Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ozsimiki írta:Arsenal - Man City 3-1 (1-1)
Dupla szomorúságGame90 írta:West Ham - Chelsea 1-4LG írta:Szegény West HamEz a zako nem jön jol nekik, nehogy már megint kiessenek
Remélem valahogy benntmaradnak, bár lassan csodára lesz szükség
West Ham - Chelsea 1-4LG írta:Szegény West HamEz a zako nem jön jol nekik, nehogy már megint kiessenek
Ne csüggedj! Majd a M.U. megmutatja nekik a döntőbenRivaldo11 írta:Ennyi...
Teljesen egyetértünkRivaldo11 írta:Lehet hogy igazad van, de én pont azt láttam... És ha kiesik a chelsea, akkor meg kimondottan jól is szórakozom.
Nem-nem!Rivaldo11 írta:Igen, ez a meccs most tényleg jó. De annak köszönhető, hogy a Blackburn talált egy gólt. Különben ezt is lehozták volna a ruszkik a szokásos bekkelős játékukkal.
Hát nem véletlen VilágKlasszis kapúsLos Banditos írta:Te jó ég mit védett most CechPedersen mais elég jól játszik csak túl sokat reklamál.
![]()
Úgy tudom,hogy a Döntőben van benne ezzel a sikerrelLos Banditos írta:Végül 4-1-re nyert a Manchester amivel bent van az F.A.-kupa elődöntőjében.A vendégek góljait Ronaldo,Rooney( 2) illetve Richardson szerezte.