Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy felesleges rákenni a gólt, de ezen a meccsen még akkor se volt egy normális megmozdulása sem!Oleguer írta:Ha nemérdekel miért írsz?Varga Tamás írta:Nem mintha érdekelne a véleményed, de ha 10 emberből kilencnek egybehangzóan az a véleménye, hogy Oli barátunk lelkén szárad a gól, és továbbra is lélektelenül gyengén tolja, akkor a véleményem helytálló, és hiszek Nekik. Még ha a sport1 el is ment nálam.Oleguer írta: Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.
Ha Olira kened a gólt, nézzd vissza 2 embert megelőzni még Puyol sem lett volna képes, közben pedig Thuram áll és vár. Egyébként nem mondtam, hogy Oli jol tolja, csupán azt, hogy felesleges rákenni a gólt.
Ha nemérdekel miért írsz?Varga Tamás írta:Nem mintha érdekelne a véleményed, de ha 10 emberből kilencnek egybehangzóan az a véleménye, hogy Oli barátunk lelkén szárad a gól, és továbbra is lélektelenül gyengén tolja, akkor a véleményem helytálló, és hiszek Nekik. Még ha a sport1 el is ment nálam.Oleguer írta:Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.Varga Tamás írta: Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!
Jobb is, hogy nem látom, mert már belevertem volna a tévébe a távirányítót!
Elég elvakult oleguer fan vagy. Nyisd ki a szemed.Oleguer írta:Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.Varga Tamás írta: Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!
Farkas Norbi bevallottan nagy Barca drukker...ÉN A SPORT 1-EN NÉZEM DE A Q ANYUKÁJÁT A SEVILLA DRUKKER RIPORTERNEK!!!!!
Nem mintha érdekelne a véleményed, de ha 10 emberből kilencnek egybehangzóan az a véleménye, hogy Oli barátunk lelkén szárad a gól, és továbbra is lélektelenül gyengén tolja, akkor a véleményem helytálló, és hiszek Nekik. Még ha a sport1 el is ment nálam.Oleguer írta:Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.Varga Tamás írta: Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!
Akik először vannak itt, mindenkinek fizetnek egy korsó sört, aztán elmennek a "Portré" topicba, ahol bemutatkoznak, majd a továbbiakban mélyenszántó, értelmes, tagolt, helyesen leírt szavakból álló hozzászólásokkal emelik a fórum színvonalát!barcacsabi írta:SZIASZTOK! MOST VAGYOK ELÖSSZÖR FENT A FÓRUMON!
MI A SZOKÁS ITT NÁLATOK?????