Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Én is csodálkozom kicsit, ki az aki a bundes ligában akar játszani, ha van lehetősége spanyol/angol/holland/francia/portugál/olasz bajnokságban is ...
Fenn van a germánok hivatalos oldalán is, úgyhogy ez egész biztos.ozsimiki írta:Ez már Tuti! Ez biztos! Anti is mondta,aki nagy Fio fan,szóval sajnos igaz a hír...nem értem meg Lucat...német bajnokság![]()
Ez már Tuti! Ez biztos! Anti is mondta,aki nagy Fio fan,szóval sajnos igaz a hír...nem értem meg Lucat...német bajnokságnoname írta:A foci24-en olvastam(ez már csak nem hazugság...):hivatalosan bejelentették h Toni a Bayernhez igazolt 13 millió euróért.
Sztem nem jutnak be a BL-be jövőre semnoname írta:Tonit nem tudom megérteni. A Fioban nagyon jó és jövőre sztem be is jutnak a violák a BL-be. Mutuval idén óriási páros voltak.
Sztem már megtaláltad a megfelelőtBojan Krkic írta:tud valaki valami jó magyar focis honlapot a foci24,nb1 és az nson kivül
Game90 írta:NSO hír, de hát![]()
Luis Figo lefújta az arab kalandot, maradhat az Inter együttesénél:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142774
Subinho írta:olvastátok milyen edzőkeringőre van kilátás???
deschamps elment 3 fordulóval a vége előtt a juvétól és valószínű a lyonhoz megy, ahonnan távozik hulier. deschamps helyére pedig lippit akarják visszacsábítani...
Torinó, május 29., 10.15
Nemet mondott a Juventusnak a világbajnok kapitány.
Marcello Lippi rövidre zárta a személye és a Juventus körüli találgatásokat: a La Gazzetta dello Sport hasábjain ma bejelentette, hogy nem lesz a szombaton távozott Didier Deschamps utóda a Zebrák kispadján.
A 2006-ban az olasz válogatottal világbajnoki címet nyerő szakember 1994-1999 és 2001-2003 között már dolgozott a Juventusnál
NSO mindent hamarabb tudgrecki írta:Srácok, erre még ne vegyetek mérget... A Bayern hivatalos oldalán még semmi nincs Toniról...
La Fiorentina comunica che questa mattina, come più volte annunciato, il Presidente Andrea Della Valle ha incontrato Luca Toni. Ringraziandolo per l'importante contributo che ha dato alla squadra in queste due stagioni con ben 49 goal segnati, il Presidente ha ritenuto opportuno assecondare la volontà dell'attaccante di proseguire la carriera in un altro Club.
Szerintem a vezetők lexa**ák magasról,hogy Robi szerinte a fiataloknak kellene játszani,ha ő elmegyÁdám02 írta:Hát nem tudom hogy ti ,hogy vagytok vele de szerintem Heinze nem fogja tudni pótolni...és egyébként is azt mondta a meccs közvetítője,hogy azt nyilatkozta RobiRaziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142672
Ugye tudjuk h R.Carlos a szezon végén befejezi a madridi pályafutásátGabriel Heinze lehet az utódja
na én ennek nem örülök.
,hogy azért megy el ,hogy a fiatalok tudjanak játszani erre meg le akarják igazolni Heinzét és nem is rá gondolt Robi hanem a Torres gyerekre!
Jah és Metzeldert is le akarják igazolni!
Őt már leigazolták állítólag.Ádám02 írta:Jah és Metzeldert is le akarják igazolni!
Hát nem tudom hogy ti ,hogy vagytok vele de szerintem Heinze nem fogja tudni pótolni...és egyébként is azt mondta a meccs közvetítője,hogy azt nyilatkozta RobiRaziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142672
Ugye tudjuk h R.Carlos a szezon végén befejezi a madridi pályafutásátGabriel Heinze lehet az utódja
na én ennek nem örülök.