Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsZsolti95 írta:Nem ide tartozik de tudna valaki dobni egy linket amin meg lehet nézni a Botafogo-Goias meccset.
Azt, hogy nem mi vagyunk ma a döntőben, csak saját magunknak köszönhetjük.Rinku írta: Valóságos szégyen, felfordul a gyomrom a gondolattól, hogy ma este valamelyik utoléri a tavalyi teljesítményünket... Nem hiszem el, a kumma életbe, nem bírom felfogni, hogy ezt kell néznünk...
fanbarca írta:Mourinho viszi magával Madridba Maicont, Militot és egy fiatalt!mahitoo írta:Nem fogok örülni ha Mou lesz a Madrid edzője. Gondolom pár játékost megint vesznek, nagy részük valszeg világklasszis védekező lesz. Bár nem tudom a Madridisták mit szólnak majd ehhez a pazar "játékhoz" amit a portugál játszat a csapataival.
A döntőről: tényleg szégyen hogy bármelyik csapat nyer, triplázni fog...
A döntő sajnos eldőlt
Igen, de ők csak az Interből jönnek, hidd el, lesznek még páran. Olic kibrusztolhatna megint egy gólt.fanbarca írta:Mourinho viszi magával Madridba Maicont, Militot és egy fiatalt!mahitoo írta:Nem fogok örülni ha Mou lesz a Madrid edzője. Gondolom pár játékost megint vesznek, nagy részük valszeg világklasszis védekező lesz. Bár nem tudom a Madridisták mit szólnak majd ehhez a pazar "játékhoz" amit a portugál játszat a csapataival.
A döntő sajnos eldőlt
Mourinho viszi magával Madridba Maicont, Militot és egy fiatalt!mahitoo írta:Nem fogok örülni ha Mou lesz a Madrid edzője. Gondolom pár játékost megint vesznek, nagy részük valszeg világklasszis védekező lesz. Bár nem tudom a Madridisták mit szólnak majd ehhez a pazar "játékhoz" amit a portugál játszat a csapataival.
Manchester is ezt mondta anno..visca el barca írta:hát már most le lehet fújni. az inter "ekkora" előnyről nem fog kikapni.