Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel a te neved fémjelzi a versenyt, ezért nyugodtan igazgass.miihii írta: Bár nem én igazgatom a dolgot,így nem szólok bele,de pölö ez is egy variáció,h értelme is legyen.
Azért (~) 20 fővel már lehet játszani talánS.Agüero írta:Ahogy látom sokan nem leszünk. Meg lesz tartva egyáltalán ez a Póker verseny?Mert ha 7 fős asztalokat akarunk gondolom akkor csak 3 asztal lesz
Azért 19 fő (eddig), az nem olyan kevés.S.Agüero írta:Ahogy látom sokan nem leszünk. Meg lesz tartva egyáltalán ez a Póker verseny?Mert ha 7 fős asztalokat akarunk gondolom akkor csak 3 asztal lesz
19. TocyGame90 írta:1. miihii
2. Bányász (Bazsa)
3. fcbarca0827 (Krisztián)
4. Perrero (az Isten)
5. Benga (Benga)
6. levproff
7. ElBartimaeus
8. Lui
9. danialves
10.gergo9
11. VV19
12. LG
13.S.Agüero(Matyi)
14. Mogyiiii
15.Fecooo
16. Faith
17. szajko
18. Game
S.Agüero írta:1. miihii
2. Bányász (Bazsa)
3. fcbarca0827 (Krisztián)
4. Perrero (az Isten)
5. Benga (Benga)
6. levproff
7. ElBartimaeus
8. Lui
9.danialves
10.gergo9
11. VV19
12. LG
13.S.Agüero(Matyi)
Én nekem meg holnap lesz a névnapom úgyhogy![]()
![]()
![]()
Annak érdekében, h ez még véletlenül se fordulhasson elő:miihii írta: Ha esetleg (természetesen) én nyernék és magammal randizok,akkor közben egy villámtornán bebizonyíthatnám,h fél kézzel is elverlek titeket (is)![]()
Bányász írta: Eurobarca Series of Poker Special Miihii's Brithday Event:
1.miihii(megelőlegezem,de csak a nevezést nem az első helyet)
2.Bazsa
Nevezni lehet a hó végéig.
Mivel ez egy rendhagyó szülinapi(de legalábbis egy szülinap tiszteletére) torna így rendhagyó módon van díjunk is az első helyezettnek.Az első helyezett egy romantikus estét tölthet miihiivel.Abban az esetben ha miihii nyer akkor csak az történik ami már évek óta rendszeresen...miihii egy romantikus estét tölt magával(természetesen az eurobarca biztosít Durex Play sikosítót a még nyagyobb élvezetért,h azért valami hasznod is legyen).
![]()
Perrero írta: -linket vki dob a pokerTHhoz
MessiFan írta:itt van
Asszem ezt ha letöltöd és feltelepíted az internetes játék résznél.