Andris!
Nincs igazad, ill. nem adok neked igazat.
Ezek szerint, ha valamihez hozzászólok, az beleugatás. Ha XY teszi ugyanezt, az helyénvaló, elfogadható, korrekt, tökéletes. De ha én teszem, az aljas, szemét húzás, és rohadjak meg, ahol vagyok.
A vasúti átjárót szabálytalanul közelítette meg. Pont. Ezen lehet vitatkozni, lehet kioktatásnak venni, de nem az, hanem igazság. Ha kell, még meg is állok a vasúti átjáró előtt.
Soha senkit nem néztem le, csak Ti jöttök ezzel a dumával. Nem a kor számít, hanem az érettség, a felkészültség. Lehet okoskodásnak tartani, de az igazság - ebben az esetben - az én oldalamon van.
Az én számomra meg más ember/fórumozó viselkedése idegesítő. Az normális, és kötelező elfogadnom.
És, Miki!
A fehér jelzés, nem azt jelenti, hogy nem jön vonat, ill. nem jöhet. Nézz utána, mert ezek szerint Te sem vagy vele tisztában. Ha pedig a fehér jelzéskor elgázolnak, akkor mit szólsz? Már semmit, mert valószinűleg Szent Péter trónusa előtt várod a fejleményeket. Attól, hogy a berendezés nem jól működött, az életedet nem adják vissza.
Szomorú, hogy egyesek felfogása ilyen nehéz. Most szerencséje volt, legközelebb nem biztos, hogy az lesz. De miattam a piroson is átmehet, sőt, a fénysorompót is kettétörheti, az sem érdekel.