barca99 írta:
Pedig eddig sokkal komolyabb hsz-eid voltak... Kár, hogy ebben a topicban mindenki megbolondul egy kicsit.
Megnyugtatlak, hogy továbbra is az vagyok aki vagyok. Egyszerűen Alvest, Keitát és Cácerest leszámítva nem értek egyet az igazolási politikával. Baromira nem.
Mi a francért udvarlunk Hleb-nek, amikor elmegy Ronaldinho és Deco akik 2003 óta nagyjából a csapat arculatát és játékát határozták meg. Nem tartom Hleb-et rossz játékosnak, de meg sem közelíti a klasszikus, Deco által mutatott irányító szerepét. Nem tartom fontosnak, hogy rá dobjuk ki a pénzt, amikor van egy Iniestánk, aki éppen most bizonyítja be az EB-n, hogy bármelyik szélen megállja a helyét. Minek vennénk egy Hleb-et, aki hasonló ehhez, de azért Iniesta szintjét sosem fogja elérni? Azt hiszem sokan olvassátok az Index foci-oldalait (sportgéza, nst, blogok), ott fogalmazta meg valaki, hogy Iniesta a világ egyik legjobbja:
"Porcelánképű kisgyereknek álcázott Chucky baba, illik nagyon komolyan venni. Megoldásai zseniálisan egyszerűek, vagy egyszerűen zseniálisak."
Nem tetszik az igazolási politika. Nem tetszik, mert nem engedném el Eto'o-t mert az edzőként másodosztályú Guardiola kijelenti. Ostobaság, baromság és felháborító. A Primera Division legjobb csatáráról beszélünk, akit egy Adebayorral akarunk pótolni???? Kizárólag egy Villa tudná megfelelően helyettesíteni.
Irányító kell és Eto'o-t meg kell tartani. Ha utóbbi mégsem marad, akkor minőségi támadó kell, nem spórolni kell, hanem megvenni Villát. Irányító kell, nem pedig Hleb. Akár 25, akár 30 millióért, de meg kell venni Van Der Vaartot, vagy Lucho Gonzalest, Moutinhot, Diegot. De nem egy fehéroroszra kell kivágni 15 misit, amikor igazából nem feltétlenül rá van szükségünk. Ha a kulcsposztok megvannak és marad pénz, akkor lehet Hlebre költeni, de addig ne.
Mit gondoltok miért szedik szét Laportát ízekre Barcelonában a szavazással és mindennel együtt? Mert teljesen evleszítette az irányítást, ostobaságokat csinál és néha úgy dolgozik, mint egy dilettáns, aki baromira nem hasonlít arra az emberre, aki már 5 éve irányítja a klubbot. Ahogy a politikusok is kifáradnak, cserélődnek, úgy a cégek/csapatok/vállalatok vezetői is. Laporta mehet mostmár, Guardiolával és Hleb-el együtt. Rossell Scolarit hozta volna 2 éve már, nézzük majd meg a Chelsea-t, hogy mit alkot. Ahogy megnézhetjük majd az Intert is Joséval 1 év mulva.
2 év sikertelenség után minőségi, drága igazolásokra lett volna szükségünk és egy világszinten is kimagasló edzőre, hogy ne zsákbamacskát vegyünk, hanem már a nevek is garantálják a következő évi sikereinket.
És még mindig vagyok aki vagyok, köszönöm a kritikákat srácok