Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem én voltam..Hát ha ő volt,akkor bátor gyerek.Bányász írta:Nem tudom nagy probléma e vagy sem.Illetve azt se tudom,h Ő volt e csak gondolom,h Katalán88 nevű fórumozó szerkesztette a moderálásomat...
Ha innen volt valaki akkor nem szóltam de akkor megtudhatom miért?
Asszem leginkább én vagyok a baj és ellenem lázadnakEnrique írta:Én most komolyan nem értem mi a baj már megint... ???
Mi ellen lázadnak ezek hárman???![]()
???
Na ezt én nem értem. Komolyan senki nem lát át a szitán???~10000 felhasználóból naponta több százan azon dolgozunk, hogy megkeserítsük három tökéletes ember életét. Mindenbe belekötünk amibe lehet csak hogy nekik ne legyen jó. Annyira szánalmas emberek vagyunk, és még ezt rájuk akarjuk fogni nem vagyunk hasznos tagja a társadalmonak ez egyszer biztos.Enrique írta:Én most komolyan nem értem mi a baj már megint... ???
Mi ellen lázadnak ezek hárman???![]()
???
Én ezért nem szavaztam rád, tudtam, hogy pufogni fognak a "régebbi viták emlékei" miatt.Bányász írta: Nagy bátorság volt bevállalni engem mint modi.Amint látjátok nem túl nagy a közmegelégedés a személyemmel kapcsolatban(bár nincs kimondva)![]()
Ugyan már három user puffogása.. Én viszont jól kezdek,csúnyán mellé mentBányász írta: Nagy bátorság volt bevállalni engem mint modi.Amint látjátok nem túl nagy a közmegelégedés a személyemmel kapcsolatban(bár nincs kimondva)![]()
Kíváncsi leszek azért erre a "fórummal való viszony gyökeres megváltoztatására"gekkodan írta: Ha a fórum moderátorai elvárják, hogy a szabályokat véleményezzék az olvasók, akkor ki lehetett volna tenni egy szavazást a moderátorokról is. Mivel már láttunk több fórum-topicot, azt is tudjuk, hogy ez 3 kattintással elérhető. Ez lett volna a demokratikus és ez lett volna a "közösségi". Viccesnek hangzik egy "meghívásos" moderátori pályázat után a szabályok véleményezésére való felszólítás.
Ennyi a véleményem az egész ügyről.
A fórummal való viszonyomat pedig gyökereiben fogom megváltoztatni mostantól, ez a passzivitástól a törlésig, gyakorlatilag bármit jelenthet.
Üdv Neked is újra, na és persze TIM-nek,és Bányásznak.Sharky írta:Elég sok pénzt feltettem volna arra, hogy VT fogja először véleményezni ezt az egészet
Amúgy Üdv. minden régi-új arcnak és kösz a bizalmat
Csak tudnám ezt honnan veszi...Durcás a kisgyerek. Írt egy privit rsf tárggyal inkább előbb körülnéztem a a fórumon, most megyek és meglesem, bár sejtem a tartalmát...G-Jay írta:Gratulálok Timnek a moderátori tisztség kivívásához! Sok sikert, és mindenképpen sok erőt kívánok, mert rá fog jönni hogy nehéz ott maradni ahol jelenleg van!
Szerintem nem véletlenül nem a nyilvánosság előtt szavaztunk, végeredmény megvan a többi nem érdekes. Persze ha úgy gondolhatjátok nyilvánosságra hozhatjuk az eredményeket, és akkor kiírom felhívásokba. De szerintem ez nem tartozik rájuk.G-Jay írta:Hello!
Megkérdezhetem kíváncsiságból, hogy ki hogy szerepelt a szavazáson?