zs-je a margonak, miért akarna oda menni RonaldoA real 1 hatalmas trágyadomb és játékostemető. Ha meg odamenne mégis, akkor elbaxná a karierjét.
ez hihetetlen. honnan a pennából van ezeknek ennyi pénzük?????Noha, talán Cristiano Ronaldo jelen pillanatban kirobbanthatatlannak tűnik a manchesteri klubból, egy 80 millió eurós ajánlat minden bizonnyal elgondolkodtatná az angol klub vezetőit. Márpedig a madridiak egy ehhez hasonló nagyságú pénzösszeget is hajlandóak lennének kifizetni a kétségtelenül hatalmas tudással rendelkező futballistáért.
OkRaziel írta:nekem nem sz.ar mindenki,csak a német játékosokat alapbol nem szeretemmeg Kloset nem tartom jo csatárnak ennyi.
nekem nem sz.ar mindenki,csak a német játékosokat alapbol nem szeretemGame90 írta:Raziel neked mindenki sz.r![]()
Egyébként Klose nekem sem kellene, nála vannak jobb csatárok is. Viszont, ha tényleg csak 5 millió, akkor jöhetne Eto'o mögé cserecsatárnak. De lehet, hogy vele is ugyanúgy járnánk, mint Guddyval.
mondjuk eto'o mögé a padra tökéletes lenneLG írta:5 millioAz nem pénz 1 ilyen játékosért.
Nekem is ez a véleményemLG írta:Ja meg 10 golt rugott a 2 VBn. Sztem Klose igen is ott van a világ legjobb csatárai között.