barca99 írta:gekkodan írta:Laporta húzzon már el innen a fenébe az egész csapatával!
Szerintem jövő év végén vonhatjuk le a következtetést, ki volt rossz ill. jó igazolás. Addig hadd dolgozzanak már ezek a
dilettáns emberek.
So-so legalább hadd bizonyítja már be Cacares, vagy akár majd Hleb és Adebayor, hogy mekkora ótvarszar játékosok, és utána mehet a szardobálás.

Ennyi erővel (sarkított példa tudom), de jöjjön ide Torghelle Sanyi, örüljön neki mindenki, de legalább bizonyíthassa, hogy órvarsz*r.
Eddig igazoltunk 4 védekező játékost iszonyat áron (köztük több nonszensz tranzakciót végrehajtottunk), a legfontosabb posztokra eddig semmilyen erősítés nincs, és aki felmerül, az sem az igazi. Az viszont, hogy a piacon lévő legjobbakról viszont ezen nevek hajkurászása miatt csúszúnk le, az nekem iszonyatosan b*ssza a csőröm.
Könyörgöm elmegy 3 hatalmas vezér a csapatból (R10, Eto'o, Deco). Amíg sikeres volt a Barca ezek az emberek hátukon vitték a csapatot. Nekem ne mondja senki, hogy Hlebbel vagy Hernanessel pótolhatóak ezek az emberek, de Gomezzel vagy Adebayorral sem. Igazi világklasszisok kellenek, akiket igen kumma drágán fognak csak eladni csapataik, (ezért nem kellett volna 15-öt adni Keitáért - cserének ott lett volna Crosas, vagy majd 20at Caceresért...) viszont az új Barca rájuk fog épülni és nem Keitára, sőt nem is egy egyébként ügyes jobbhátvédre (jelzem a BL-győzelem idején a szélsőink: Belletti, Oleguer, Sylvinho, Gio voltak).
Én igenis úgy gondolom, hogy a vezetőség idei munkája kritikán aluli, még inkább minősíthetetlen! Egyszer már eljátszottuk ezt a várjuk ki mi lesz a vége játékot Rijkaarddal, nem jött be, s azt hiszem legtöbbünknél elfogyott a türelem. Az szerintem érthető ha legtöbben nem Hleb, Hernanes, Gomez vagy Berbatov személyével képzeljük el a jövő nagy Barcáját.