Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen?Ezt mondta?Na erre kíváncsi lennék én...Kitfisto írta:Mert megmondta.Charlie írta:Kitfisto mit művelx a madridistán?Miért köpöd be Rivaldinhot hogy SonGa néven fut?(1általán honnan tod hogy ő az?Miből következtettél erre?)
C.
biztos van neki egy IP cím detonátora,ami megmondja,hogy innen ki fórumozik azzal a nickkel...Charlie írta:Kitfisto mit művelx a madridistán?Miért köpöd be Rivaldinhot hogy SonGa néven fut?(1általán honnan tod hogy ő az?Miből következtettél erre?)
C.
Mert megmondta.Charlie írta:Kitfisto mit művelx a madridistán?Miért köpöd be Rivaldinhot hogy SonGa néven fut?(1általán honnan tod hogy ő az?Miből következtettél erre?)
C.
Igen, csak nektek nem volt 10 sérültetek.... És nem is lesz. (elvégre nincs is 10 cserétek)Swineherd írta:Oleguert azért hoztam fel, mivel második számú védő volt a szezonban nálatok és hát nem vmi nagy durranás...
Különben, ha Woodgate csak a 80%-át hozza, amit a sérülése elött, akkor nagyon jó lesz ott középen...
Kitfisto! Te meg próbálj meg nem szemtelenkedni!
most megfogtad a lényeget, de nagyon!kralo írta:Ne feledjük azt se hogy Puyol milyen szerencsétlenke volt és most Spanyolország legjobb védője. Szerintem Oleguerből is lehet jó védő!
Nem érted! Oleguer nálatok kezdő volt és megoldottátok vele....ennyi.kralo írta:Olyanokon megy itt a vita, hogy az hihetetlen... Oleguer vs Pavón. Oleguer idén nem sokat lesz kezdő Puyol Edmilson és Marquez után. Erről ennyit.
Én is ezt mondom.Oleuer sztem nem csinált semmi rosszat.Örülne a margit ha lenne ilyen védőjükMr. Master írta:Oleguerrel semmi gond nincs, ő csak a negyedik számú védőnk, azt viszonot szánalmasnak tartom, h nálatok Pavon és Helguera lesz a kezdő. Meg hát fakaputól se kell majd nagyon elájulni.Swineherd írta:Olyan biztos lenne, mint nálatok oleguerMr. Master írta:Pedig szerintem nemsokára oda is be fog férni Pavon mögé
Oleguerrel semmi gond nincs, ő csak a negyedik számú védőnk, azt viszonot szánalmasnak tartom, h nálatok Pavon és Helguera lesz a kezdő. Meg hát fakaputól se kell majd nagyon elájulni.Swineherd írta:Olyan biztos lenne, mint nálatok oleguerMr. Master írta:Pedig szerintem nemsokára oda is be fog férni Pavon mögé
Oléhér nem is lesz kezdő.Egyébként tavaly Oleuer jobb teljesitmény nyujtott mint a Pavon.Swineherd írta:Olyan biztos lenne, mint nálatok oleguerMr. Master írta:Pedig szerintem nemsokára oda is be fog férni Pavon mögé
Nagyon vicces vagy te fogyatékoska.Egyébként bátran kimerem jelenteni hogy Edmílson jobb mint Woodgate.Swineherd írta:Tudom, hogy nehéz a felfogásod, de Agus nem az első csapatba jött...