Ludovic Giuly #2
- Andris
- Adminisztrátor
Nem a csapat érdekeit tartom szem előtt, amikor azt mondom, h gyula ne legyen kezdő, hanem azt, h sokkal szórakoztatóbb a kezdő, tehát az erősebb támadósor játéka.
a csapat szempontjából nézve pedig direkt jó, h gyula is kezd a gyengébbek ellen, mert a komolyabb meccsekre így tud pihenni messi.
csak nehéz választani, h melyik számomra a jobb.
Mindenesetre jobban örülnék pl Saviol játékának, ha messi pihen.
a csapat szempontjából nézve pedig direkt jó, h gyula is kezd a gyengébbek ellen, mert a komolyabb meccsekre így tud pihenni messi.
csak nehéz választani, h melyik számomra a jobb.
Mindenesetre jobban örülnék pl Saviol játékának, ha messi pihen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Értem amit mondasz,de azért Gyula poziciója nem olyan mint pl,Eto'o é,szóval ezért is(meg azért is mert nagyobb playa) kerül többször helyzetbe Eto'o! Ilyen kisebb csapatok ellen meg belefér,hogy kezdőként számít rá esetleg Frank!lionelmessi19 írta:na, már egyet is értünk.ozsimiki írta:Lio!
Nem mondtam,h kezdő legyen,de ne beszéljünk úgy róla már,mint egy selejtről![]()
Gyorsaságról sem írtam most.
Sokan vannak a cserepadon,akik úgyanúgy tesznek a sikerért,mint a többiek,abban igazad van,hogy kezdő szerintem se legyen,de cserepadról ne rakjuk már ki...
de azért nem mond, h túl sok ziccer helyzete szokott lenni, és nem azért mert Roni, Deco, vagy Xavi nem tudja kiszolgálni.
jó kis cserepados. csak az a baj, h a rotációs rendszerben őrá is számít Frank.
Ezzel nem dől össze a világ! És remélhetőleg mindig meghálálja majd,vagy legalább az esetek többségében!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
na, már egyet is értünk.ozsimiki írta:Lio!
Nem mondtam,h kezdő legyen,de ne beszéljünk úgy róla már,mint egy selejtről![]()
Sokan vannak a cserepadon,akik úgyanúgy tesznek a sikerért,mint a többiek,abban igazad van,hogy kezdő szerintem se legyen,de cserepadról ne rakjuk már ki...
de azért nem mond, h túl sok ziccer helyzete szokott lenni, és nem azért mert Roni, Deco, vagy Xavi nem tudja kiszolgálni.
jó kis cserepados. csak az a baj, h a rotációs rendszerben őrá is számít Frank.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lio!
Nem mondtam,h kezdő legyen,de ne beszéljünk úgy róla már,mint egy selejtről
Nem mondtam,h kezdő legyen,de ne beszéljünk úgy róla már,mint egy selejtről

- Andris
- Adminisztrátor
Meccs szerencsére nem ment el rajta, de azzal már nem értek egyet, h csak akkor szidjuk, ha elbsza a ziccereket. Márpedig azért, mert alig lehet őt ziccerbe hozni. nem igazán helyezkedik jól, ami persze nem csak az ő hibája, hanem a testalkatáé is, de sokszor kerülhetne jó helyzetbe, főleg ha télleg olyan gyors, mint amilyennek pl te mondod, mert én nem így látom.ozsimiki írta:
Nem ment el rajta semmi kulcsfontosságú meccs,sőt inkább jött rajta...
Akkor kellene szidni,ha már nemtudom hanyadik ziccert hagyná ki egy rangadón 1-0 ás vesztésre állva...
Szóval GO GYULA![]()
jó volt vasárnap, jó lesz cserének, de semmi kezdés.
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én nem értelek titeket! Még ilyenkor is oltjátok...Zsolti írta:egyetértünk..a kezdőtöl minéál messzebb van,annál jobb!![]()
Nem egy cselező gép,de hasznos tagja ő is a csapatnak! Ezt már bizonyította többször is!
Nem ment el rajta semmi kulcsfontosságú meccs,sőt inkább jött rajta...
Akkor kellene szidni,ha már nemtudom hanyadik ziccert hagyná ki egy rangadón 1-0 ás vesztésre állva...
Szóval GO GYULA

- Andris
- Adminisztrátor
nekem is csak annyira változott, h befér a cserepadra, de továbbra is örülnék egy jobb csatának. Aki épp kéznél is lenne, de Frank nem hajlandó.Zsolti írta:hát én még két góltól nem fogom megváltoztatni a véleményemet.![]()
nekem akkor sem tetszik a játéka,és nem is fog megtetszeni,mert most beszerencsétlenkedte ezt a gólt,aztán az ezelőtti azt télleg jól csinálta,dehát már majd 3 év múlva ideje volt ,hogy mutasson egycselt.
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát én még két góltól nem fogom megváltoztatni a véleményemet.
nekem akkor sem tetszik a játéka,és nem is fog megtetszeni,mert most beszerencsétlenkedte ezt a gólt,aztán az ezelőtti azt télleg jól csinálta,dehát már majd 3 év múlva ideje volt ,hogy mutasson egycselt.

- Andris
- Adminisztrátor
asszem itt az ideje, h változtassak egy kicsit a véleményemen gyulával kapcsolatban: Eddig úgy voltam vele, h selejtezzük ki.
Most úgy gondolom, hogy nagyon hasznos cseréje Messinek.
a véleményem annyiban maradt, h nem szabad őt kezdőnek játszatni, akkor inkább be kell tenni Saviolát, vagy Guddyt.
Azaz a rotációs rendszerben sem játszatnám őt kezdőnek.
De cserének profi.
szép volt a gólja, de főleg a cselek, mert a gólhoz már szép adag szerencse kellett.
Remélem, h mindig képes lesz ilyen teljesítményre.
Most úgy gondolom, hogy nagyon hasznos cseréje Messinek.
a véleményem annyiban maradt, h nem szabad őt kezdőnek játszatni, akkor inkább be kell tenni Saviolát, vagy Guddyt.
Azaz a rotációs rendszerben sem játszatnám őt kezdőnek.
De cserének profi.
szép volt a gólja, de főleg a cselek, mert a gólhoz már szép adag szerencse kellett.
Remélem, h mindig képes lesz ilyen teljesítményre.
- József Attila
- József Attila
- Rapika
- Entrenador del Barça
Amint azt Decónál is megjegyeztem,Gyulánk is jól játszott,jobban,mint ami jellemezni szokta!Ronnie többx ment segíteni neki,mint Messinek és ezt jól használta ki Gyuszómuszó!
Szépen játszottak össze többx és a gólját sem kel kommentálni! 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ritka dolog, de alig hibázott!
Fantasztikusan csinálta a 16oson belüli labdafedezést, majd szép gólt lőt! Ráadásul majdnem gólpasszt is adott! Ma kifejezetten tetszett.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ügyes volt a góljánál!
Szépen csinálta.

By red
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Pirés is azért nem volt ott a VB-n, mert asszem skorpió a csillagjegye
Ez a Domenech télleg nem teljesen normális

Ez a Domenech télleg nem teljesen normális
Egyébként én is az olaszoknak szurkoltam a döntőben. 

ForzaBarca
Giuly-nek ott lett volna a helye a vb-n méghozzá talán a kezdőben. Mert én személy szerint Maloudát nem tartom sokra, Giuly pedig egy remek játékos aki sokat dolgozik egy meccsen és a franciák a döntőben ennek hasznát vehették volna. (Meg az egész vb-n.)
ForzaBarca
Bocsi, csak elirtam, utolso elottit akartam irniMarci írta:LG írta:Sztem vmi hasonlot mint az uccso VBn meg az EBnsabres írta:Hat ez a Domenech aztan a Barthez kezdosegevel tenyleg nem tom h mit akar, Coupet 10X jobb, szegeny Giuly se kerult be de ezt sztem amint mondtam nem annyira meglepo.
Pedig milyen jo lenne meg egy barcas a vb-n.
Nagyon kivacsi vgyok h ez az oregek csapata (franciak) mit fognak alakitani.

- Marci
- Capitá del Barça
LG írta:Sztem vmi hasonlot mint az uccso VBn meg az EBnsabres írta:Hat ez a Domenech aztan a Barthez kezdosegevel tenyleg nem tom h mit akar, Coupet 10X jobb, szegeny Giuly se kerult be de ezt sztem amint mondtam nem annyira meglepo.
Pedig milyen jo lenne meg egy barcas a vb-n.
Nagyon kivacsi vgyok h ez az oregek csapata (franciak) mit fognak alakitani.

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Giulyról stadiont neveztek el
Stadiont neveztek el a Barcelona középpályásról, Ludovic Giulyról. A francia játékos egykor a Chasselay városában található Monts d'Or Azargues csapatában nevelkedett, majd onnan került az akkor még középcsapatnak számító Lyonhoz. A kisváros Lyontól 20 kilométerre, északra található, és mindössze 2621-en lakják.
A klubnak egyébként a 29 éves játékos a tiszteletbeli elnöke.

Stadiont neveztek el a Barcelona középpályásról, Ludovic Giulyról. A francia játékos egykor a Chasselay városában található Monts d'Or Azargues csapatában nevelkedett, majd onnan került az akkor még középcsapatnak számító Lyonhoz. A kisváros Lyontól 20 kilométerre, északra található, és mindössze 2621-en lakják.
A klubnak egyébként a 29 éves játékos a tiszteletbeli elnöke.