Barcaforever írta:Tudtam, h ez lesz a reakció. Laughing Vmi hülyeségbe belekötni.Gratulálok, roppant értelmes vagy. Wink Látszik, h nem tudsz átszellemülni arra amit mondtam.Ivánnak, örültem, mert értelmesen tudott hozzá tudott szólni a meccshez, de nem tartottam, (nem csak én) normálisnak, h titeket kérdeznek meg először a meccsről.Akkor gondolom te meg elkezdesz beszélni, h fúúú majd jön Perez, jó sok pénz, kupa minden lesz.Hát, ha szted ez jó gondolatmenet. Applause
Mi rendben értjük az eurobarca és madridista olvasói, h mit kerestek ott, de egy kívűlálló 30tól felfelé ember helyébe képzled magad...
Most ez kedves visszavágó kollega, h úgy írtam le az El Classicot vagy El Clásicot, nem hiszem, h meghatározza az értelmi szintemet, főleg ne próbáld meg ezt megmagyarázni egy olyan embernek, aki spanyolul és katalánul is beszél, több spanyol emberrel beszélgettem már Barcelonában, a CLASSICO-ról és meccsen, szal ne nagyon vágjál fel, mert nincs mire.Majd ha bizonyitasz, elfogadom a kritikádat.
Ha vkitől venni akarok akkor szted egy Infinityt és írok neki egy e-mailt de a levélben, Infinitit írok akkor már az eladónak vissza sem kell írni, mert teljesen értelmetlen a levelem mi? Laughing Grat.
Na akkor tisztázzunk néhány dolgot:
Az "El Clásicót" most sem sikerült a helyesírási szabályoknak megfelelően leírnod. Nyugodtan magyarázhatod a bizonyítványodat, de ha valaki elkezd rózsaszíneket böfögni, akkor legalább próbálja normálisan leírni, amivel kapcsolatban "véleményt" formál. Ráadásul rengeteg helyen összefüggéstelen mondatokat írsz, szóval szerintem kár erre több energiát pazarolni.
Ja és, ha jól emlékszem, akkor minden alkalommal ott ült velünk Nyilasi is, ezért a Te igényeid is ki lettek elégítve, így nem értem mi ez a pörgés. Bár ahogy látom rajtad kívül a legtöbb felhasználónak nem volt különösebb problémája azzal, hogy a két legjelentősebb spanyol futballal foglalkozó magyarországi weboldal szerkesztőit be merték hívni a stúdióba, mi meg bátorkodtunk elmenni.
Azt meg hagyjuk, hogy ki mit tett le már az asztalra, szerintem nem ismerjük egymást, szóval ebbe ne menjünk bele.
Rengeteget tettem már a madridista.hu-ért, ahogyan Iván is az eurobarca.hu-ért. Ezt nincsen joga senkinek megkérdőjelezni. Mi kiálltunk élő műsorban, igaz kicsit izgulva, igaz kicsit megilletődötten, néha kicsit bénán, de képviseltünk egy hatalmas közösséget, akik eddig nem nagyon kerülhettek képernyőre egy ekkora nézettségű mérkőzés kapcsán.
Az építő jellegű kritikákat szívesen fogadja szerintem bárki, mert abból lehet tanulni, de az ilyen személyeskedő, silány minőségű véleményekkel nem tud senki semmit kezdeni.
Szét lehet azonban cincálni amit mondtunk és meg lehet vitatni. Lehet vele egyérteni vagy nem. De azzal, hogy mi hogyan vesszük a bátorságot a szereplésre...