Bányász írta:Nyugi,nem lett megbántódva senki
Természetesen nem igaz mindegyikre,h tud jobbszélen is játszani...de Ronniet se oda igazoltuk annó:)!
Íme az érveim!
Lehet szentségtörés,de én Diegot nem Ronaldinho helyére szánom...hanem Deco helyére!Nekem Deco már öreg...így én őt is elengedném!
Na jó,ez nem volt túl nagy érv,de érvecskének megfelel:)
Más igazolásról én ezeddig nem is beszéltem!
Ronaldinho helyére nem tok embert említeni...mert sztem még egy olyan játékos mint ő nincs!Aki úgy játszana azon a poszton ahogy ő tudott!Pótolhatatlan!
Nyílván van aki megoldaná azon a poszton...de olyan szinten...nem hiszem,h lenne bárki is!
Amúgy ha edzőt váltunk valószínű stílust is váltunk,így nem kell a jelenlegi posztokra igazolni!
Ha pedig nem váltunk edzőt,nem váltunk stílust se...akkor meg nem kell igazolni,mert megvannak az embereink:)
De ez az én véleményem,ami nyílván nem egyezik mindenkijével:)
Akkor felhozok pár érvet Diego ellen
Ebben a mostani játékrendxerben nem lenne jo üzlet Diego, hiszen nem olyan játékos, ki a védekezésben besegit a középályásoknak, és ezzel már igy is elég baj van. Tehát ha jönne, formáciot kéne váltosztatni.
A másik, h sztem még igy is, h Deco kezd kiöregedni, és Diego kezd beérni, még igy jobbnak tartom személy szerint a portugált, bár más tipusu játékosok, nehéz is összehasonlitani őket.
Harmadik: Nagy csapatban még nem bizonyitott, kicsit zsákbamacska lenne.
Negyedik: Én ha középpályást igazolnánk, Fabregast favorizálnám. Ő sokkal erősebb bajnokságban bizonyitott már, katalán, saját nevelés, oriási tehetség, bár már most hatalmas játékos

És ő bizony a középpályán hajlando a piszkos munka elvégzésére is, Diegorol ez nem mondhato el annyira

A brazil van amikor varázsol, de gyakran egész meccsen eltünik a mezőnyben. Ellenben Cesc kiegyensulyozott teljesitményt nyujt.
Ronaldinho ha lelépne, én egy klasszikus szélsőt örülnék, Lennonnak. Ő megszerezhető, és nem kerül csillagászati összegbe sem, ugyanakkor fiatal, tehetséges, és mindent tud, amit egy szélsőnek kell. A világ 1ik leggyorsabb játékosa, Ronieval meg épp az a baj, h belassult. Iszonyat jol cselez, a pálya több helyén is felszokott tünni, jol tud beadni.
1etlen hátránya, h nem lehet tudni, h be-e jönne neki a spanyol foci.