Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Colin írta:Szerintem ez csak egy nagy barca fan nagy álma...
Ez Morminhonak szól 1ébként!Rapika írta:Én Riquelmét várom vissza!
Többek között az ilyen mozdulatai miatt:
www.rapika.laza.hu/Videok/cano.mpeg
Elég indok?!
énis imádom őt,de már ide nem nagyon férne be!Rapika írta:Én Riquelmét várom vissza!
Többek között az ilyen mozdulatai miatt:
www.rapika.laza.hu/Videok/cano.mpeg
Elég indok?!
jaja, benne volt a Gio üzletbebarcafan írta:asszem, h gioért cserébe ment őmucs1 írta:fabregassal mi van?őt végleg ellopta az arsenal, vagy csak kölcsönbe van? a pontos storyt sem tudom, mi volt, hogy elvitte az arsenal a barca b-ből és nem fizetett érte?
Pedig ezt nekem már kifejtette valaki hogy nem mi engedtük el hanem ő választja azt a csapatot amelyik szimpatkusabb neki csak nem tom hogy volt pontosan!Szerződésügyileg stb..Ordog írta:fszé kellett elengedni...
Őket választotta!mucs1 írta:fabregassal mi van?őt végleg ellopta az arsenal, vagy csak kölcsönbe van? a pontos storyt sem tudom, mi volt, hogy elvitte az arsenal a barca b-ből és nem fizetett érte?
Luis Garcia!Morminho írta:Kiváncsi lennék arra, hogy ki szeretné visszalátni Saviolát, Riquelmét, Sergio Garciát, meg a többieketHa vki szeretné írja le h miért
En senkit, de amugy nekem mind1 h vissza-e jonnek.Morminho írta:Kiváncsi lennék arra, hogy ki szeretné visszalátni Saviolát, Riquelmét, Sergio Garciát, meg a többieketHa vki szeretné írja le h miért