Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most úgy hangzik,mintha Ronaldinhonak nem lenne elég pénze,és hó végén nem marad lóvéja bulizni...Zozzy 5 írta:De nem csak ő van ebben benne sztem, úgy tudom Dinho is szeret egyre jobban élni...
Ez igaz lehet,bár nem a legszebb módszer,és szerintem nem kellene ehhez folyamodnia,folyamodniuk...grecki írta:Nekem az jutott eszembe, hogy korábban már volt arról szó, hogy 2014-ig, a pályafutása végéig ide akarják kötni, csakúgy, mint Messit. Épp ezért pedig minden pénzt ki akarnak (főleg a bratyó) csalogatni Laportáék zsebéből, lehet, hogy ezzel a módszerrel is szeretnének érvelni majd a jövőbeni tárgyalásokon...
Ebben az esetben szerintem az utobbi...csak nem értem miértReplay írta:Sajnos manapság ez már nem jelent semmit. Véletlenül nem szoktak ilyen ügyekben találkozni, tehát vagy érdekli őket a Milan, vagy csak Roberto Assis akar több pénzt kicsikarni a Barca-tól.Evilgrim írta:A lényeg:2010-ig szerződés köti a Barcelonához!
De ugyanilyen aggasztó, hogy Messi faterja az Inter vezetőivel találkozgat...
Sajnos manapság ez már nem jelent semmit. Véletlenül nem szoktak ilyen ügyekben találkozni, tehát vagy érdekli őket a Milan, vagy csak Roberto Assis akar több pénzt kicsikarni a Barca-tól.Evilgrim írta:A lényeg:2010-ig szerződés köti a Barcelonához!
naja. csak éppen a 70%-uk a nyugdíj küszöbén van."A testvéremnek remek a kapcsolata a Barcelona vezetőivel, nincsenek ellentétek közöttük. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ha az AC Milan érdeklődik valaki iránt, mindenképpen érdemes meghallgatni az elképzeléseiket" - mondta Assis az olasz La Gazzetta dello Sport című lapnak.
...
"Mi sosem tagadtuk, hogy szívesen látnánk Ronaldinhót a csapatunkban. Ugyanakkor nem felejtjük el, őt 2010-ig szerződés köti a Barcelonához és én nem látom jelét annak, hogy a megállapodásból bármelyik fél is ki akarna lépni."
...
Ronaldinho számára vonzó lehet a milánói csapat, mert jelenleg hat honfitársa is - Kaká, Ronaldo, Serginho, Dida, Cafú és Ricardo Oliveira - a klub játékosa.
Lehet nem egyszint a két játékos,de sztem már 2 éve van olyan mint ő! DELG írta: Nézzétek meg Maradonát mégse tudták lefogni...igaz nem is 1 szint a két játékos
Most csak a Classico második félidejéről beszéltünk, nem általánosságban. Szóval nem értem, hogy kivel nem értesz egyet.LG írta:Azért nem értek veletek 1et, h sokxor azért nem megy neki a játék mert keményen fogják, és 3 védő veszi sokxor körül. Nem ő az 1etlen akire igy vigyelnek az ellenfél védői...1xrüen olyankor rosz formában van. Amikor meg m1 neki nem birják sehogy lefogni
Jaja!!! attól féltem hogy K.O. lesz egy időre, amikor rendesen odasóztak egyet a bokájára... Velem már megesett, és K.O. voltam 2 hétig...Slither írta:Másodikban azért tűnt el, mert 2-en fogták, és ha véletlenül eljutott hozzá a labda, akkor egyből legalább 3-an vették körbe. Meg aztán sok rugást kapott végig a meccsen (rohadék Ramostól mekkorát kapott!)
Másodikban azért tűnt el, mert 2-en fogták, és ha véletlenül eljutott hozzá a labda, akkor egyből legalább 3-an vették körbe. Meg aztán sok rugást kapott végig a meccsen (rohadék Ramostól mekkorát kapott!Charlie írta:Végre volt mosoly, kacsingatás. Jól játszott az első félidőben, majd a másodikban eltűnt, de zseniális gólpasszt adott.
C.