Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A myp2p-n a PSN2 nevű adó talán, amire azt lehet mondani hogy bejön, de ott meg félpercenként egy filmreklámot nyomnak a mocsadékok, meg szaggat is eléggé.Alberto10 írta:lenne 1 sürgős kérésem!!! nekem 1ik internetes adás se jön be! lécci linkelje be vki az egyik netes adót!! köszi
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711Alberto10 írta:lenne 1 sürgős kérésem!!! nekem 1ik internetes adás se jön be! lécci linkelje be vki az egyik netes adót!! köszi
Hallod! Ezzel a képpel, meg a hsz-eiddel olyan okosnak tűnsz, hogy az félelmetes!Mosquito írta:Tudtok mondani 1 olyan játékost aki változtatna a játék képén, ha beállna?
A védelmet még lehetne erősíteni, de támadásban...talán ha Messi és Henry helyett jönne a 2 fiatal akkor az állandó befelé cselezgetések helyett lenne 1-2 beadás is. nemtom
Már meccs előtt mosakodott Pep, Te nem olvastad?Demonhunter írta:Ha a mecs után elkezdem hallani hogy "ilyen bármikor előfurdulhat", "ez csak az első forduló" meghogy "emlékezzetek amikor..."... Nem érdekel [auto_cenzúra] vagyunk és kész!
naon nemvágtam hogy "hölgy" nem gondoltam hogy egy "hölgy" támad be egy madridistát a lekezelő hangért elnézést kérek.Bogi63 írta:Köszönöm. Amúgy tényleg csak a lekezelő stílusa nem tetszett a kedves hozzászóló (gondolom) úrnak.Varga Tamás írta:Szerintem, menj vissza oda, ahova való vagy.ultrasur írta: hallot te jö nagy gyökér vagy semmi roszat nem írt akkor mér támadod le gyböl...
És tanulj egy kis illemet, hogyan illik Hölggyel beszélgetni!
Köszönöm. Amúgy tényleg csak a lekezelő stílusa nem tetszett a kedves hozzászóló (gondolom) úrnak.Varga Tamás írta:Szerintem, menj vissza oda, ahova való vagy.ultrasur írta: hallot te jö nagy gyökér vagy semmi roszat nem írt akkor mér támadod le gyböl...
És tanulj egy kis illemet, hogyan illik Hölggyel beszélgetni!
Szerintem, menj vissza oda, ahova való vagy.ultrasur írta: hallot te jö nagy gyökér vagy semmi roszat nem írt akkor mér támadod le gyböl...
Ja. Csak úgy írt, mintha Realosként, ő lenne a mindenttudó.kennyke04 írta:sztem semmi bántót nem írt...
Ede72 írta:Akármit mondtok, sajna Valdessel nem fogunk semmire jutni, megint elsüllyedt mint a vizilabda kapusok, a kezét meg még csak fel sem emelte...sajnos nem Barca szintű kapus, ezt az utóbbi pár szezon bebizonyította, egyszerűen nem értem miért nem igazoltunk megint kapust..
Buffon, vagy Frey simán jöhetett volna...
hallot te jö nagy gyökér vagy semmi roszat nem írt akkor mér támadod le gyböl...Bogi63 írta:Milyen kis drága vagy, hogy a kis béna Barcásokat kioktatod.MyStiQ írta:Üdv!
Bocs, hogy Realosként írok ide, de ne kezdjétek el temetni a csapatotokat. Lement a 38 meccsből álló bajnokság 1. fordulójából 20 perc. Új az edzőtök, sok az új arc, új felfogás, nyugalom. Ne várjatok rögtön csodát, mert nem fog jönni. Amúgy meg továbbra is tartom, hogy ezt a meccset simán behúzzátok.
Nem kell félni, nem fog fájni???![]()
Csak mert nagyon így hangzott...