lui1698 írta:
35-40 misi között esetleg, de 50 az lehetetlen összeg.
Nem szabad annyit adni érte.
Akkor inkább próbáljanak valaki mást idehoznik, vagy megtartani Samut.
Samu most már menjen, mert ezek után már úgysem teljesítene megfelelően. Túl sok a konfliktus, jobb ha megy. Kit hozzunk Villa helyett? Ibra lehetetlen, Guiza meg a többi lehetőség 1 vicc. Jelenleg csak Ibra, Villa, van olyan szinten mint ő. Mindenki más lutri vagy rosszabb. Most nekem is beugrik pl. Luis Fabiano, aki szerintem jó lenne, okés a Milannal tárgyal, de szeritnem azért csúnyán otthagyná őket ha hívnánk. De ő fel sem merült, aki meg felmerült azok közül csak Villa lenne alkalmas. Ennyi. ő kell és kész. Fizessünk, megtehetjük. Egyébként is adni akartunk 40-et, 50-et kérnek, olyan 46 körül szerintem el lehetne hozni, ha még Villa is neki áll még jobban hisztizni. Toporzékoljon nyílvánosan a Valencia stadionja előtt, ha kell, nem érdekel, csak jöjjön. Mert ha nem jön, akkor azt csúnyán megszívhatjuk, mert jövőre a Real erős lesz az azért majdnem fix. Mi meg jelen állás szerint max gyengülni fogunk.

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!