Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.23. 14:35:39

Tegnapi meccsről sok mindent nem tudok írni, csalódott voltam és mérges, hogy a rohadt fritzek továbbmentek :twisted:
Ráadásul fantasy szempontból Löw még be is kavart...:)
De megérdemelt volt, ott 1-1nél nagyon gyorsan jött az a 2 gól ott teljesen elment :cry:

Ma a legjobban várt negyeddöntő részemről, mindkettőt nagyon szeretem így mindegy is ki megy tovább, nagyon jó meccsre számítok
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.23. 14:03:52

Mondjuk azt nem értem, miért követelitek a spanyoloknál Ramost jobbhátvédnek. Azt hiszem, a Realban is pont azért középső védő, mert jobbhátvédként megbízhatatlan volt. Arbeola meg nem klasszis, de eddig komolyabb hibái nem nagyon voltak.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.06.23. 12:31:06

Ha a görög kapus nem NB2-es szintű, akkor a tegnapi meccs szorosabb is lehetett volna.
Hihetetlenek ezek a görögök :) Régen nagyon nem bírtam őket, de mivel kis csapatnak tartom őket, egyszerűen már nem tudok rájuk haragudni, amiért ezt a taktikát játsszák.

Ma spanyol győzelmet várok - a franciák gyakorlatilag lebutított verzióban játsszák a spanyol (Barca) focit.
(Tudom, daffy, a Barcában nem 2vkp focizik, de szerintem nem a felálláson van a hangsúly -ahogy a Barcában sem-, hanem a stíluson. És azt én is írtam, hogy egy Messi-vel szegényebb a válogatott.)
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 12:22:59

visca el barca írta:
Kash írta:Úgy emlékszem, hogy Menez betalált az Ukránok kapujába, még a csoportmérkőzéseknél. Nem termelte a gólokat, ám a mutatott játék alapján én sem hagytam volna ki a kezdőből, az meg, hogy Valbuena tudtommal még nem lépett pályára az EB-n, sokat elárul...
mit árul el kedves Kash kolléga, mesélj nekünk! Mostanában nagyon otthonosan mozogsz minden témában.. 8)

akkor gondolom pedro, llorente, meg mata is rossz játékos, hiszen még egy percet sem játszottak.. 8)
Nem, mondjuk Mata és Pedro nem tudom minek padozik még most is, Silva helyett jühetne akár Mata. A Francia edző biztosan jobban tudja, miért nem kezd lassan 4 meccse, én csak azért irtam, hogy mindent elárul, mert ha tényleg egy "megváltó" lenne, akkor az edző leaglább csereként betette volna.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.06.23. 12:16:30

Egyértelműen a legjobb felállás lenne és ha aki ezt a csapatot megverné, azért megemelném a nem létező kalapomat:
Casillas - Ramos, Piqué, Martinez, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas - Silva (Raúl), Llorente.

Nagyon remélem, hogy tényleg húz 1 nagyot az öreg és papíron nem 6 védekező játékos lesz a pályán :) Illetve Torres se!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.23. 12:11:50

Kash írta:Úgy emlékszem, hogy Menez betalált az Ukránok kapujába, még a csoportmérkőzéseknél. Nem termelte a gólokat, ám a mutatott játék alapján én sem hagytam volna ki a kezdőből, az meg, hogy Valbuena tudtommal még nem lépett pályára az EB-n, sokat elárul...
mit árul el kedves Kash kolléga, mesélj nekünk! Mostanában nagyon otthonosan mozogsz minden témában.. 8)

akkor gondolom pedro, llorente, meg mata is rossz játékos, hiszen még egy percet sem játszottak.. 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.23. 12:07:52

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tkHmGycfz4 :D
Remélem, az angolok elleni meccs közben is ezt fogják csinálni egymással.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 11:58:10

visca el barca írta:
bence-barca írta:Azért az látszik, h Mexes múltkori teljesítménye láttán eygből a padon találja magát...
Remélem most már, Valbuena is játszani fog! Ben Arfa előtt biztos ott lesz a rangsorban...
mexes eltitlott azért nem kezdő. a jobb oldal meg tényleg lyukas, se menez, se ben arfa nem váltotta meg a világot, jöhet valbuena 8)
Úgy emlékszem, hogy Menez betalált az Ukránok kapujába, még a csoportmérkőzéseknél. Nem termelte a gólokat, ám a mutatott játék alapján én sem hagytam volna ki a kezdőből, az meg, hogy Valbuena tudtommal még nem lépett pályára az EB-n, sokat elárul...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.23. 11:56:14

Kash írta:Spanyolország - Franciaország
Lehetséges kezdők:
Nagy valószínűséggel nem változik a felállás a negyeddöntőben sem a spanyoloknál, a marca.com szerint.
Spanyolország - Casillas - Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Torres, Iniesta
Franciaország - Lloris - Debuchy, Rami, Koscielny, Clichy - Cabaye, Diarra, Nasri - Menez, Benzema, Ribery

Nem rossz, én a Spanyoloknak fogok szurkolni, és remélem, hogy ismét győz a futbal, hajrá!!
Én azért VdB helyében elgondolkodnék egy Arbeloa-Javi Martínez cserén, ez esetben nyilván Ramos kerülne ki jobbra. Arbeloa nem igazán győzött meg a csoportmeccsek során.
Torres helyett talán inkább Fabregas kéne. Torres duplázott az írek ellen (ami már kötelező volt az olaszok elleni bakiparádé után), egyébként nagy nulla, amit eddig ezen az Eb-n művel. Cesc kezdőként, csereként is mindig jól játszott, gólt lőtt, mozgatta a csapatot, no meg ő adta azt a passzt Iniestának Navas gólja előtt.
Xabit én jegelném, nem hozza a kötelezőt, sőt. Cazorlát elnézném a helyén, illetve egy kicsit feljebb, így Businak jutna még több védekező feladat. Esetleg Iniestát vissza lehetne vonni a középpályára, és berakni Matát vagy Pedrót, inkább Matát.
Casillas - Ramos, Javi Martínez, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Silva, Fabregas, Mata.

szerk.: Valbuena üde színfolt lehetne a francia csapatban, örülnék neki, ha berakná Blanc. :)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.23. 11:54:54

bence-barca írta:Azért az látszik, h Mexes múltkori teljesítménye láttán eygből a padon találja magát...
Remélem most már, Valbuena is játszani fog! Ben Arfa előtt biztos ott lesz a rangsorban...
mexes eltitlott azért nem kezdő. a jobb oldal meg tényleg lyukas, se menez, se ben arfa nem váltotta meg a világot, jöhet valbuena 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2012.06.23. 11:54:00

Úgy emlékszem, hogy Mexes sárgák miatt nem játszhat.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.23. 11:51:27

Azért az látszik, h Mexes múltkori teljesítménye láttán eygből a padon találja magát...
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 10:57:22

Pontosan ellenkezőleg, azt írja a Marca, hogy könnyedén változhat, sőt, Del Bosque a meccset felvezető sajtótájékoztatóján elárulta, hogy vannak még számára kérdőjelek a franciák elleni mérkőzés kezdőcsapatát illetően. Ezzel kapcsolatosan dicsérte Pedro hozzáállását, szóval könnyedén bekerülhet a kezdőbe.
Nem vagyok jó Spanyolból, mondjuk most hibáztam, ezért elnézést kérek.
Ennek ellenére én jó meccsre számitok, csak a Spanyolokat tudom elképzelni, mint Európa legjobb válogatottját, és már nem győzöm hangsúlyozni, nagyon várom a mérkőzést.
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2012.06.23. 10:19:56

Kash írta:Spanyolország - Franciaország
Lehetséges kezdők:
Nagy valószínűséggel nem változik a felállás a negyeddöntőben sem a spanyoloknál, a marca.com szerint.
Spanyolország - Casillas - Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Torres, Iniesta
Franciaország - Lloris - Debuchy, Rami, Koscielny, Clichy - Cabaye, Diarra, Nasri - Menez, Benzema, Ribery

Nem rossz, én a Spanyoloknak fogok szurkolni, és remélem, hogy ismét győz a futbal, hajrá!!
http://www.marca.com/2012/06/23/futbol/ ... 34032.html

Pontosan ellenkezőleg, azt írja a Marca, hogy könnyedén változhat, sőt, Del Bosque a meccset felvezető sajtótájékoztatóján elárulta, hogy vannak még számára kérdőjelek a franciák elleni mérkőzés kezdőcsapatát illetően. Ezzel kapcsolatosan dicsérte Pedro hozzáállását, szóval könnyedén bekerülhet a kezdőbe.

A spanyolok úgy is továbbjuthatnak, ha az eddig megszokott felállásban játszanak, mert hihetetlen egyéni kvalitások mellett küzdenek is egymásért, és hiába nem működik a rendszer, a szerkezet, így is átlagon felüliek. Ha azonban Del Bosque meglépi azt, hogy X. Alonso helyére támadóbb felfogásban visszavezényli a középpályára Iniestát és betesz a csapatba egy szélsőt (Pedro, Mata, Navas) vagy szimplán Cescet teszi be Alonso helyére, játékban is meggyőzőek lehetnek.

Így vagy úgy, de szerintem ez élvezetes meccs lesz, még akkor is, ha a franciák esetleg védekezőbb szellemben lépnek pályára. Én várom már.
.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.23. 09:29:41

Spanyolország - Franciaország
Lehetséges kezdők:

Kép
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.06.23. 09:01:23

Kash írta:
daffy írta:
Kash írta: Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni. :lol: :lol:
hát,én konkrétan arra gondoltam,hogy a németek nem játszanak a portugálokkal,de a te verziód sem rossz
A fenébe. #-o :lol: :lol:
Pedig valami úgy rémlett, hogy ha itt most győznek a Németek, akkor a portugálokkal játszanak, ezért is szurkoltam ma a Németeknek, mert azthittem, hogy Ronaldóékkal játszanak.
Na mindegy, akkor bárki is lesz a Portugálok ellenfele, remélem hogy győznek.
A Spanyol-Francia győztese játszik a portugálokkal.
Ha Spanyol-Portugál lesz, akkor Ramost muszáj ki tolni szélre, és Busquetst vagy Javi Martinezt középre, mert ha Arbeloa kell Ronaldot fogja, abból baj lehet
Firefox
Capitá del Barça

2012.06.22. 23:06:46

daffy írta:
Kash írta: Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni. :lol: :lol:
hát,én konkrétan arra gondoltam,hogy a németek nem játszanak a portugálokkal,de a te verziód sem rossz
azt a jó büdös :lol: :lol: sírva röhögök, kash, ennyire tetszik neked a marokmarcsi, hogy már világodat nem tudod? :lol: :lol:

Véleményem szerint ismét német-spanyol lesz, Iniesta duplával. A mai meccs jó volt, bár egyiket se szeretem, igazán csak Rojsz (vagy Kash miatt Rejsz :lol: ) miatt néztem, mit alkot a srác. Klosét szívesen látnám errefelé ..(nem a sarki boltra gondolok, hanem a Barcára :lol: )
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.22. 23:03:18

socio66 írta:
LG írta:Nagyszerű...4-2. :x

Alapvetően nem lennék dühös, de annyira antipatikusak ezek a görögök... azt hittem 2004-nem elhasználták már a mákjukat egy időre, de úgy látszik sosem fogy ki. :evil:
az komoly, hogy most ellövöd ugyanazokat a jelzőket amiket mi anno a cselzire, persze akkor az alávaló gaztett volt, most nem az. :lol:
rühellem a görögöket, de komolyan röhögtem volna ha kiesnek, már csak miattad is.
Csak a kedvedért elő kerestem egy hozzászólásomat a BL topicból:
Egy szóval sem mondtam, h én örülnék, ha szeretett csapatom olyan játékot játékot játszana, mint a Chelsea, nem helyeslem azt a focit, nem szimpatikus nekem sem, és igen, elismerem, h szerencse, és az ellenfél töketlensége kellett a sikerükhöz. De nálam ezek miatt még mindig nem lesz érdemtelen a siker.

Ahogy a MU is gyakran számra antipatikus módon érte el a sikereit, de akkor sem mondom rá, h érdemtelen sikerek. Ennyi.

De mondok még egy jó példát: a Tottenham véleményem szerint megérdemelné a BL indulást, mert igazságos küzdelemben harcolták ki a bajnokságban. Nem helyeslem, h nem indulhatnak, de örülök neki, mert utálom őket.
Egyszerűen nem teszek egyenlőség jelen szimpátia/antipatika és megérdemelt/érdemtelen fogalmak között. Ennyi.
Most miről beszélünk? Látod, világosan leirtam, h számomra sem volt szimpatikus, amit a Chelsea csinálta a BL-ben. Ennek ellenére nem érdemtelen a sikerük.

A görögöké sem lett volna, de hál istennek erről csak feltételes módban beszélhetünk.

Most mondtam egy szóval is, h a görögök nem érdemelték meg, h idáig jussanak? Ha mondtam, akkor idézd légy szíves!
Egyszerűen csak rühellem őket, és szurkoltam neki, h nagy verést kapjanak, de sajnos nem jött össze, mert rengeteg helyzetet töketlenkedtek el a németek. Remélem azért a jövőben hatékonyabbak lesznek, mert az olaszok ellen ennél sokkal nagyobb hatékonyság kell majd!
daffy írta:
Még nem játszanak... de én jelenleg jó esélyt látok rá, h a döntőben igen. Én a portugálokat már az egyik nagy esélyesnek tartom, engem meggyőztek.
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.22. 23:03:02

daffy írta:
A fenébe. #-o :lol: :lol:
Pedig valami úgy rémlett, hogy ha itt most győznek a Németek, akkor a portugálokkal játszanak, ezért is szurkoltam ma a Németeknek, mert azthittem, hogy Ronaldóékkal játszanak.
Na mindegy, akkor bárki is lesz a Portugálok ellenfele, remélem hogy győznek.
Kép
daffy
Madridista

2012.06.22. 23:00:13

Kash
Entrenador del Barça

2012.06.22. 22:59:26

daffy írta:
Kash írta: Na, most a Németek megverik a Protugálokat, és akkor helyre áll a rend. :)
nem fogják :wink:
Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni. :lol: :lol:
Kép
daffy
Madridista

2012.06.22. 22:57:40

Kash írta: Na, most a Németek megverik a Protugálokat, és akkor helyre áll a rend. :)
nem fogják :wink:
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.22. 22:56:33

LG írta:Ott a 4. :twisted: Még-még-még!!!
Kash, most örülhetsz, ma győz a futball. :lol:
Öröm volt végignézni ezt a 2X 45 percet. :D
Na, most a Németek megverik a Protugálokat, és akkor helyre áll a rend. :)
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.06.22. 22:43:09

Na végre! Kummajó meccs volt.

Örülök, hogy hazazavarták a Görögöket. 8)
KépKép
socio66

2012.06.22. 22:41:08

LG írta:Nagyszerű...4-2. :x

Alapvetően nem lennék dühös, de annyira antipatikusak ezek a görögök... azt hittem 2004-nem elhasználták már a mákjukat egy időre, de úgy látszik sosem fogy ki. :evil:
az komoly, hogy most ellövöd ugyanazokat a jelzőket amiket mi anno a cselzire, persze akkor az alávaló gaztett volt, most nem az. :lol:
rühellem a görögöket, de komolyan röhögtem volna ha kiesnek, már csak miattad is.
Lezárt