VdV pedig nem bizonyított még komoly csapatok ellen semmit, éppne ezért favorizálom Afellayt, mert azért ő a BL-ben is a PSV vezére tudott lenni.
Van Der Vaart a holland válogatott,annó az Ajax és most pedig a Hamburg vezéregyénisége.És hát szerintem azért játszott már pár nagy csapat ellen.
A vezéregyéniséget nem csak a pályára értettem.Moutinho 21 évesen a Sporting kapitánya-azért ez sokat elmond!
De még nem bizonyított nagy csapatok ellen
számos játékos van, aki gyengébb bajnokságból eljött és az erősebben egyszerűen semmire se ment!
Mint ahogyan ellenpélda is akad bőven(lásd Henry)...
Egyébként pedig teljesen mindegy hol játszott előzőleg szerintem.A nagy bajnokságok nem sokat "nevelnek".A kisebb európai vagy dél-amerikai bajnokságokból vásárolnak játékosokat.Akik legtöbbször beválnak szerintem.Különben nem erőltetnék.
Tehát valamilyen szinten nagyjából az összes játékos kisebb bajnokságból megy nagyobba ez a világ rendje.És általában aztán ott bizonyít.
Úgyszintén fontos h vaaki játszott-e már olyan erős csapatok ellen , mint amilyenek a Barca ellenfelei.Ha már játszott és bizonyított, akkot rudhatjuk h ez nálunk is így lesz!-ezért favorizálom Afellayt
Ebből a szempontból Lucho előrébb van mint Moutinho meg Affelay szerintem mert azért a Portóval igen jó csapatok ellen játszanak(BL-ben) plusz argentin válogatottal is játszott nagy meccseket.
Mint ahogyan Van Der Vaart is hétről hétre jobb csapatok ellen játszik mint az említett úriemberek.És mint írtam már Ő is megjárt egy pár nagy "csatát".