Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg nem!LG írta:Hops, télleg, a 2. nem nem kellett volna.Rapika írta:Nem láttam,de nem véletlenülakarja több elitklubb us szerződtetni!LG írta: Láttad már Robinho 1áttalán játszani, vagy csak gondolod, h jo. Etoo meg néha olyan cseleket csinál, amit a világon senki nem tud utánna csinálni...senki![]()
Meg a margitba má páran kipukkattak amugy is!
Azt viszont hallottam,h sok gólt vágott mind1ik szezonjában!
Azt,amit írtál legutóbb,nem tudtam lekövetkeztetni a "Nem, de nem azért Etoo az Etoo!" hozzászólásodból!
Hops, télleg, a 2. nem nem kellett volna.Rapika írta:Nem láttam,de nem véletlenülakarja több elitklubb us szerződtetni!LG írta:Láttad már Robinho 1áttalán játszani, vagy csak gondolod, h jo. Etoo meg néha olyan cseleket csinál, amit a világon senki nem tud utánna csinálni...senkiRapika írta: Mi??
Ezzel most mit akarsz mkondani??![]()
Azt viszont hallottam,h sok gólt vágott mind1ik szezonjában!
Azt,amit írtál legutóbb,nem tudtam lekövetkeztetni a "Nem, de nem azért Etoo az Etoo!" hozzászólásodból!
Nem láttam,de nem véletlenülakarja több elitklubb us szerződtetni!LG írta:Láttad már Robinho 1áttalán játszani, vagy csak gondolod, h jo. Etoo meg néha olyan cseleket csinál, amit a világon senki nem tud utánna csinálni...senkiRapika írta:Mi??LG írta: Nem, de nem azért Etoo az Etoo!
Ezzel most mit akarsz mkondani??![]()
Láttad már Robinho 1áttalán játszani, vagy csak gondolod, h jo. Etoo meg néha olyan cseleket csinál, amit a világon senki nem tud utánna csinálni...senkiRapika írta:Mi??LG írta:Nem, de nem azért Etoo az Etoo!Rapika írta: Ez 1általán nem biztos...
Ezzel most mit akarsz mkondani??
Nem, de nem azért Etoo az Etoo!Rapika írta:Ez 1általán nem biztos...LG írta:Hát, ha a margitba megy, akkor biztos nem lessz jobb!Szakacs írta:Esetleg jobb lesz mint etoo de meg nem jobb
Hát, ha a margitba megy, akkor biztos nem lessz jobb!Szakacs írta:Esetleg jobb lesz mint etoo de meg nem jobb
De fognak! Hol van o EtootolRapika írta:Ha Robinhot megszerzik,akkor nem nagyonfognak sírni!Szakacs írta:s meg sirni fog utana egy par evig
Azért sztem Etoo veri robinhot,meg nemis ugyanazon a poszton játszanak,nem befejező csatár.Rapika írta:Ha Robinhot megszerzik,akkor nem nagyonfognak sírni!Szakacs írta:s meg sirni fog utana egy par evig
Etoo meg király, s a margit sírhat utánna!Rapika írta:csóró...Zsolti írta:Szándékos volt vagy nem,csóró gyereknek minden szétszakakdt a lábában ami csak szakadni tudott..![]()
Sajnálom azért szegényt!
Hát ezzel nem tudok vitatkozni!Boixos írta:ja.Zsolti írta:Ha elakarta volna húzni a lábát,hogy ne szálljon oda a gyereknek,akkor simán el tudta volna húzni...Boixos írta:öreg már, nem tud úgy bugizni, mint régen. de azért kinézném belőle, h nem véletlenül pakolt oda a gyereknek.
jójó, azé nem felejtette el a lényeget, de már csak egy-egy meccse van. nem ő viszi a csapatot. erre mondtam, h "öreg" már.Rapika írta:Azért elég szép cseleket láttam azon a meccsen tőle!Boixos írta:öreg már, nem tud úgy bugizni, mint régen. de azért kinézném belőle, h nem véletlenül pakolt oda a gyereknek.
Tud még bugizni,hidd el!
ja.Zsolti írta:Ha elakarta volna húzni a lábát,hogy ne szálljon oda a gyereknek,akkor simán el tudta volna húzni...Boixos írta:öreg már, nem tud úgy bugizni, mint régen. de azért kinézném belőle, h nem véletlenül pakolt oda a gyereknek.
Azért elég szép cseleket láttam azon a meccsen tőle!Boixos írta:öreg már, nem tud úgy bugizni, mint régen. de azért kinézném belőle, h nem véletlenül pakolt oda a gyereknek.
Ha elakarta volna húzni a lábát,hogy ne szálljon oda a gyereknek,akkor simán el tudta volna húzni...Boixos írta:öreg már, nem tud úgy bugizni, mint régen. de azért kinézném belőle, h nem véletlenül pakolt oda a gyereknek.