Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Jó hát valljuk be elég "szarok" voltunk...elég "gáz" hogy csak 6-ot rugtunk!
lehetett volna több is!
Na de most komolyan nagyon jól játszottunk és örülök nagyon ennek a győzelemnek én azt mondom hogy meg lesz a bajnokság csak a reálnak vesztenie kéne pontokat,ami tegnap meg is történhetett volna ha...
megint nem az uccsó percben lőnek gólt!
És azt sem értem hogy idáig mér nem birtunk igy játszani a meccseken...nem értem mér csak akkor lehet amikor meg van szorulva a csapat!De igaza van Xavinak,hogy azt hitték,hogy megeröltetés nélkül tudják hozni a meccseket hát nem!De még nem késő lehetünk bajnoko!Hajrá BARCA!

Na de most komolyan nagyon jól játszottunk és örülök nagyon ennek a győzelemnek én azt mondom hogy meg lesz a bajnokság csak a reálnak vesztenie kéne pontokat,ami tegnap meg is történhetett volna ha...

És azt sem értem hogy idáig mér nem birtunk igy játszani a meccseken...nem értem mér csak akkor lehet amikor meg van szorulva a csapat!De igaza van Xavinak,hogy azt hitték,hogy megeröltetés nélkül tudják hozni a meccseket hát nem!De még nem késő lehetünk bajnoko!Hajrá BARCA!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Bár bevillantottunk egy hatost tegnap Madridban, lehetett volna több is!
Találkozhattunk újra a "Ki tud több helyzetet kihagyni?"-vetélkedő
ezévi nyertesével, saját magunkkal.
Akár 10:0 is lehetett volna az eredmény, ha akarjuk, mivel az
Athlético tegnap nem volt fenn a pályán.
Amikor Dinho kapufára nyeste az első szabiját, akkor kissé szorongtam,
hogy önbizalom-visszaesés lesz ezután, de hála a magasságos
Úristennek még Zambi révén hirtelen ötlettől vezérelt gólunk is volt.
Az a kép meg tanulságos volt, ahogyan Torrest mutogatták a
beszedett gólok után. Fokozatosan teljesen megsemmisült a gyerek,
köpni-nyelni sem tudott. A hazai közönség is tudhatott valamit,
mivel nem teltek meg a lelátók. Érezték a nagy verés illatát a
nagy esőben.
A tegnapi győzelembe csak a Madrid "sípszó utáni" győzelme önti
a mérget. Ha ők ezentúl is így tolják, akkor sajna ők ünnepelnek
a végén. Ennek fényében a tegnapi diadal is egyenlő a szép
halállal.
A Getafe következik. Előre hátadzik a borsóm!
Tolta ide dolgait Krojf komátok.
Bár bevillantottunk egy hatost tegnap Madridban, lehetett volna több is!
Találkozhattunk újra a "Ki tud több helyzetet kihagyni?"-vetélkedő
ezévi nyertesével, saját magunkkal.
Akár 10:0 is lehetett volna az eredmény, ha akarjuk, mivel az
Athlético tegnap nem volt fenn a pályán.
Amikor Dinho kapufára nyeste az első szabiját, akkor kissé szorongtam,
hogy önbizalom-visszaesés lesz ezután, de hála a magasságos
Úristennek még Zambi révén hirtelen ötlettől vezérelt gólunk is volt.
Az a kép meg tanulságos volt, ahogyan Torrest mutogatták a
beszedett gólok után. Fokozatosan teljesen megsemmisült a gyerek,
köpni-nyelni sem tudott. A hazai közönség is tudhatott valamit,
mivel nem teltek meg a lelátók. Érezték a nagy verés illatát a
nagy esőben.
A tegnapi győzelembe csak a Madrid "sípszó utáni" győzelme önti
a mérget. Ha ők ezentúl is így tolják, akkor sajna ők ünnepelnek
a végén. Ennek fényében a tegnapi diadal is egyenlő a szép
halállal.
A Getafe következik. Előre hátadzik a borsóm!
Tolta ide dolgait Krojf komátok.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát szégyen , hogy nem néztem a meccset
pedig tehettem volna, de ugy voltam vele, hopgy use a mi napunk lesz...
lehet ezentul nem kéne meccset néznem?
amugy grat a sracoknak, de nem most kellett volna paradezni hanem a betis, meg a többi [auto_cenzúra] kiscsapat ellen.
még mindig remenykedem h margit kinyal zaragozaban...

pedig tehettem volna, de ugy voltam vele, hopgy use a mi napunk lesz...

lehet ezentul nem kéne meccset néznem?

amugy grat a sracoknak, de nem most kellett volna paradezni hanem a betis, meg a többi [auto_cenzúra] kiscsapat ellen.

még mindig remenykedem h margit kinyal zaragozaban...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Francisco Franco
- Barça C
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hohóóó, ebben a topicban nem téma a RM, pláne nem a személyeskedő, mocskolódó hozzászólások.
Ennek megfelelően viselkedjen már mindenki, majd ami nem ide való, eltávolítjuk, nem kell rá reagálni.
Ennek megfelelően viselkedjen már mindenki, majd ami nem ide való, eltávolítjuk, nem kell rá reagálni.
-
- Llegenda del Barça
Vicces srác lehetsz, de inkább a madridistán sütögesd a poénjaid, és élvezzetek el a 100. percben szerzett góljaitokra!madrid_1 írta:Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?![]()
- Andris
- Adminisztrátor
Köszönjük az elmés hozzászólást. Elfogadtuk a véleményedet, még indoklás és teljes alaptalanság ténye mellett is.madrid_1 írta:Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?![]()
További szép estét.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A szánalmas kilencvennyolcadik perces győzelmeitekhez képest nagy a szád...csak le ne hervadjon az a mosoly...Kivéhedt csatalovak, és gyenge tejfelesszájú gyerekek elegye a csapatod. Az igazi Barca ellen sanszotok sincs...madrid_1 írta:Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?![]()
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Persze...én is mérges lennék, ha azt látnám, hogy a mögöttem lévő ellenfél klasszisokkal jobb, és csak azért lehet elöl a csapatom, mert eddig ők csak a cipőjüket küldték ki...
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Ha nekik ettől jobb lesz, tegyék....Mihu írta:Fúúúú basszátok meg a madridosok ott csalóznak minket ahol érnek.....borzalmas.....![]()

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Miki: Ez engem is idegesít, viszont 1. még nem nyerték meg a ligát, 2. Nekem ez a mai meccs egyértelmű visszajelzés. Ha esetleg el is veszítenénk a bajnoki címet, csak kölcsönbe adjuk, mert jövőre olyan motiváció lesz a kereten, hogy tarolni fogunk megint. Lehet, kell egy kis kudarcélmény ahhoz, hogy mondjuk ez a garnitúra nyerjen még egy pár kupát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.05.20. 23:20:29-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Azért, mert nem mindenki fekszik leszép győzelem volt,de miért nem tudnak mindig így játszani?

-
- Entrenador del Barça
Mi mulik kb.3 percen. A Reál most is és a mult héten is az utolsó percben nyert. Ez 4 pont, kettő perc alatt. De még ez is beleférne ha a szintén utolsó prcben nem kapunk egy golt a Betistől. Ez a tavaji csapat volt, oké.
Nem ilyen csak ehhez hasonló játékkal most 10 pont előnyünk lenne.
Most euforia van de ha uszik az arany az csak a Barca hibája. Bizakodom!
Nem ilyen csak ehhez hasonló játékkal most 10 pont előnyünk lenne.
Most euforia van de ha uszik az arany az csak a Barca hibája. Bizakodom!
Fecó
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hali!Rivaldo11 írta:Viszont a jövőre nézve rendkívül bíztató! Ha esetleg nem is nyerjük meg, láthattuk, mekkora potenciál van a csapatban, és tuti, hogy csak a motiváció hiányzott! Mert ebben a csapatban még jópár év van, és biztos, hogy ha idén nem sikerül, jövőre ez a csapat harapni fog rettenetesen...és ez nem sok jót jelent az ellenfeleknek...ozsimiki írta:Ismertek,mindig optimista vagyok,és bízok a srácokban a végsőkig! De most azzal a furcsa érzéssel fekszem le,hogy nyerünk csodálatosan játszva 6-0ra,és LEHET,hogy semmire se megyünk vele![]()
Kicsit bosszantó érzés,remélem már csak 1,max 2 hétig kell így érezzek,mert botlik a Madrid,és beelőzünk!
FORZA BARCAAA![]()
Látni, nincs itt szükség semmire, minden adott ahhoz, hogy még évekig mi uraljuk a ligát. És ezen egy elvesztett bajnokság nem változtatna.
Csak az a baj,hogy én erre az idényre értem,mert abban biztos voltam,vagyok,hogy jövőre ennél jobb teljesítményt nyújtunk,és hogy ez a csapat még képes szenzációs játékra! Szóval nekem azzal van a gondom,hogy elveszthetjük idén a cuccot...egy olyan Madriddal szemben akik a meccseik 70%án lonemiszervet sem csináltak....ez ami idegesít!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pontosan! Te írtad! Na mind1,én csak azt akartam hangsúlyozni,hogy ha van sálad,vagy bárkinek is,nemcsak győzelmek után lehet hordani,és ezáltal jelezni,hogy Barcások vagyunk,hanem mindig...ennyi.pont.pont...[/quote]jóvan jóvan ne veszekedjünk végülis egynek szurkolunkozsimiki írta:mit testviiir hogy divat majom vagyok

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
mit testviiir hogy divat majom vagyokVictorValdes19 írta:Ilyet nem írtam,Te írtad....ozsimiki írta:jóvan csak azt ne mond hogy divat drukker vok mert akkor marhaságot mondaszVictorValdes19 írta:
testvííírem (ha már ez a szokás) nemcsak ilyenkor kell Barca sállal menni az öskolába
![]()
![]()

Pontosan! Te írtad! Na mind1,én csak azt akartam hangsúlyozni,hogy ha van sálad,vagy bárkinek is,nemcsak győzelmek után lehet hordani,és ezáltal jelezni,hogy Barcások vagyunk,hanem mindig...ennyi.pont.pont...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Tuti felveszem az ismétléstRonaldinho #10 írta:videót videót!!!
mégecce megakarom nézni a gólokat!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila