Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akár:noname írta:Érdekes lesz h így milyen csapattal fog kiállni a Bayern.
Ez valószínű! De sznted Angolban,olaszban,spanyolban nem kapnának többet mint NémetbenZsolti írta:Sztem azért németben több lóvét kapnak,mint Franciában!
Hát gólátlagban szntem pár éve már tuti messze elsők a topligák közülgrecki írta:Egyetértek. A Bundesliga nagyon le van sajnálva, de tény, hogy az élbolytól kicsit el van maradva. Már csak a kisebb költségvetésük miatt is. Színvonalas, gólgazdag meccsek vannak arrafelé is.Atesz írta: Mondjuk sztem azért a német bajnokság erősebb, mint a francia.![]()
Meg a németeknél, legalább nem minden évben lehet tudni a kjövi bajnokot, mint a franciáknál... (Lyon)
Amúgy én spanyol, angol, és ritkán olasz banokikon kívül nem nézek mást, mert egyszerűen nem köt le.grecki írta:Egyetértek. A Bundesliga nagyon le van sajnálva, de tény, hogy az élbolytól kicsit el van maradva. Már csak a kisebb költségvetésük miatt is. Színvonalas, gólgazdag meccsek vannak arrafelé is.Atesz írta: Mondjuk sztem azért a német bajnokság erősebb, mint a francia.![]()
Meg a németeknél, legalább nem minden évben lehet tudni a kjövi bajnokot, mint a franciáknál... (Lyon)
Egyetértek. A Bundesliga nagyon le van sajnálva, de tény, hogy az élbolytól kicsit el van maradva. Már csak a kisebb költségvetésük miatt is. Színvonalas, gólgazdag meccsek vannak arrafelé is.Atesz írta: Mondjuk sztem azért a német bajnokság erősebb, mint a francia.![]()
Mondjuk sztem azért a német bajnokság erősebb, mint a francia.lionelmessi19 írta:még hátravannak a kisérettségieim, azokon azért jó volna túllenni...grecki írta:![]()
de ne offoljunk.
Ribery nagyon rosszul teszi, ha a Bayernhez, vagy egyáltalán a Franciánál kisebb szinvonalú bajnokságba igazol...
még hátravannak a kisérettségieim, azokon azért jó volna túllenni...grecki írta:![]()
A helyében én sem mennék. Mindenáron a BL-ben akart szerepelni, megkapta. A Bayern pedig csak az UEFA-kupában indulhat. A többi kérője (Real, Arsenal) azért jobb csapat + a spanyol és az angol bajnokság egy kicsivel erősebb.Atesz írta:Ribery már nyilatkozta, hogy nem akar a Bayernbe menni.
pont most akartam linkelniAtesz írta:Ribery már nyilatkozta, hogy nem akar a Bayernbe menni.Game90 írta:Ancelotti-nak Henry és Emerson kéne.
A Bild szerint Ribery-t leigazolta a Bayern 25 millióért. Ez már az 6. igazolásuk lenne: Hamit Altintop, Toni, Jansen, Schlaudraff, Ernesto Sosa már odaigazolt. Még két játékos érkezhet Zé Roberto és Boulahrouz.
Afonso Alves túl drága a Stuttgartnak (10 millió az ára).
Vanden BorreFiorentina
BrambleWigan.
ParnabyBirmingham.
M. ZidanHamburg.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=318760
Ribery már nyilatkozta, hogy nem akar a Bayernbe menni.Game90 írta:Ancelotti-nak Henry és Emerson kéne.
A Bild szerint Ribery-t leigazolta a Bayern 25 millióért. Ez már az 6. igazolásuk lenne: Hamit Altintop, Toni, Jansen, Schlaudraff, Ernesto Sosa már odaigazolt. Még két játékos érkezhet Zé Roberto és Boulahrouz.
Afonso Alves túl drága a Stuttgartnak (10 millió az ára).
Vanden BorreFiorentina
BrambleWigan.
ParnabyBirmingham.
M. ZidanHamburg.
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=318760
lionelmessi19 írta:Nekem meg egy 100 négyzetméteres, feszített víztükrű medence, mellé egy napozóággyal, 10 lánnyal, és egy kitűnő évvégi bizonyítvánnyal.Game90 írta:Ancelotti-nak Henry és Emerson kéne.
Berlusconi bácsi, légyszi-légyszi légysziiiii!!!!
Nekem meg egy 100 négyzetméteres, feszített víztükrű medence, mellé egy napozóággyal, 10 lánnyal, és egy kitűnő évvégi bizonyítvánnyal.Game90 írta:Ancelotti-nak Henry és Emerson kéne.
Ezt már tavaly is benyomták...Akkor is kamu volt, most is az...noname írta:Henry iránt érdeklődik a Milan
Én jobban örülnék ha helyette valaki más jönne hozzánk. Tőlem mehet a Milanba, mert itt sztem nem lesz helye.
Könyörgöm, Samsunsportról ne idézzünk már.noname írta:Henry iránt érdeklődik a Milan
Én jobban örülnék ha helyette valaki más jönne hozzánk. Tőlem mehet a Milanba, mert itt sztem nem lesz helye.
Lehet hogy meggondolja magát de eddig nem ugy néz kiGame90 írta:Ezt nem venném olyan biztosraBojan Krkic írta:Ugyebár Abramovic már nem adakozik 1 petákot se a Chelseanek. Most már a költségvetése egyenrangu lesz más csapatával.
Ezt nem venném olyan biztosraBojan Krkic írta:Ugyebár Abramovic már nem adakozik 1 petákot se a Chelseanek. Most már a költségvetése egyenrangu lesz más csapatával.
Hát igen, csak azért tudták elvinni mert ingyen volt.Ugyebárdoki írta:PizarroChelsea
![]()