Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eggyet értek, legalább megtudhattuk volna mit tud!Varga Tamás írta: Mondjuk Assulint - hadd érezze a srác, hogy bízunk benne, és számítunk rá. Nehogy meggondolja magát, és odébb álljon.
Mindenesetre: CATALUNYA, TRIOMFANT! MINDÖRÖKKÉ R10!
Egyes szurkolók nem csak akkor nézik szívesen csapatuk meccseit, amikor megy a szekér, hanem akkor is, amikor akadozik a gépezet.Aprieto írta:Oda se kapcsolj, borítékolható a szerencsétlenkedés.
Főleg ezzel az összeállítással... bár az mostanában mindegy.
igazad van ebben, én is középen szeretem látni Eto'o-t, alaphelyzetben, de Guddy a szélen hasznavehetetlen lenne, Eto'o meg balról azért jobb szokott lenni, mint a jobbszélen, ahol az utóbbi időben játszott.Capon írta:Én viszont attól megörülök, hogy Eto'o az oldalvonalnál van. Legyen Ő középen és teljesen jó
igen, de az a baj Guddyval, hogy nem tud se cselezni, se passzolni, ezért inkább maradjon legelől, mert leglább fejelni tud, meg fizikailag erős, Eto'o meg Gio pedig inkább képes arra, hogy a kapufelé meginduljon a szélről.tenkl írta:egyetértek veled, Toure jó ott előrébb, de Guddyt egy sorral hátrébb raknám, center mögött.