Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az életben nem fogja betenni a kezdőbe ez az ökörZozzy 5 írta:
Én, az Espanol ellen:
VV - Zambrotta, Puyol, Thuram, Gio - Iniesta, Xavi, Deco - Messi, Eto'o, Saviola(de a legszivesebben felhívnám Giovannit és őt játszatnám).
Szerintem isGame90 írta:Az Espanyol ellen nem hiszem, hogy a keretben leszneklionelmessi19 írta:De inkább Dos Santos, és Orlandi felváltva.De sztem dos Santos a Nastic ellen sem lesz a keretben. Giuly fog kezdeni
![]()
Az Espanyol ellen nem hiszem, hogy a keretben leszneklionelmessi19 írta:De inkább Dos Santos, és Orlandi felváltva.
Gyula játszatásától ments meg Uram minket!Zozzy 5 írta: De...Meg lehetne csinálni, csak szerintem erre az 1 meccsre amíg nem játszik Dinho, Rijkaardnak Giulys tervei vannak
De...Meg lehetne csinálni, csak szerintem erre az 1 meccsre amíg nem játszik Dinho, Rijkaardnak Giulys tervei vannakmademan írta:azt nem lehetne megjátszani az utolsó 2 fordulóra hogy felhozzuk a dos santost és ronaldinho helyett játszatjuk (mivel úgyis el van tiltva)???
Nem lesz semmi ilyesmi. Goal.com nem beszámítható.Zozzy 5 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=315158
Most akkor mégis lesz ilyen fizetősdi?
Tudomlionelmessi19 írta:Ez hajszál pontosan ugyan olyan...
Ez hajszál pontosan ugyan olyan...Game90 írta: Csak ez kb olyan, mintha nem vagyok itthon hétvégén és a meccs szombaton van. Én meg osztályozom meg elemzem őket hétfőn...
Tudomgrecki írta:Tudod, hogy szereti elemezni őket...
A meccs szombaton volt, sztem már leírtunk mindent a játékosokróllionelmessi19 írta:Játékosokról majd külön-külön a topicjukban, Frankről is.