Az Arsenal részéről ezt nagy hülyeségnek tartomgrecki írta:(az Arsenalban megszokott politikának megfelelően) egy éves kontraktust dugnak az orra alá.

Az Arsenal részéről ezt nagy hülyeségnek tartomgrecki írta:(az Arsenalban megszokott politikának megfelelően) egy éves kontraktust dugnak az orra alá.
Igen, ezt én is hallottam. Elég érdekes.grecki írta:Azért az is elég vicces, ami Ayalával történik!
Carboni (aki köztudottan negyven felett is szerepet kapott még tavaly is a Valenciában) kijelentette, hogy a harminc feletti játékosokkal nem hosszabbítanak, vagy csak (az Arsenalban megszokott politikának megfelelően) egy éves kontraktust dugnak az orra alá.
Ayala ennek a rendje és módja szerint alá is írt ugye a Villarrealhoz, de szurkoló nyomásra a vezetők meggondolták magukat és vmi kitételre hivatkozva vissza akarják vásárolni...![]()
Nincs ezzel bibi, csak azt akartam mondani, hogy mindig kikált valakit az éppen aktuális legjobbnak a sajtó, jelen esetben ez a két utóbb emíltett játékos. Tavaly, tavalyelőtt mindenki R10-ről ájuldozott...ozsimiki írta:Hát most kicsit nem értelek,vagy fáradt vagyok lehetgrecki írta:Vito, megelőztél, én is ezt akartam ecsetelni.
A vb előtt attól volt hangos az összes médium, hogy Rooney, Messi és Ronaldinho csillaga fog a legszebben csillogni, mivel ők a világ legjobb játékosai.
Jelenleg minden csapból Kaká és Céronaldó folyik. Jövőre lehet már tényleg Torghelle száll harcba az Aranylabdáért... Ki tudja, addigra talán meg is zörgeti egynél többször az ellenfelek hálóját...+![]()
Hát tavaly,tavalyelőtt evidens volt,hogy Ronnie a legjobb,nem volt kérdés...ahogy idén meg C.Ronie van a legjobb formában,azért ettől hangos a sajtó meg minden...most ezzel hol a gond? Vagy mi a bibi?
ahogy a Gém mondja.Game90 írta:C. Ronaldo még mindig nagyon messze van Ronaldinho képeségeitőlEbben az évben ő az legjobb, de ha Ronaldinho megtalálja a régi formáját, akkor alig fognak CR-ről beszélni.
Raziel írta:Olyan sebességnél képes tökéletesen kontrollálni a labdát, mint az igazi Ronaldo
Hát most kicsit nem értelek,vagy fáradt vagyok lehetgrecki írta:Vito, megelőztél, én is ezt akartam ecsetelni.
A vb előtt attól volt hangos az összes médium, hogy Rooney, Messi és Ronaldinho csillaga fog a legszebben csillogni, mivel ők a világ legjobb játékosai.
Jelenleg minden csapból Kaká és Céronaldó folyik. Jövőre lehet már tényleg Torghelle száll harcba az Aranylabdáért... Ki tudja, addigra talán meg is zörgeti egynél többször az ellenfelek hálóját...+
azért nemkell cinikusnak lennigrecki írta:Vito, megelőztél, én is ezt akartam ecsetelni.
Jelenleg minden csapból Kaká és Céronaldó folyik. Jövőre lehet már tényleg Torghelle száll harcba az Aranylabdáért... Ki tudja, addigra talán meg is zörgeti egynél többször az ellenfelek hálóját...+
Igen ezért írtam,hogy ez most speciál igaznak tűnik! Nem értem miért emiatt a cikk miatt borultak ki egyesek,amikor ez messze nem kamu szagú,holott olyanból akad millió+1 eme két fantasztikus nivójú hasábokongrecki írta:Nem tudom, miért ne lehetne igaz??? Mintha azt írták volna, hogy Juhász Roland jövőre Metzelder mellett alkotja majd a Real Madrdi hátsóalakzatának szívét. Miért ne vehetnének meg egy portói focistát, amikor a Mourinho-éra alatt megfordult már ott néhány sárkány...
Carvalho, Ferreira, Tiago, Hilario, stb.
ígyvan Richardson megfelelő helyettese lesz Giggs-nek,kiváló játékosgrecki írta:Szerintem az ő pótlására is van már megfelelő emberJOEY20 írta:Scholes helyett majd megveszik Hargreavest és Giggs hát az ő potlása már nehezebb dolog lesz!Richardson! Az a csávó az összes többi angol csapatban kezdő lenne szerintem, kivéve még az Abramovics-hordát...