Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
tessékvisca el barca írta:krisztiántól kell még egy 80 fölötti mert ez kevés lesz!
az volt a gond, hogy nem biztos, hogy egyenlők az esélyek, mert térdtől lefelé ugye nincs lába ezért ott nem is tud zsibbadni illetve elsavasodni. Ezért néhány vele azonos képességű futó biztos, hogy ellenezte.kanty írta:Ha jól emlékszem, akkor volt is ezzel némi balhé, aztán végül engedélyezták neki.Bob_Marley írta:Nézze el mindenki a tudatlanságomat, de ezt most nem értem.
Ép sportolók között hogy indulhat egy paralimpiai sportoló ???
Félre értés ne essék, emrt valahol ezért is szép az Olimpia, meg a végén rajtszámcsere, ölelkezés stb, szép látvány, de abszolút nem egyenlőek a feltételek.
Őt senki sem kényszeríti, hogy elinduljon. Ő dönt, azzal is tisztában van, hogy hátrányos a helyzete.
Ha jól emlékszem, akkor volt is ezzel némi balhé, aztán végül engedélyezták neki.Bob_Marley írta:Nézze el mindenki a tudatlanságomat, de ezt most nem értem.
Félre értés ne essék, emrt valahol ezért is szép az Olimpia, meg a végén rajtszámcsere, ölelkezés stb, szép látvány, de abszolút nem egyenlőek a feltételek.
Végre.... mindenki számára egyértelmű dologban próbáltad magyarázni, hogy a kék az pedig pirosREMY írta: lezártam.
pont úgy nem értem,mint hogy a melegeknek miért kell külön olimpia. nekik egyenlőek a feltételeik,ha elég jók,induljanak a rendes olimpián.Bob_Marley írta:Nézze el mindenki a tudatlanságomat, de ezt most nem értem.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... id_fan.htmDeus írta:sajnálom, hogy csalódást fogok okozni neked, de ő MU -s D:daffy írta:ráadásul realos...
pl:
http://www.metro.co.uk/sport/865870-usa ... ter-united
http://www.youtube.com/watch?v=Ium7ydhfPts
sajnálom, hogy csalódást fogok okozni neked, de ő MU -s D:daffy írta:ráadásul realos...
Hú ha még realos isdaffy írta:ha kicsit gyorsabb lenne,a ruhája is megpörkölődne a súrlódástól..
remélem összejön neki a rekord,nagyon várom már. én kedvelem az ilyen bohócokat,színt visznek a "fapofájú" sportba. ráadásul realos...
ha kicsit gyorsabb lenne,a ruhája is megpörkölődne a súrlódástól..Deus írta:én lazán fogadok hogy WR leszÉszrevettem hogy a selejtezőt meg az elődöntőt végig "kocogta" kb... a döntőnél fog beleadni mindent, ebben biztos vagyok, hiszen új WR -t akar felállítani.
Igen , és ezért van hiány afrikai kreatív kp-bőlDrigo írta: Ráadásul közel sem számít annyit, különben nem afrikai játszótér lenne a hosszútáv futás. És itt most nem a bőrszín a lényeg, hanem Európa és USA fejlettsége vs. Afrika fejlettsége.
Én úgy látom, hogy Bolt megközelítőleg van olyan formában, mint a berlini VB-n. Plusz szerintem a rajtja fejlődött, még egy plusz, hogy talán a legjobb korban van. Egy utolsó plusz, van ellenfele, ez még jobb eredményre sarkalhatja.daffy írta:furcsa,mindenki világcsúcsot vár,én valamiért nem tudom elképzelni.már a mostani is elképesztő,hova fejlődik az orvostudomány,hihetetlen
remélem wr lesz,de a nem-re fogadnék,ha kéne
Jah, erről beszéltem kbTT írta:ez hülye, ez a Bolt ez hülyelekocogja a végét, nézelődik, unatkozik... meg az a laza futás. ha jó rajtot kap el és nem áll le a végén, durva időt fut majd.
visca el barca írta:nahát akkor lássuk a tippem
1. bolt 9.67
2. blake 9.75
3. gatlin 9.77
4. gay 9.85
5. asafa 9.92
Tuti, hogy a dobogóhoz be kell menni 9,8 alá.Bob_Marley írta:Ha mindenki csúcsközelit hoz, OR mindenféleképpen kellhet a címhez.De lehet a dobogóhoz is egy 9:85 körüli sem elég.