Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem, mondjuk Mata és Pedro nem tudom minek padozik még most is, Silva helyett jühetne akár Mata. A Francia edző biztosan jobban tudja, miért nem kezd lassan 4 meccse, én csak azért irtam, hogy mindent elárul, mert ha tényleg egy "megváltó" lenne, akkor az edző leaglább csereként betette volna.visca el barca írta:mit árul el kedves Kash kolléga, mesélj nekünk! Mostanában nagyon otthonosan mozogsz minden témában..Kash írta:Úgy emlékszem, hogy Menez betalált az Ukránok kapujába, még a csoportmérkőzéseknél. Nem termelte a gólokat, ám a mutatott játék alapján én sem hagytam volna ki a kezdőből, az meg, hogy Valbuena tudtommal még nem lépett pályára az EB-n, sokat elárul...![]()
akkor gondolom pedro, llorente, meg mata is rossz játékos, hiszen még egy percet sem játszottak..
mit árul el kedves Kash kolléga, mesélj nekünk! Mostanában nagyon otthonosan mozogsz minden témában..Kash írta:Úgy emlékszem, hogy Menez betalált az Ukránok kapujába, még a csoportmérkőzéseknél. Nem termelte a gólokat, ám a mutatott játék alapján én sem hagytam volna ki a kezdőből, az meg, hogy Valbuena tudtommal még nem lépett pályára az EB-n, sokat elárul...
Úgy emlékszem, hogy Menez betalált az Ukránok kapujába, még a csoportmérkőzéseknél. Nem termelte a gólokat, ám a mutatott játék alapján én sem hagytam volna ki a kezdőből, az meg, hogy Valbuena tudtommal még nem lépett pályára az EB-n, sokat elárul...visca el barca írta:mexes eltitlott azért nem kezdő. a jobb oldal meg tényleg lyukas, se menez, se ben arfa nem váltotta meg a világot, jöhet valbuenabence-barca írta:Azért az látszik, h Mexes múltkori teljesítménye láttán eygből a padon találja magát...
Remélem most már, Valbuena is játszani fog! Ben Arfa előtt biztos ott lesz a rangsorban...
Én azért VdB helyében elgondolkodnék egy Arbeloa-Javi Martínez cserén, ez esetben nyilván Ramos kerülne ki jobbra. Arbeloa nem igazán győzött meg a csoportmeccsek során.Kash írta:Spanyolország - Franciaország
Lehetséges kezdők:
Nagy valószínűséggel nem változik a felállás a negyeddöntőben sem a spanyoloknál, a marca.com szerint.
Spanyolország - Casillas - Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Torres, Iniesta
Franciaország - Lloris - Debuchy, Rami, Koscielny, Clichy - Cabaye, Diarra, Nasri - Menez, Benzema, Ribery
Nem rossz, én a Spanyoloknak fogok szurkolni, és remélem, hogy ismét győz a futbal, hajrá!!
mexes eltitlott azért nem kezdő. a jobb oldal meg tényleg lyukas, se menez, se ben arfa nem váltotta meg a világot, jöhet valbuenabence-barca írta:Azért az látszik, h Mexes múltkori teljesítménye láttán eygből a padon találja magát...
Remélem most már, Valbuena is játszani fog! Ben Arfa előtt biztos ott lesz a rangsorban...
Úgy emlékszem, hogy Mexes sárgák miatt nem játszhat.bence-barca írta:Azért az látszik, h Mexes múltkori teljesítménye láttán eygből a padon találja magát...
Nem vagyok jó Spanyolból, mondjuk most hibáztam, ezért elnézést kérek.Pontosan ellenkezőleg, azt írja a Marca, hogy könnyedén változhat, sőt, Del Bosque a meccset felvezető sajtótájékoztatóján elárulta, hogy vannak még számára kérdőjelek a franciák elleni mérkőzés kezdőcsapatát illetően. Ezzel kapcsolatosan dicsérte Pedro hozzáállását, szóval könnyedén bekerülhet a kezdőbe.
http://www.marca.com/2012/06/23/futbol/ ... 34032.htmlKash írta:Spanyolország - Franciaország
Lehetséges kezdők:
Nagy valószínűséggel nem változik a felállás a negyeddöntőben sem a spanyoloknál, a marca.com szerint.
Spanyolország - Casillas - Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Torres, Iniesta
Franciaország - Lloris - Debuchy, Rami, Koscielny, Clichy - Cabaye, Diarra, Nasri - Menez, Benzema, Ribery
Nem rossz, én a Spanyoloknak fogok szurkolni, és remélem, hogy ismét győz a futbal, hajrá!!
A Spanyol-Francia győztese játszik a portugálokkal.Kash írta:A fenébe.daffy írta:hát,én konkrétan arra gondoltam,hogy a németek nem játszanak a portugálokkal,de a te verziód sem rosszKash írta: Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni.![]()
![]()
![]()
![]()
Pedig valami úgy rémlett, hogy ha itt most győznek a Németek, akkor a portugálokkal játszanak, ezért is szurkoltam ma a Németeknek, mert azthittem, hogy Ronaldóékkal játszanak.
Na mindegy, akkor bárki is lesz a Portugálok ellenfele, remélem hogy győznek.
azt a jó büdösdaffy írta:hát,én konkrétan arra gondoltam,hogy a németek nem játszanak a portugálokkal,de a te verziód sem rosszKash írta: Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni.![]()
Csak a kedvedért elő kerestem egy hozzászólásomat a BL topicból:socio66 írta:az komoly, hogy most ellövöd ugyanazokat a jelzőket amiket mi anno a cselzire, persze akkor az alávaló gaztett volt, most nem az.LG írta:Nagyszerű...4-2.![]()
Alapvetően nem lennék dühös, de annyira antipatikusak ezek a görögök... azt hittem 2004-nem elhasználták már a mákjukat egy időre, de úgy látszik sosem fogy ki.![]()
rühellem a görögöket, de komolyan röhögtem volna ha kiesnek, már csak miattad is.
Most miről beszélünk? Látod, világosan leirtam, h számomra sem volt szimpatikus, amit a Chelsea csinálta a BL-ben. Ennek ellenére nem érdemtelen a sikerük.Egy szóval sem mondtam, h én örülnék, ha szeretett csapatom olyan játékot játékot játszana, mint a Chelsea, nem helyeslem azt a focit, nem szimpatikus nekem sem, és igen, elismerem, h szerencse, és az ellenfél töketlensége kellett a sikerükhöz. De nálam ezek miatt még mindig nem lesz érdemtelen a siker.
Ahogy a MU is gyakran számra antipatikus módon érte el a sikereit, de akkor sem mondom rá, h érdemtelen sikerek. Ennyi.
De mondok még egy jó példát: a Tottenham véleményem szerint megérdemelné a BL indulást, mert igazságos küzdelemben harcolták ki a bajnokságban. Nem helyeslem, h nem indulhatnak, de örülök neki, mert utálom őket.
Egyszerűen nem teszek egyenlőség jelen szimpátia/antipatika és megérdemelt/érdemtelen fogalmak között. Ennyi.
Még nem játszanak... de én jelenleg jó esélyt látok rá, h a döntőben igen. Én a portugálokat már az egyik nagy esélyesnek tartom, engem meggyőztek.daffy írta:hát,én konkrétan arra gondoltam,hogy a németek nem játszanak a portugálokkal,de a te verziód sem rosszKash írta: Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni.![]()
A fenébe.daffy írta:hát,én konkrétan arra gondoltam,hogy a németek nem játszanak a portugálokkal,de a te verziód sem rosszKash írta: Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni.![]()
hát,én konkrétan arra gondoltam,hogy a németek nem játszanak a portugálokkal,de a te verziód sem rosszKash írta: Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni.![]()
Hát ha Ronaldo úgy játszik, mint az első két csoportmeccsen, akkor igen, ám ha úgy, mint a legutóbbi két meccsén, akkor meg retteghetnek a Németek, legalábbis a kapus, a védők úgy sem fognak vele találkozni.daffy írta:nem fogjákKash írta: Na, most a Németek megverik a Protugálokat, és akkor helyre áll a rend.
nem fogjákKash írta: Na, most a Németek megverik a Protugálokat, és akkor helyre áll a rend.
az komoly, hogy most ellövöd ugyanazokat a jelzőket amiket mi anno a cselzire, persze akkor az alávaló gaztett volt, most nem az.LG írta:Nagyszerű...4-2.![]()
Alapvetően nem lennék dühös, de annyira antipatikusak ezek a görögök... azt hittem 2004-nem elhasználták már a mákjukat egy időre, de úgy látszik sosem fogy ki.