Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.19. 20:44:23

LG írta:Az utcán pedig a tiszta harcal nem lehet sokra menni. Ha pusztakezes, akkor is ha jól akarsz kijönni ajánlom a rövidtechnikákat, könyökösök, lágyékrúgás, ezek hatásosak.
Na ja, a lényege, hogy a tücskök semmiképp sem mennek bele a tiszta harcba.
Nálam sincs semmilyen fegyver, de ha itt próbálkoznak, akkor örömest engedem szóhoz jutni a német juhászt vagy a légpisztolyt :)

Valami olyasmit kellene, mint Palpatni a jedikkel: "Every single jedi is now the enemy of the republic. Do what must be done. Do not Hesitate. Show no mercy."
in to exile
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 20:38:11

Los Banditos írta:
LG írta:Amugy a kés a legjobb fegyver, csak meg kell vele tanulni bánni, és igen csuda dolgokat lehet vele művelni. Bár még én is csak az alapokat tudom sajnos.
Szerintem pedig a legundorítóbb. Vipera, biciklilánc, boxer se kell. Ha már tényleg elkell őket verni, akkor tiszta küzdelem legyen, de egy az egy ellen. :roll:

Persze a tücskök is sajna nem egyedül jönnek, és nem ököllel harcolnak. :?
Az utcán pedig a tiszta harcal nem lehet sokra menni. Ha pusztakezes, akkor is ha jól akarsz kijönni ajánlom a rövidtechnikákat, könyökösök, lágyékrúgás, ezek hatásosak.
Szandi
Főnökasszony

2008.08.19. 20:36:53

soadroli írta:
Éljen a rasszizmus! :D
Sikerült megfognod a lényeget látom. :wink:

Tim: Mi somogyiak egyszerűen bicskások vagyunk.

:lol: :lol:

Én nem hordok magamnál semmi ilyesmit. Ez baj?Semmi tárgyi önvédelmi dolog. Erős kezeklábak, okos fej. Ennyi.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
soadroli
Llegenda del Barça

2008.08.19. 20:34:51

Szandi írta:
Varga Tamás írta:Éljen a rasszizmus. :cry:
A megfelelő megoldást még senkinek sem sikerült megtalálnia. A megoldás valahol a megengedő, párbeszédre hajazó liberalizmus és a fegyvereskedő magyargárda között van félúton. Az erőszak csak erőszakot szül! Ezt nem árt megjegyezni.
Na, ez nem olyan jellemző rájuk. Sajna.

Az erőszakos cuccban igazad van. De Tamás, ha pl odamennek és megtámadnak valakit neadjisten, akkor hiába mondom nekik, hogy beszéljük meg a dolgot, liberalizmus, megminden, sztem leszarják. Ha ki akarnak rabolni, vagy meg akarnak verni azért mert van sapka rajtam, vagy
azért mert nincs, úgyis megteszik, tökmindegy mit mondok nekik.
Éljen a rasszizmus! :D
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2008.08.19. 20:33:51

LG írta: Pl. Balatonedericsen voltam kirándulni, ott mondta a csapos, h Kezdhelyen nem lehet este a sétálóuccán végigmenni, mert a tesók a fiúkat félholtra verik, a lányokat megerőszakolják....
Ezek csak rosszindulatú pletykák! Tavaly ott nyaraltam 2 hétig,és senki nem akart se megverni,se megerőszakolni :lol: Csak nem romlott ekkorát a közbiztonság egy év alatt..Viszont sok magyar nyaralótársamat szívesen megfenyítettem volna amiért hihetetlenül bunkó módon tudnak viselkedni étteremben,strandon,utcán,stb.
Ettől függetlenül nálam is mindig van kés,nem feltétlenül önvédelmi célból.
Mi somogyiak egyszerűen bicskások vagyunk. :lol:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.08.19. 20:31:32

Varga Tamás írta:Éljen a rasszizmus. :cry:
A megfelelő megoldást még senkinek sem sikerült megtalálnia. A megoldás valahol a megengedő, párbeszédre hajazó liberalizmus és a fegyvereskedő magyargárda között van félúton. Az erőszak csak erőszakot szül! Ezt nem árt megjegyezni.
Na, ez nem olyan jellemző rájuk. Sajna.

Az erőszakos cuccban igazad van. De Tamás, ha pl odamennek és megtámadnak valakit neadjisten, akkor hiába mondom nekik, hogy beszéljük meg a dolgot, liberalizmus, megminden, sztem leszarják. Ha ki akarnak rabolni, vagy meg akarnak verni azért mert van sapka rajtam, vagy azért mert nincs, úgyis megteszik, tökmindegy mit mondok nekik.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
senzu
Entrenador del Barça

2008.08.19. 20:28:36

itt már békés eszközökkel nem lehet tenni semmit, maguktól nem fogják abbahagyni az életmódot amit folytatnak, és elmenni se fognak, Európában mi vagyunk az egyetlen töketlen nép ami nem tesz ellenük semmit...
ezért is ölnek/vernek/erőszakolnak meg embereket, max hűvösre teszik őket pár évre, de a család nagy része már ottvan benn, ingyenkaja, haverok, minden ami kell...
példát lehetne venni az olaszoktól, náluk hatalmas balhé volt pár hónapja, cigányok elraboltak egy olasz csecsemőt, azok fogták és felgyújtották az egész putrit ahol laktak :)
ahhoz, hogy valami gyökeres változás történjen, valamelyik vezető politikust /egyik rokonát kell megölniük, akkor talán ráébrednek ott fenn is, hogy valami nincs rendben, viszont ha kipucolják őket akkor nem tudnak kitől szavazatot venni :D
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.19. 20:18:17

Csak hogy mindenki örüljön, egy kis statisztika:
A most beiskolázott rétlakók 51% tücsök. :shock:
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.19. 20:18:16

Éljen a rasszizmus. :cry:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.19. 20:10:28

LG írta:Amugy a kés a legjobb fegyver, csak meg kell vele tanulni bánni, és igen csuda dolgokat lehet vele művelni. Bár még én is csak az alapokat tudom sajnos.
Szerintem pedig a legundorítóbb. Vipera, biciklilánc, boxer se kell. Ha már tényleg elkell őket verni, akkor tiszta küzdelem legyen, de egy az egy ellen. :roll:

Persze a tücskök is sajna nem egyedül jönnek, és nem ököllel harcolnak. :?
in to exile
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 20:05:54

Nemesócsán, Révkomáromtól kb. 20 km....itt nincsenek sokan, és akik vannak azok is meghúzzák magukat.
De pl. Komáromba ha elmegyek sétálni azért egy spanyolkés mindig ott lapul a zsebemben, hátha....
Amugy a kés a legjobb fegyver, csak meg kell vele tanulni bánni, és igen csuda dolgokat lehet vele művelni. Bár még én is csak az alapokat tudom sajnos.
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.19. 19:58:03

LG írta:Nálunk azért inkább a tücsköket verik, szerencsére. 8)
Hol laksz?? :shock: :shock: A holdon??? :D Amúgy lehet, hogy ha így állnak a dolgok, elköltözök arra a tájra! :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 19:52:03

Nálunk azért inkább a tücsköket verik, szerencsére. 8)
Mondjuk hallom, h Magyarországon sok helyen nagyon el van durvulva a helyzet. Pl. Balatonedericsen voltam kirándulni, ott mondta a csapos, h Kezdhelyen nem lehet este a sétálóuccán végigmenni, mert a tesók a fiúkat félholtra verik, a lányokat megerőszakolják....
Ezt én fölháboritónak tartom, h ilyen megtörténhet... :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2008.08.19. 19:59:02-kor.
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.19. 19:49:07

Közben a tücskök csak szaporodtak, egyre több volt az éhes száj. A hangyák etették őket, míg a kis éhes szájakból kifejlett tücsökbűnözők nem cseperedtek. A hangyák egyre demoralizáltabban élték hétköznapjaikat. A tücskök egyre többen lettek. Végül az egész rét fölött átvették az irányítást. Elszennyezték a rétet, feléltek minden tartalékot, büntetlenül kaszabolták Le az utolsó hangyát is.
Sajnos ez így van...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 19:46:18

Én is számitottam rá, le is halkitottam a hangfalat, de még igy is megijedtem :D
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.08.19. 19:44:16

Slither írta:Itt egy hasonló, a játék lényege, hogy ne érj hozzá a falhoz és juss el a piros részhez: http://www.screamshock.com/scary-games/ ... -game.html
Azta a rohadt... Be*zartam nem kicsit, nagyon!!! :D 4dik pályáig mentem. :) Ott megakadt a tudomány, aztán jött a szívroham... :lol:
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.19. 19:43:12

Slither írta:A következő linkben két kép található. A két képen 3 különbség van, próbáljátok megtalálni. Némi segítség képen megemlíteném, hogy az egér és a hangfal lehetővé teszi a gyorsabb megtalálást. Ha az egeret elkezded mozgatni a képen akkor a különbségnél elkezd egy halk kattogó hang fog hallatszani.

http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf

Vajon hány ember fog megijedni a kép megnézése után. xD

Na ez odavágot !
Pedig még gondoltam is h lesz valami Grat !Ez nagyon ott van !
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.19. 19:35:48

Egy nagy rét kellős közepén éldegélt a tücsök és szomszédja, a hangya. A hangya szorgalmasan dolgozott, hisz tudta jól, hogy munkájának gyümölcsét élvezheti majd szabadidejében.

A tücsök? Ő ugyan nem! Táncolt, dalolt, mulatozott. Aztán, egyszer csak beköszöntött az ínséges idő. A hangyának megvolt mindene, hiszen megteremtette létbiztonságát. A tücsök, hogy ne kopjon fel kicsiny álla, a hangyák vezetőihez fordult segítségért.

Ők szemügyre is vették a tücsök nyomorát, és úgy döntöttek, hátrányos helyzetűnek nyilvánítják tücsök komát. Tücsök koma megörült, örömében be is rúgott a kocsmában a kapott segítség egy részéből, majd a többit a játékgépbe dobálta. Gyermekei otthon várták az élelmet, meleg ruhát, egyikük éhen is halt. Tücsök koma ismét a hangyákhoz ment, ismét kapott segítséget.

Nem ám szépen megköszönte, toppantott egy nagyot. Kikérte magának AZ alamizsnát. Hiszen ő is teljes jogú tagja a rét közösségének, ezért neki több jár!

És mivel hátrányos helyzetű, gyermekei sem lehetnek mások:

"Tessék szépen kiszámolni, mennyi is jár nekem, és gyermekeimnek!" - rendelkezett.

A hangyák sóhajtottak egy nagyot. Igyekeztek intelligensen kezelni a helyzetet, így hát megadták a tücsöknek, amit kért. Tücsök koma úton hazafelé ismét jól berúgott, majd másnap reggel magához térvén elgondolkodott, hogyan tehetne szert még több segítségre:

"Hohó! Saját magamat nem sokszorozhatom meg... No de gyermekeimet...!"- rikkantotta.

Így hát féktelen és felelőtlen szaporodásba kezdett, hiszen gyermekeinek sanyarú sorsa jó érvnek bizonyult, valahányszor visszament a hangyákhoz.

A hangyák megadóan bólintottak, ismét segítettek, ám néhányan közülük elégedetlenkedtek a kialakult helyzettel:

"Miért adunk a tücsöknek? Miért nem teremti elő magának, ha szüksége van rá?"

Erre a tücsök agresszívan visszavágott:

"Mit mondtál? Tücsöknek neveztél??? Az én nevem ízeltlábú hegedűvirtuóz! Jó, ha megjegyzed, barátom!"- mondta fenyegetően, majd útjára indult.

Napokig forrongott magában. - "Még hogy tücsök... Teremtsem elő... Nem tudják ezek, ki vagyok én!!!" - Ezzel útnak indult, megkereste fajtársait.

"Össze kell fognunk, meg kell védenünk magunkat ellenségeinkkel szemben!"- duruzsolta társai fülébe.

Így is lett. Megegyeztek, ki lesz közülük a szószóló. Neki nincs más dolga, csak fülelni. Ha azt meri mondani valaki, hogy tücsök, rá kell vágnia, hogy rasszista és kirekesztő.

Taktikájuk bevált. A buta hangyák nem akartak rasszistának tűnni, így mind több és több segítséget nyújtottak. Közben dolgoztak keményen, hogy a saját számláikat is be tudják fizetni. Fel is tűnt ez a tücsköknek. Úgy gondolták, nem szép dolog a hangyától, hogy csak magára gondol, amikor pluszműszakot vállal. Valahogy ezt is el kéne venni tőle...

Így hát elkapták a hangyát az éjszakás műszakból hazafelé, kifosztották, és jól elverték. A hangya, a törvények szerint a rét rendfenntartóihoz fordult: - "Segítsenek, kirabolt egy csapat tücsök!"

A rendfenntartók csak csóválták a fejüket: - "Honnan tudod, hogy tücskök voltak? Annak vallották magukat?"

A hangya inkább legyintett, és hazament. Napokig emlegette barátainak, hogy csúnyán elbántak vele a tücskök. A barátok csak bólogattak, hiszen velük is ugyanez történt. A rémhír gyorsan terjedt a rablókedvű tücskökről, míg az éppen mulatozó tücskök fülébe nem jutott:

"Miiii? Már megint tücsköznek? Tanítsuk móresre őket!"

Ezzel elindult egy soha nem látott erőszakhullám a réten. A tücskök raboltak, fosztogattak, vagy puszta kedvtelésből verték félholtra a hangyákat. Erről nem is szólhatott a fáma, mert a tücskök szószólója résen volt, valahányszor felröppent egy kósza hír, ő habzó szájjal üvöltötte "RASSZISTAAAA!"

A hangyák mindenféle dologgal próbálkoztak. Megalapították a hangyagárdát, de ezt még saját fajtársaik is lehurrogták. Fegyveresen egy hangya sem merte megvédeni magát, hiszen egy tücskökkel teli börtönben nem sok jó várt volna rá. A tücskök (hm, elnézést ízeltlábú hegedűvirtuózok) senkit sem kíméltek. Öreget, fiatalt, nőt, gyereket egyaránt megtámadtak, szemrebbenés nélkül. Még egy köztiszteletben álló hangyatanárt is meggyilkoltak sok más hangyával együtt. A hangyák csak tűrtek, dolgoztak, hiszen a rét komoly gazdasági válságba sodródott.

Közben a tücskök csak szaporodtak, egyre több volt az éhes száj. A hangyák etették őket, míg a kis éhes szájakból kifejlett tücsökbűnözők nem cseperedtek. A hangyák egyre demoralizáltabban élték hétköznapjaikat. A tücskök egyre többen lettek. Végül az egész rét fölött átvették az irányítást. Elszennyezték a rétet, feléltek minden tartalékot, büntetlenül kaszabolták Le az utolsó hangyát is.
Kommentár nélkül...
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.08.17. 16:37:21

Itt egy hasonló, a játék lényege, hogy ne érj hozzá a falhoz és juss el a piros részhez: http://www.screamshock.com/scary-games/ ... -game.html
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.08.16. 22:05:40

Slither írta:
fUtBoLiStA írta: Nekem nem jön be semmi, ha rákattintok a linkre! :? Pedig rohadt kíváncsi vagyok rá!!! :lol:
Egyáltalán semmi nem jelenik meg? Akkor vmi gond van a flash megjelenítőddel. :roll:
Hát betölt látszólag az oldal azt "hót fehér" minden. Alul ki is írja hogy kész de még mindig semmi, aztán lefrissítem majd alul azt írja hogy hiba az oldalon... :?
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.16. 22:05:39

Nem rossz :) Kettö már megvan, de a 3. nem megy. Neked meg van Slither? :roll:

Kár, hogy már régi :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.08.16. 22:05:54-kor.
in to exile
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.08.16. 22:01:40

fUtBoLiStA írta: Nekem nem jön be semmi, ha rákattintok a linkre! :? Pedig rohadt kíváncsi vagyok rá!!! :lol:
Egyáltalán semmi nem jelenik meg? Akkor vmi gond van a flash megjelenítőddel. :roll:
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.08.16. 21:47:59

Slither írta:A következő linkben két kép található. A két képen 3 különbség van, próbáljátok megtalálni. Némi segítség képen megemlíteném, hogy az egér és a hangfal lehetővé teszi a gyorsabb megtalálást. Ha az egeret elkezded mozgatni a képen akkor a különbségnél elkezd egy halk kattogó hang fog hallatszani.

http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf

Vajon hány ember fog megijedni a kép megnézése után. xD
Nekem nem jön be semmi, ha rákattintok a linkre! :? Pedig rohadt kíváncsi vagyok rá!!! :lol:

Miguel Angel Lotina
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.08.16. 21:45:33

A káröröm a legjobb öröm, ahogy mondani szokás. :D
És "aki kiváncsi hamar megöregszik", ettől aztán tényleg öszül majd egy kicsit az ember. :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.08.16. 21:42:47

Slither írta:Sztem egész jó, én is megijedtem egy pillanatra. De ne áruljunk el túl sokat, hadd élvezzék a többiek is a dolgot. :D
megijedtél,hát ijedjen meg más is :lol: kedves :D

remélem akkor most már még többen benyalják.... :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt