Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nem értem, hogy aki 2-3éven keresztül olyan jó döntéseket hozott és tanult a hibákból, képes volt változatni, most miért nem veszi észre az ilyen dolgokat?Varga Tamás írta:A középpályán viszont Edmilka-Deco páros. Mit akar velük? Egyikük rosszabb, mint a másik. Elöl meg kész. Amennyiben Gio játszik, Messi lesz a "középcsatár" - halott ötlet, mint ahogy Titi "kiűzetése' a balszélre is.
Valamien szinten megértemtem ezt a kezdőt, mivel ez a zaragóza verhető, de azt nem nagyon tudom felfogni h ronnie miért nincs már megint a kezdőben.... Szerintem nagynehezen csak behúzzuk a meccset.Enrique írta:Edmílson?
Giovani?
Mostmér'? Mindegy, én bízom a csapatban, verhető a Zaragoza.
CsakaBarça!!!
Igen, akkor most megkérdezhetem, hogy melyik meccset nézted eddig?El Madridismo írta:Én nem akarok beleszólni, de megint egy jellemző jelenet... barca szabálytalankodik, bíró nem fúj... utána hozzátérnek az egyik játékosotokhoz, rögtön szabadrúgás...
de akkor se rúgtok gólt, 8 pont lesz ebből.
még szép, h lefújja a messi elleni bugikat. az a gyerek ma olyanokat kap, amiből ha egy leesne neked, lehet, h fél évig bottal közlekednél.El Madridismo írta:ezt most nem mondhatod komolyan, ez a szerencsétlen rögtön fúj, amint messihez hozzáérnek.