Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondtam én egy szóval is hogy ők azok?djtrack írta: de deco se diego se se VDV se INIESTA!!!!
VdV pedig nem bizonyított még komoly csapatok ellen semmit, éppne ezért favorizálom Afellayt, mert azért ő a BL-ben is a PSV vezére tudott lenni.
inkább lampard mint deco!!! mellesleg ő elszánt gólerős 11es biztos is.jól lövi a szögleteket a szabadrúgásokat nagyon jól ugrat ki és arról nem is beszélve h fiatalabb mint Deco. ő felszántja a pályát védekezik is mellette és mélységből is képes labdákkal indítani a csatárokat! Mellesleg nem oylan nagyképú mint DECO!!!!!!!!!!!!Csak a Barca! írta:Ez is igaz, de szerintem ez nem is baj. Nem kell egy csapatot telerakni aranylabdás jelöltekkel, az semmi jóra nem vezet. Csapatként kell jónak lenni és a felsorolt játékosok mind jó csapat playák és ez a fontos.djtrack írta:de deco se diego se se VDV se INIESTA!!!!
Ez is igaz, de szerintem ez nem is baj. Nem kell egy csapatot telerakni aranylabdás jelöltekkel, az semmi jóra nem vezet. Csapatként kell jónak lenni és a felsorolt játékosok mind jó csapat playák és ez a fontos.djtrack írta:de deco se diego se se VDV se INIESTA!!!!
de deco se diego se se VDV se INIESTA!!!!Mihu írta:Hát nem tudom. Lampardot sokan annyira nagy játékosnak tartják. Pedig szerintem egy átlagnál jobb képességekkel rendelkező játékos. De semmi egetrengető. Sosem lesz Aranylabdás vagy FIFA Év Játékosa. Véleményem szerint nem az a szint....Gomezinho írta: Lampard 5ször jobban irányitana a páylán mint Iniesta! A két játékos nemislehet egyszinten említeni!
Valóban?Mihu írta:Hát...a cikkben az áll hogy még 4 év van a szerződésébőlCsak a Barca! írta: Sokat nem ugrálhat, mert megint a nyakán marad, aztán jövőre ingyen igazolható lesz, akkor meg nem látnak belőle egy fillért sem, szóval nem lesz itt gond.
Hát...a cikkben az áll hogy még 4 év van a szerződésébőlCsak a Barca! írta: Sokat nem ugrálhat, mert megint a nyakán marad, aztán jövőre ingyen igazolható lesz, akkor meg nem látnak belőle egy fillért sem, szóval nem lesz itt gond.
Hát nem tudom. Lampardot sokan annyira nagy játékosnak tartják. Pedig szerintem egy átlagnál jobb képességekkel rendelkező játékos. De semmi egetrengető. Sosem lesz Aranylabdás vagy FIFA Év Játékosa. Véleményem szerint nem az a szint....Gomezinho írta: Lampard 5ször jobban irányitana a páylán mint Iniesta! A két játékos nemislehet egyszinten említeni!
Azt nem mondom, hogy nem menne itt semmire, de én is azt a véleményt osztom, hogy nem egy 30 éves embert kell igazolnunk irányító posztra. Új csapat építésénél, lényegesen fiatalabb emberke kellene, mint VDV, Lucho, Moutinho, Nasri, Diego, stb...noname írta:Télleg!Lampardot kihagytam az előző összesítésemből!
Na szóal arról van szó nálunk h egy új csapatot építünk!Akkor biztos nem egy 30 éves játékost fogunk elhozni!
Én elismerem Lampard zsenialitását, sőt a világ 4-5 legjobb irányítója közt tartom számos, de ő nem való a PD-be!Ha valakinál, hát nála naon nyilvánvaló h a PL-be a helye, spanyolban egyszerűen nem találná a helyét!Talán még ha 23-24 éves lenne, akkor hamar át tudna szokni, de úgy h már 30 és egész életében ugyanabban a bajnokságban játszott, nem menne itt semmire!
Sokat nem ugrálhat, mert megint a nyakán marad, aztán jövőre ingyen igazolható lesz, akkor meg nem látnak belőle egy fillért sem, szóval nem lesz itt gond.Ronaldinho&Barca írta:Nem tudom Del Nido mit erősködik, ha egy játékos távozni akar akkor azt engedni kell, már úgyse tudja ott fogni Alvést idén az biztos. Remélem valami reális és normális árban minél hamarabb megtudunk velük egyezni.
Köhömm! Iniesta és Lampard nem összehasonlítható, más játékstílus, más módszerek és más bajnokság, más nevelés. Attól még, mert középpályás, ilyen alapon csupán nem lehet összehasonlítani.... Ne legyünk már ostobák Gomezinho! Amit meg állítasz az is ökörség.Gomezinho írta:
Lampard 5ször jobban irányitana a páylán mint Iniesta! A két játékos nemislehet egyszinten említeni!
Van Der Vaart a holland válogatott,annó az Ajax és most pedig a Hamburg vezéregyénisége.És hát szerintem azért játszott már pár nagy csapat ellen.VdV pedig nem bizonyított még komoly csapatok ellen semmit, éppne ezért favorizálom Afellayt, mert azért ő a BL-ben is a PSV vezére tudott lenni.
De még nem bizonyított nagy csapatok ellenA vezéregyéniséget nem csak a pályára értettem.Moutinho 21 évesen a Sporting kapitánya-azért ez sokat elmond!
Mint ahogyan ellenpélda is akad bőven(lásd Henry)...számos játékos van, aki gyengébb bajnokságból eljött és az erősebben egyszerűen semmire se ment!
Ebből a szempontból Lucho előrébb van mint Moutinho meg Affelay szerintem mert azért a Portóval igen jó csapatok ellen játszanak(BL-ben) plusz argentin válogatottal is játszott nagy meccseket.Úgyszintén fontos h vaaki játszott-e már olyan erős csapatok ellen , mint amilyenek a Barca ellenfelei.Ha már játszott és bizonyított, akkot rudhatjuk h ez nálunk is így lesz!-ezért favorizálom Afellayt
Lampard 5ször jobban irányitana a páylán mint Iniesta! A két játékos nemislehet egyszinten említeni!Fernando írta:Lampard max padra férne. Deco is padra fért idén.
Télleg!Lampardot kihagytam az előző összesítésemből!Gomezinho írta:Jóember vagy ! Ugyanígy gondolom! És még olcsó is lenne!MichaaBee írta:nálam Lampard tudná pótolni Deco-t. a "nem tól acélos" szövegűeknek mondom, h az angol bajnokságban bizpnyított, msot BL-döntős, azelőtt 2-szeres bl elődöntős, kétszer nyert bajnokságot a chelseavel. védekezésben, támadásban egyaránt jó, katalán a felesége, ő is idehúzza. KELL ENNÉL TÖBB?
jah decot odadnánk érte cserébe meg pízt is kapnánk mivel 7 misi az ára:DGomezinho írta:Jóember vagy ! Ugyanígy gondolom! És még olcsó is lenne!MichaaBee írta:nálam Lampard tudná pótolni Deco-t. a "nem tól acélos" szövegűeknek mondom, h az angol bajnokságban bizpnyított, msot BL-döntős, azelőtt 2-szeres bl elődöntős, kétszer nyert bajnokságot a chelseavel. védekezésben, támadásban egyaránt jó, katalán a felesége, ő is idehúzza. KELL ENNÉL TÖBB?
messinho19 írta:sztem igy kéne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Casillas
Alves, Ferdinand, Terry, Clichy
Ronaldo, Gerrard, Fabregas, Ribery
Torres, Ibrahimovics
cserék: Diego, Nasri, Silva, Drogba
Jóember vagy ! Ugyanígy gondolom! És még olcsó is lenne!MichaaBee írta:nálam Lampard tudná pótolni Deco-t. a "nem tól acélos" szövegűeknek mondom, h az angol bajnokságban bizpnyított, msot BL-döntős, azelőtt 2-szeres bl elődöntős, kétszer nyert bajnokságot a chelseavel. védekezésben, támadásban egyaránt jó, katalán a felesége, ő is idehúzza. KELL ENNÉL TÖBB?
A vezéregyéniséget nem csak a pályára értettem.Moutinho 21 évesen a Sporting kapitánya-azért ez sokat elmond!Bányász írta:Az első kérdésem az lenne,h nem teljesen mindegy ki hol bizonyított?
Ronaldinho hol bizonyított mielőtt megvettük?A "nem túl acélos" francia bajnokságban.Ronaldo annó a szintén "nem túl acélos" hollandban.És láss csodát....
Egyébként Moutinho mitől nagyobb vezér mint Van Der Vaart?A portugál vagy a holland bajnokság mitől acélosabb a németnél?
Amit Affelaynal érvként soroltál fel az mind megállja a helyét Van Der Vaartnál és Luchonál is.