jézusom, te most tényleg direkt csinálod ezt? Nem kell játszani az ártatlant...
Én fejből nem tudom megmondani, hogy mikor, ki volt... De ha valaki benyom ide egy meccsről videót, akkor kikeresem.
iwiw -en beismerik a madridista barátaim, hogy volt egy-két becsúszás ami erős volt. Ezek a becsületes madridisták, és nem azok, akik játszák az ártatlant, aki "háttemelyikerősbecsúszásrólbeszélsz?" típusúak. Azt gyanítom, hogy te is az utóbbiakhoz tartozol...
Nem, engem konkrétna érdekel melyekre gondoltál. Mivel én visszanéztem még aznap éjjel a meccset, kilassítva, kikockázva az eseteket, és ezért kérdezem.
CSOki: Én meg elnézést kérek, hogy egy Real Madridtól ezt a játékot nem tartom elfogadhatónak. Van nekem egy nagyon régi, Realos barátom.
Már Capello alatt azt mondta: Ez messze nem Real Madrid.
Nekem se tetszik jóideje a játék, meg a játékosok egy jórésze se...Tudok vele mit csinálni?
Tényleg nem tudom, hogy mit kéne írnom, amire azt mondanád ok! A vezetőség folyamatosan szidva van a játékospolitika miatt. Meg úgy mindenért, szinte!

De nem lehetett szombaton elfelejteni az elmúlt éveket, meg hogy kikből áll jelenleg a Madrid(főleg akik éppen nem sérültek)! Nem lehet elvárni Drenthétől, hogy úgy rohangáljon a széleken, ahogy mondjuk Figo tette, vagy Guti úgy irányítson mint Zidane. Gago se egy Redondo (még

).
Feladták a futballról alkotott filozófiájukat. Ez sokkal rosszabb, mint a Nou Campban belefutni egy ötösbe. De ti tudjátok.
Az már egy ideje fel van adva!

Vagy legalábbis nem művelik. Nem ezen a meccsen volt az első ilyen alkalom az évtizedben. Az más kérdés, hogy még itt volt a legérthetőbb a dolog.
Viszont szerintem az nem igaz, hogy ez volt a rosszabb annál, mint hogy belefussunk egy ötösbe mondjuk. Már csak a madrididsták jórészének véleménye alapján, elvégre ők a fontosak a klubnak. A tavalyi 4-1-et például elég sok embernél láttam a szavazásos topicban a legroszabb meccsnél. Meg olvastam, hogy lekpacsolták a tévét 3-0 után meg ilyesmi. Miért?

ha 0-0 sokáig a meccs, vajon akkor is lenyomják sokan, bárhogy is játszotok? Nem hinném...
Remélem mindenkire hatott ez a topiczárás, szóval csak nyugodtan tessék válaszólni!