Ő max a Barca női foci csapatában próbálhat szerencsét, ugyanis lánya lesz.sjd írta:Szép utánpótlása lesz a 87-es generációnakmessideco írta:Fabre barátnője is gyereket vár

Ő max a Barca női foci csapatában próbálhat szerencsét, ugyanis lánya lesz.sjd írta:Szép utánpótlása lesz a 87-es generációnakmessideco írta:Fabre barátnője is gyereket vár
Szép utánpótlása lesz a 87-es generációnakmessideco írta:Fabre barátnője is gyereket vár
21 meccs, 7 gól, 10 gólpassz, ha jól számolom.SuperMessi írta:5 gól 9 gólpassz eddig ebben a szezonban ha jól számolom? Nem cselez úgy mint Messi vagy Iniesta, nem is vezeti úgy a labdát mint ők, illetve nem kontrollálja a meccseket úgy mint Xavi, mégis szép lassan fellép melléjük tudásban, és főleg eredményességben. Nincs nála rossz helyen a labda, és ami a legjobb simán megférnek a pályán együtt mind a négyen. Fantasztikus négyes!
Pont, hogy nem, es pont a vizumok miatt... Nekem is megvan a regi utlevelem, amiben van egy 2016ig jo USA vizum (azota mar nem kell). A regit be kell mutatni, ervenytelenitik (lyukasztoval kilyukasztjak), es visszakapod. Nem veheted fel az ujat ugy, hogy a regit nem ervenytelenitik, de leadnod nem kell, akkor sem ha lejart.sjd írta:
Ez mondjuk vattafák, hogy két útlevele van. Mi ő, titkosügynök?
(ha jól emlékszem, itthon is csak úgy lehet újat csináltatni, hogy ha a régi még érvényes, akkor is leadod)
Ez mondjuk vattafák, hogy két útlevele van. Mi ő, titkosügynök?
Tavaly ilyenkor is jó volt kb., csak a tavasza lett rém gyenge. Most jó a formája, remélem hosszúra tudja majd nyújtani!shutterisland írta:idén a barcában :
920 játékperc, 5 gól, 7 gólpassz.
nem akarom elkiabálni, mert egyszer már megtörtént az, hogy elkapta a fonalat, aztán csúnyán visszaesett, de igen, ez már az igazi fabregashoz méltó történet.
Erős a gyanúm, hogy Cescnek ez az októberi volt a legjobb barçás hónapja:shutterisland írta:idén a barcában :
920 játékperc, 5 gól, 7 gólpassz.
Kénytelen pakolgatni, a jövőre is gondolva. Meg kell találni a helyét, ha már Xavi nem fog bírni 90 perceket.lui1698 írta:Remélem, hogy most már Tito is észreveszi, hogy ha nem pakolgatja meccsről meccsre másik posztra, akkor képes nagyon jól játszani a gyerek.
Azért ez meg a lónak a másik fele, hogy már jövőt látunk, ahogy akkor is mikor adjuk el, meg minek hoztuk.shutterisland írta:mindig védtem, mert én láttam az arsenalban, hogy mire képes, és focizni nem felejt csak úgy el valaki egyik pillanatról a másikra.
hazatért, itt más a szisztéma, más a szerepe a ranglétrán...de ha hozza magát, pár éven belül ő lesz iniesta és messi kiegészítése a nagy hármasban.
azért figyelj oda, mit írsz, még ha direkt túlzó is... Fabre nagy kiràly, szemmel lathatoan kapuratorobbek vagyunk vele. Folytassa, Cesc!Xavi001 írta:Remélem azok most szíven szúrják magukat, akik nem régiben elzavarták volna a klubból!