Moderálás - zárt topic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.29. 17:34:24

Ha tényleg ő volt, bajban van...

Na létrehoztam az új topicot, reméljük nem hiába :)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.29. 17:30:51

Bányász írta:Nem tudom nagy probléma e vagy sem.Illetve azt se tudom,h Ő volt e csak gondolom,h Katalán88 nevű fórumozó szerkesztette a moderálásomat...

Ha innen volt valaki akkor nem szóltam de akkor megtudhatom miért? :)
Nem én voltam..Hát ha ő volt,akkor bátor gyerek.
Épp most akartam írni hogy milyen nyugi van,szinte gyanús :lol:
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.01.29. 17:21:40

Nem tudom nagy probléma e vagy sem.Illetve azt se tudom,h Ő volt e csak gondolom,h Katalán88 nevű fórumozó szerkesztette a moderálásomat...

Ha innen volt valaki akkor nem szóltam de akkor megtudhatom miért? :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Andris
Adminisztrátor

2009.01.28. 15:17:23

Am. szerintem se lesz elég az új szabályzat, stb..
Nem lesz sose olyan mint mondjuk 2 éve, vagy még azelőtt.. de a mostaninál lényegesen jobb is lehet, már ettől.
Csodákat mindenesetre nem várok. :)

Sharky, kellett a hármasnak a látványos levonulás. Ki kellett hangsúlyozni, hogy még nagyobb égés legyen, ha majd visszakóvályognak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.01.28. 14:47:50

Én azt nem értem, h mi a pék f@aszáért kellet nekik beírniuk, h elhagyják a fórumot. Kit érdekel? Biztos senki nem vette volna észre, ha csak úgy elmentek volna...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.28. 14:19:12

Új topikot támogatom én is.

Továbbá: "gáz3as"on kívül nem értem a többiek pesszimizmusát az új szabályok betartásával kapcsolatban :( Gondolom a friss modiknak is meglett/meglesz mondva,h ami olyan,azt figyelmeztetés nélkül törölhetik, ha valamiben nem biztosak, hogy olyan,akkor meg itt,vagy msnen kérdezzenek rá másoknál.

U.i.: itt jegyezném meg,h majd Tim küld el please msn címed püben,vagy írd ide be, köszi.

Szóval szerintem ha odafigyelünk megoldjuk teljesen jól az egészet, legalábbis én magam részéről ha nem tudnám betartatni az új dolgokat,és az én 'adagomat' rendben tartani, akkor fel is mondanék. De nem érzem, hogy erre sor kerül.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.01.28. 14:06:55

Igazából szerintem nem is kell többet ezzel a hülyeséggel foglalkozni, fórum volt, van és lesz is, ahogy olyanok is lesznek mindig, akik "lázadoznak" meg "elmennek".

Az új topikkal kapcsolatban én arra gondoltam, lehetne egy "kultúra" nevű téma, az az olvasástól kezdve sok minden olyan dolgot lefedne, aminek mondjuk kevésbé van jelenleg helye a fórumban.
Bányász

2009.01.28. 13:24:27

Enrique írta:Én most komolyan nem értem mi a baj már megint... ???

Mi ellen lázadnak ezek hárman??? :|

???
Asszem leginkább én vagyok a baj és ellenem lázadnak :) Mondjuk felnőtt ember létükre több eszük is lehetne...

Szvsz ez olyan hülye dolog...nem kötelezte őket senki,h írogassanak vagy olvasgassák a fórumot nyilván azért írtak mert szerettek írni.Vagy az utóbbi időben csak erőltették magukat és kín volt minden egyes hsz-t bevésni?Kétlem.Tehát magukat szívatják meg legjobban ezzel az egésszel szvsz.Tamás végképp mer Ő függő.Nem fognak bírni vele a szülei az elvonási tünetek miatt... :) Nemsoká visszatérnek mind én azt mondom.

Drigo rajtad meg behajtom a kaja-piát :)

Ja és visszaolvastam :) és ha élhetek egy tanáccsal én is támogatom a könyves topikot.Vagy valami újat.Nézegettem archiváltak között és ott volt valami Bolygónk a föld.Sztem az is érdekes.Miért szűnt meg?Nem lehetne visszahozni vagy valami összevont topikot nyitni?

Mert offba sokszor van,h elindul valami érdekes téma és párhuzamosan fut vele valami hülyeség.És így sokszor elvesznek vagy végetérnek az értelmes eszmecserék.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 23:45:03

Enrique írta:Én most komolyan nem értem mi a baj már megint... ???

???
Na ezt én nem értem. Komolyan senki nem lát át a szitán???~10000 felhasználóból naponta több százan azon dolgozunk, hogy megkeserítsük három tökéletes ember életét. Mindenbe belekötünk amibe lehet csak hogy nekik ne legyen jó. Annyira szánalmas emberek vagyunk, és még ezt rájuk akarjuk fogni nem vagyunk hasznos tagja a társadalmonak ez egyszer biztos.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.27. 23:34:17

1. Nem tetszik nekik, hogy G-jay nem moderátor.
2. Nem tetszik nekik az új szabályzat, mert oda a kedvenc hobbijuk.
3. Nincshárom.
4. VT még simán hülye is, a többiek legalább valamiféle agyműködést sejtetnek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 23:32:59

elvettük a játékszerüket az új szabályokkal, ezt ők tudják a legjobban. így próbálják másra terelni a gondjaikat.

Tippjeim:

vété: max meccsig (addig kinézem belőle,mert azt hiszi,ezzel az igazát bizonyítja :lol: )

gekko: holnap,vagy még ma írni fog, reagál pár hszre, és ő lesz a mártír szerepében, továbbá kikéri magának,mert nem,és mert igen.

G-Jay: ő sokáig bírja, bár ő nem olyan szint mint első kettő, bár az fura,h ezt váltja ki belőle,h bányász lett a modi, holott neki semmi baja nem volt bányásszal, max gekkodannak.
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.01.27. 23:31:56

Én most komolyan nem értem mi a baj már megint... ???

???
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 23:28:11

Te jó ég. Bányász, mait eszel-iszol. Ha tudom, hogy ilyen csodákra vagy képes előbb is jöhettél volna :D :P

Fogadásra visszatérve VT lesz az első, aki visszajön, de kitehetnénk üzenet mindenkinek topicba, egy szavazást, hogy ki fog előbb visszajönni. Ha már gekkodan úgyis szavazósdit akart.

A fúrumos kérdés az előbb jutott eszembe de azóta nem hagy nyugodi. Ha most G-Jay lenne Bányász helyett, akkor ők hárman most nem szitkozódnának, hanem benyalnának tövig??? Na ezért hiteltelenek, és ezért tartom kétszínűnek őket.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.27. 23:27:12

VT: Holnap reggel 9re vagy eltűnik a hsz, vagy átszerkesztődik, vagy jön a visszakozás, hiszen megírta hogy nem tudja, meddig tart majd.

Gekko: 3 nap, aztán visszaszivárog valahogy.

G-jay: tartósabbra tippelem, ő már csinált ilyet anno.

Amúgy pedig ne legyen igazam. főleg az első kettőnél. Lehet hogy van aki sajnálja őket, nekem nagyon nem fog hiányozni egyikük sem, igazából. :?
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.01.27. 22:21:43

Bányász írta: Nagy bátorság volt bevállalni engem mint modi.Amint látjátok nem túl nagy a közmegelégedés a személyemmel kapcsolatban(bár nincs kimondva) :)
Én ezért nem szavaztam rád, tudtam, hogy pufogni fognak a "régebbi viták emlékei" miatt. :D
De ha emiatt nem írnak többet, az nekem még jobb lesz. (de úgyis csak a szájuk jár, túlságosan addict esetek) :P

Szerk.: Ki mit tippel, meddig bírja a 3 jómadár anélkül hogy beírna fórumra? :D
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.27. 21:51:57

Bányász írta: Nagy bátorság volt bevállalni engem mint modi.Amint látjátok nem túl nagy a közmegelégedés a személyemmel kapcsolatban(bár nincs kimondva) :)
Ugyan már három user puffogása.. Én viszont jól kezdek,csúnyán mellé ment
a hsz :oops: VT milyen gyors volt..
Kép
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.01.27. 21:35:39

Akadékoskodásért nem lehet szankcionálni? Csak mert vt-nek ez a fontoskodása elég idegesítő. Van egy kis időm ezen a héten mert beteg vagyok aztán most olvasgattam, hát hihetetlen hogy ez mit művel.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 21:34:57

Tim, úgy nézem,h elsőre rossz helyre ment :lol: :lol: sebaj, lerendezzük.
Kép
Bányász

2009.01.27. 21:34:22

Na vések ide is egy köszönömöt:Köszönöm!

Nagy bátorság volt bevállalni engem mint modi.Amint látjátok nem túl nagy a közmegelégedés a személyemmel kapcsolatban(bár nincs kimondva) :)

Egyébként gekkodan némely mondatával megtámadva érzem magam és sztem szító de még nem él az új szabály :)

Na egy szó mint száz köszönöm mindenkinek a bizalmat télleg.

Üdv:Bazsa

Ozsi--->Bazsa :wink:

lm19 felvettelek msnre.
Kép

Tim
Mezei fórumozó

2009.01.27. 21:33:10

gekkodan írta: Ha a fórum moderátorai elvárják, hogy a szabályokat véleményezzék az olvasók, akkor ki lehetett volna tenni egy szavazást a moderátorokról is. Mivel már láttunk több fórum-topicot, azt is tudjuk, hogy ez 3 kattintással elérhető. Ez lett volna a demokratikus és ez lett volna a "közösségi". Viccesnek hangzik egy "meghívásos" moderátori pályázat után a szabályok véleményezésére való felszólítás.

Ennyi a véleményem az egész ügyről.

A fórummal való viszonyomat pedig gyökereiben fogom megváltoztatni mostantól, ez a passzivitástól a törlésig, gyakorlatilag bármit jelenthet.
Kíváncsi leszek azért erre a "fórummal való viszony gyökeres megváltoztatására" :wink: Meghívásos pályázat..miért is nem jelentkezett?
A szabályzatról meg csak annyit,hogy szívesen belinkelném neki pld.EZT.
Van ahol ez az alap.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.01.27. 21:10:54

Sharky írta:Elég sok pénzt feltettem volna arra, hogy VT fogja először véleményezni ezt az egészet

Amúgy Üdv. minden régi-új arcnak és kösz a bizalmat :)
Üdv Neked is újra, na és persze TIM-nek,és Bányásznak.

Hát kollega megjósoltam pár napja,h vété és gekko olyat ír mint most,de talán gekko írta azt amire teljesen számítottam...ha tudná h nagy mértékben hozzájárul,h elmegy az emberek kedve a modiságtól :?

nah de febr 1től nem fog utalgatni meg célozgatni.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 20:21:40

Tényleg, ha már Badi nincs itt, hogy elsüthesse (ez az ő "feladata" volt régen)

Üdv a Klubban ez több mint egy Klub :D
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.01.27. 20:19:43

Elég sok pénzt feltettem volna arra, hogy VT fogja először véleményezni ezt az egészet

Amúgy Üdv. minden régi-új arcnak és kösz a bizalmat :)
Tim
Mezei fórumozó

2009.01.27. 20:13:47

Ez valószínűleg még az Henry topicból datálódhat..No mindegy is,majd megemésztik.

Mondjuk nem vagyok senkivel ellenséges vagy rossz viszonyban,viszont nyílván nem lehetek mindenkinek szimpatikus,úgyhogy ezt a kesztyűt most nem veszem fel.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.27. 20:09:48

Mint a sértődött ovodások komolyan Timnek gratulálunk. Bányászt meg sem említik, korrigálom magam, ez rosszabb, mint az oviban.

Ahogy néztem Boixos ranját eszembe jutott, hogy lehetne Neki adni inkább egy Llegenda del Eurobarca rangot.

Mondjuk kiváncsi vagyok ez hogyan született meg:
G-Jay írta:Gratulálok Timnek a moderátori tisztség kivívásához! Sok sikert, és mindenképpen sok erőt kívánok, mert rá fog jönni hogy nehéz ott maradni ahol jelenleg van!
Csak tudnám ezt honnan veszi...Durcás a kisgyerek. Írt egy privit rsf tárggyal inkább előbb körülnéztem a a fórumon, most megyek és meglesem, bár sejtem a tartalmát...

Hmm egész meglepődtem:
G-Jay írta:Hello!
Megkérdezhetem kíváncsiságból, hogy ki hogy szerepelt a szavazáson?
Szerintem nem véletlenül nem a nyilvánosság előtt szavaztunk, végeredmény megvan a többi nem érdekes. Persze ha úgy gondolhatjátok nyilvánosságra hozhatjuk az eredményeket, és akkor kiírom felhívásokba. De szerintem ez nem tartozik rájuk.
Lezárt