Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fura,hogy csak itt jön elő a probléma,és csak az operával...sjd írta:más böngészővel éppenséggel megy.csababarca írta: ez érdekes. Próbáltad más böngészővel?
Végül is el tudom képzelni, h az opera hibája, mert csinált már cifrább dolgokat is, de azért sztem azért egy admin megnézhetné h mi a helyzet, mert nem véletlenül ennél az oldalnál jön ez elő.
más böngészővel éppenséggel megy.csababarca írta: ez érdekes. Próbáltad más böngészővel?
ez érdekes. Próbáltad más böngészővel? Chrome,Dolphin? egy próbát megérne.sjd írta:Opera Mini, Samsung Galaxy S, Android Ice Cream Sandwich asszem (4.valamennyi)csababarca írta: Milyen böngészőt használsz mobilon,illetve milyen telefonról,oprendszerről van szó?
Opera Mini, Samsung Galaxy S, Android Ice Cream Sandwich asszem (4.valamennyi)csababarca írta: Milyen böngészőt használsz mobilon,illetve milyen telefonról,oprendszerről van szó?
Milyen böngészőt használsz mobilon,illetve milyen telefonról,oprendszerről van szó?sjd írta:Pontosan, de volt már olyan is, h mondjuk bemegyek a "minden más"-ba, rákattintok az Offtopicra, tölt, tölt, majd bejön újra a "minden más" gyűjtő. (Vagy volt már, h itt dobott időtúllépésre)csababarca írta: simán beírod a teló böngészőjébe,hogy eurobarca.hu, és akkor ezt csinálja?
Pontosan, de volt már olyan is, h mondjuk bemegyek a "minden más"-ba, rákattintok az Offtopicra, tölt, tölt, majd bejön újra a "minden más" gyűjtő. (Vagy volt már, h itt dobott időtúllépésre)csababarca írta: simán beírod a teló böngészőjébe,hogy eurobarca.hu, és akkor ezt csinálja?
simán beírod a teló böngészőjébe,hogy eurobarca.hu, és akkor ezt csinálja?sjd írta:Ha már úgyis él ez a topik, szeretném jelezni, h az oldal mobilverziója használhatatlan. "Időtúllépés miatt" nem jön be, de már olyan is volt, h bejutottam a fórumba, aztán ott nem volt hajlandó topikokat betölteni, hanem csak betöltötte újra a fórum kezdőoldalt.
(Feltételezem, h nem az én készülékemben van a probléma, mert minden más oldal bejön tökéletesen)
Amúgy a mecs időpontját írják ki, nem a közvetítésést, de ez kb évente ha kétszer nem fedi egymást. Ez egy elég kivételes alkalom volt.tubarca írta:Tisztelt Moderátorok!
Sokadik alkalommal fordul elő, hogy nem a valós kezdési időpont van feltüntetve, mint például ma is. A sport1 ugyanis felvételről adja a meccset 22:00-tól. Ez csak kicsit bosszantó, de amikor az ember lemarad a mérkőzésről, mert napokig rossz dátum volt kiírva, az már dühítő. Nem mindenki nézi minden nap az oldalt...
Minden jót
Nem vágom mi volt kiírva kezdésnek, de ezt most nem igazán értem. Mivel a meccs 20-kor kezdődött, te pedig 20:16-kor írtad ezt be, így egyrészt, ha élőben, neten akarod követni, akkor max egy negyed óráról maradtál le. Ha pedig a TV-ben, akkor meg azért nem maradtál le semmiről.tubarca írta:Tisztelt Moderátorok!
Sokadik alkalommal fordul elő, hogy nem a valós kezdési időpont van feltüntetve, mint például ma is. A sport1 ugyanis felvételről adja a meccset 22:00-tól. Ez csak kicsit bosszantó, de amikor az ember lemarad a mérkőzésről, mert napokig rossz dátum volt kiírva, az már dühítő. Nem mindenki nézi minden nap az oldalt...
Minden jót
Hát ez fura...Slither írta: Nincs mobil verzionk.
Amugy nekem az osszes mobilos bongeszommel rendesen bejon az oldal.
Nincs mobil verzionk.Deus írta:Van valami mobil verziója az eurobarcának?
Mert jelenleg most tiszta káosz az oldal, ha felmegyek telefonnal...
Normális böngészővel az összes magánhangzókat lecseréli kérdőjelekre. Akkor kipróbáltam egy másik böngészővel, az Opera Mini -t. Az meg totál "szétszórta" az oldal elemeit, mint vmi puzzle.
Ezért kérdezem, hogy kell lennie egy mobil verziónak ennek az oldalnak, és van -e?
Mert a többi oldal tökéletesen bejön, csak kivéve az eurobarca....