Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezt magad sem gondoltad komolyan. Túl sokat várunk tőle, nem is alaptalanul, de attól még nagyon messze van, h hátráltassa a csapatot. Giuly pl. igen, ő hátráltat. Nem tud semmit csinálni, mégis kifoglalja a helyet, és mivel van, ezért nem igazoltunk jobb szélső csatárt a padra. Így aztán vele csak 1el többen vagyunk. Ez Ronaldinhora nem igaz. Ha nem is játszik jól, nincs formában, akkor is hitet ad a csapatnak.Zozzy 5 írta:Hát Dinho valószínűleg egészségesen is csak hátráltatná a csapatot.
Az már régen rossz ha összedrótozva kell játszania....amit meg sztem nem is vállalna(+nem engednék).LG írta: Játxani fogErre a meccsre ha kell, össze is drotozzák
Játxani foglionelmessi19 írta:Na még az lenne a szép, ha nem játszhatna az El Classicón...![]()
ha nem játszik, akkor sokkal nagyobb esélyünk van egy kiadós égésre.
Igen, ez jó meglátás. Viszont csak akkor tudják megtámadni, ha a másik két embert nem kell fogni. Tehát ha Eto'o és Messi is olyan erőt fog képviselni, mint eddig, R10-re ezáltal kevebb védő jut, megint elkezdhet villogni, és vigyorogni.grecki írta:Nem lett nagyobb az arca, nem szállt el magától, és nem is az a pár kiló hátráltatja, hanem az, hogy egyszerűen nem hagyják érvényesülni!!! Mindenki rájött ugyanis, hogy még akkor kell kőkeményen megtámadni, amikor átvenné a labdát. A kapunak háttal, három védővel a nyakán még még Superman sem tudna mit kezdeni a labdával. Ennyi a történet, nem Ronaldinho a [auto_cenzúra], hanem egyszerűen az ellenfelek már tudják, hogyan kell semlegesíteni. Ezért szerzett sokkal kevesebb gólt akcióból, ezért nem villog a 40 méteres passzaival, a cseleivel.
Inkább Carregher figyelmét játszotta volna ki...na mind1.Tibi1982 írta:" Tudom, hogy figyelnek. Rajtam a világ szeme. Milliók kapcsolnak a show-ra. Hetente százezren élik át velem a csodát. A média minden lépésemet kiértékeli. Védők elemzik mozgásomat. Minden szem rám tapad. A számra a mezemen. A lábaimra. És mit teszek amikor az egész világ engem figyel???
Kijátszom a figyelmüket......" Ronaldinho Gaucho - Nike reklám
http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... Sy98jrn6h5
Ha lapozgatsz lát6od kik voltak.....LG írta: ÉS KI MONDTA h miatta kaptunk kiÉn leginkább Rijkaardot hibáztatom, ő sáros rendesen.
LG! Erre reagáltunk csupánEtooka írta:ugy nem lehet továbbjutni,ha egy ász,egy vezéregyéniség nem nyujt olyat,amit kell!kapufát lőtt,kiestünk!egyszerű!!!
ÉS KI MONDTA h miatta kaptunk kielprat írta:Itt a pont,erről van szó.ozsimiki írta:
Én se nem Istenítem tegnapi játéka miatt (nincs is rá okom) ,de nem is varrom a nyakába a vereségetHülyeség,hogy a kapufája miatt estünk ki
Kiestünk mert csapatként semmivel sem múltúk fel a Poolt,és ők Csapatként iktatták ki egyesével az egyéniségeinket,rázártak 2-3an hihetettelnül gyorsan akár Messire,akár Ronniera,és sorolhatnám...
Nem lehet 1 ember nyakába varrni,csapatmunka kellett volna semmi más.
R10ről meg le kéne szállni végre de ne ragozzuk...
Hogy van neki az biztos................Slither írta: Hát azért a néhány kg plussz sztem igen is meglátszik. Úgy mozgott néha mintha csipőficama lett volna.
Én is írtam már korábban, hogy szerintem lassabb, mit volt, de én úgy értem, hogy attól függetlenül még így is képes lenne mindenkit ámulatba ejteni - ahogyan azt korábban tette - hogy van egy kis úszógumi a hasán...Slither írta:Hát azért a néhány kg plussz sztem igen is meglátszik. Úgy mozgott néha mintha csipőficama lett volna.
Hát azért a néhány kg plussz sztem igen is meglátszik. Úgy mozgott néha mintha csipőficama lett volna.grecki írta:Nem lett nagyobb az arca, nem szállt el magától, és nem is az a pár kiló hátráltatja, hanem az, hogy egyszerűen nem hagyják érvényesülni!!! Mindenki rájött ugyanis, hogy még akkor kell kőkeményen megtámadni, amikor átvenné a labdát. A kapunak háttal, három védővel a nyakán még még Superman sem tudna mit kezdeni a labdával. Ennyi a történet, nem Ronaldinho a [auto_cenzúra], hanem egyszerűen az ellenfelek már tudják, hogyan kell semlegesíteni. Ezért szerzett sokkal kevesebb gólt akcióból, ezért nem villog a 40 méteres passzaival, a cseleivel.
Persze néha sikerül kiverekednie magát, olyankor rendszerint veszélyhelyzet alakul ki, de így elég nehéz akciózni, hogy folyamatosan egy fél csapat liheg a nyakában.
Hozzáteszem, ezt is fel kellett volna ismernie Rijkaardnak, hogy ezzel a középcsatár posszttal pontosan azt érte el, hogy kivette őt a játékból. Ezen is változtatnia kellett volna...
Itt a pont,erről van szó.ozsimiki írta:
Én se nem Istenítem tegnapi játéka miatt (nincs is rá okom) ,de nem is varrom a nyakába a vereségetHülyeség,hogy a kapufája miatt estünk ki
Kiestünk mert csapatként semmivel sem múltúk fel a Poolt,és ők Csapatként iktatták ki egyesével az egyéniségeinket,rázártak 2-3an hihetettelnül gyorsan akár Messire,akár Ronniera,és sorolhatnám...