Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én mindenkiben bízni szokta,benne is,és már épp itt lenne az ideje,h valamennyire formába lendüljön! Szóval GO GO GOnoname írta:Tegnap sztem tűrhetően játszott. Olinál és Bélánál sztem mindenképp jobb. Szép lassan remélem belejön a játékba ő is.
Hát eddig nem azt nyújtja amit vártunk tőle az tény! Mondjuk tegnap nem volt nagy hibája,de ez is édeskevés tőle! Támadásokat egyszerűen semmivel sem segíti,ami 1védőnél még nem lenne akkora gond,de ő épp azért extraklasszis,mert ennek ellenére is meg szokta oldani tökéletesen a védő feladatát De mostSilvanus írta:Srácok, azért arra figyeljünk ám, hogy ne legyeünk egyszer csak túl kritikusak vele szemben! Azért én azt mondom, hogy egyre jobb formában van, még ha nagyon távol is van az igazi önmagától, mégis lassan, de biztosan egyre jobb!!! Tegnap sem volt szupersztár a meccsen, de megoldotta a feladatát! bízzunk benne, hogy pár hónap múlva imába foglaljuk majd a nevét!!!
Én különösen bízom benne, mert 2-3 éve mondom, hogy ő egy nagy játékos, és a Barcában van a helye! Idén teljesült az álom, ami eddig sajnos csak rémálom...
Mikor volt 1-2 jo meccse 1 se volt. Reméljük, a Zaragoza ellen megtörik a jég, mert amugy bajban lehetünk, a Zaragozanak elég jo szélsői vannak.Game90 írta:Hát Zambrotta idáig tényleg nem nagyon lendült bele. Ha 1-2 jó meccse volt. A támadásokat alig segíti és bennevan 1-2 gólban is. Jelenleg Belletti jobb lenne a kezdőben
Hát igen,kellene az ,h ő is magára találjon,mégiscsak nyugodtabbak lennénk,ha két remek védőnk is lenne ugyanarra a posztra,( Olit azért nem említem,mert jelenleg nem lehet megállapítani,h milyen formában is van,mivel allig játszik...)alföldi zoltán írta:Zambi valoszinuleg ujra jatek lehetoseghez jut remeljuk el vele es jobban fog jatszani
En nem láttam rajta semmi fejlődést, Belletti viszont jo formába van, és Oli is jol játxott tegnap.ozsimiki írta:Múltkor már lehetett nála is fejlődést látni,szerintem nemsokára beilleszkedik teljesenalföldi zoltán írta:Egyetertek de remeljuk felebred a teli almabol es ugy fog jatszani mint a vbn
maybe
Múltkor már lehetett nála is fejlődést látni,szerintem nemsokára beilleszkedik teljesenalföldi zoltán írta:Egyetertek de remeljuk felebred a teli almabol es ugy fog jatszani mint a vbn
maybe