Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az egy hónapot csak úgy mondtam. A cataflant pedig tényleg ne nagyon vedd be, azt komolyan írtam. A fórumtalin - ha el tudok menni - én is beszállnék, de csak kapuba. egy félidőt Veled, egyet ellened! Aztán ahány gólt tudnál nekem lőni, annak gyök-darabszámú sört fizetnék Neked. De, akkor pénzt hozz magaddal, mert fizetnem nem kell...Zozzy 5 írta:Tamás: köszi a jókívánságokat. Szerencsére azért szerintem egy hónapot nem kell kihagynom, ha mostantól labdába se érek Vasárnapig, akkor Hétfőn szerintem már tudok edzeni. Csak azt meg nagyon nehezen tudom megállni, hogyha lemegyek dumálni is akár haverokkal, hogy ne rugjak párat kapura, vagy legalább kapuba ne álljak be. De mind1, muszáj lesz. A lényeg, hogy Augusztus második felére már jó legyek, akkor kezdődik a szezon kis és nagypályán is, nameg a fórumtalis focit ki nem hagynám![]()
Egyébként azért nem vagyok vmi jártas ezügyben, mert szerencsére nem vagyok sérülékeny![]()
Zoli: elfelejtettem mondani, ilyen kenőccsel kenem. Valszeg jó lenne ez mert a hátfájásom egy kupán megoldotta, csak ha nem is nagyon akkor is eröltetem kicsit.
a cataflam fájdalomcsillapító, ráadásul elég kemény...Zozzy 5 írta:Srácok, nyűgös (gondolom) izomhúzódásom van a combomban, és nem nagyon akar múlni. Múltkor edzésen futóiskolánál jött elő, nyilván voltam olyan suttyó, hogy eröltettem, meccsre is elmentem. Most meg nem nagyon akar elmúlni, mert hiába nem érzem már járás közben, futok 2 métert és beszarok megint. Valami bevált kenőcs, tipp vkinek? Szedekrá egy gyógyszert, Cataflam a neve, meg kenem vmivel de nem használ semmit. Meg elkezdek vele járni termálba. Bosszantó, mert pont alapozás van és nem tudok edzeniOrvoshoz meg nem akarok vele elmenni, mert úgyis csak annyit mond, hogy pihentessem.
Na látjátok és akkor az ilyenek haláloznak el mint Kolonics Gyuri, nem is az ilyen söpredékek.Varga Tamás írta:...
Ilyen nincs ez ma MAGYARORSZÁG!!!!! Szétvágják a magyar sportot az ilyen hülye emberek!!! Arra nem gondolnak h lehet h emiatt nem indul az Olimpián és főleg akkor teszik amikor a barátja és társa temetésére készül...Varga Tamás írta:...
Az nem gyenge!Tim írta:Egy 2 tonnás bombát találtak,ezúttal a IX. kerületben!
Bővebb info:http://index.hu/politika/bulvar/bmb0728/
Lezárják a fél várost,és 1 kilóméteres körzetben kitelepítenek mindenkit,holnap reggel.
Kövegyen meg 18 ágra süt a nap!Tök király idő van!danianevem írta:Egerben is egyre rosszabb az idő...Krojf írta:Komáim!
Balassagyarmat keleti határában kemény zivatarfront jelent meg!!!
A műsor mindjárt indul!!!
K.
Egerben is egyre rosszabb az idő...Krojf írta:Komáim!
Balassagyarmat keleti határában kemény zivatarfront jelent meg!!!
A műsor mindjárt indul!!!
K.
Ronaldinho&Barca írta:Tamás, nálam hét ágról süt a nap.Varga Tamás írta:Szombathelyen elkezdett ömleni az eső. Rohadjon meg! Már nagyon elegem van belőle! Úúúúútálom az esőt!![]()
![]()
Bár érzem, hogy ma is lesz egy kis eső, mint tegnap este.
![]()
Amúgy Hali meccsre megy valaki?
Tamás, nálam hét ágról süt a nap.Varga Tamás írta:Szombathelyen elkezdett ömleni az eső. Rohadjon meg! Már nagyon elegem van belőle! Úúúúútálom az esőt!![]()
![]()