Iniesta feltolásának örülök, ahogy ibra padoztatásának is!

Na, lássunk egy hatalmas meccset, mindenkinek jó szurkolást!!
Jah neked jó, mert a legjobb kezdővel álltok ki.marci. írta:Nem értem miért károgtok..bejött ez hétközben is.
Valahogy éreztem, hogy Keita kezdeni fog. Viszont szerintem hasonló lesz ma este a taktika, mint az Inter ellen, ahol Iniesta többet játszott a középpályán mint szélsőként. Szóval szerintem ez inkább 3-4-2-es felállás + Alves aki védő+középpályás+szélső is lesz. És egy kicsit bízok Keita fejében.marci. írta:Xavi - Iniestát megbontani bűűn...
Ezt most semmi értelme volt ide igy leirni már megvan a hivatalos kezdő csapat más: mit károg mindenki h fúú de rossz kezdő ezzel tuti nem nyerünk megint szidjátok pepet pedig majdnem ilyen csapattal vertük az intertattila 18 írta:szerintem hülyeség ini xavit megbontani helyette egy ilyen kezdőt ha ibra nem játszik :
-----------------------------valdes-----------------------------------
------dani--------------pique-------puyol--------------abidal------
-----------------------------yaya toure------------------------------
----------------xavi---------------------------iniesta----------------
-------messi---------------henry/bojan (de inkább henry)-pedro
és még egy kis plusz hírvas, 18:14 - Kezdőcsapatok:
REAL MADRID: Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Alonso; Marcelo, Kaká, Ronaldo és Higuaín.
BARCELONA: Valdes; Alves, Pique, Puyol, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Messi, Iniesta és Henry.
bár ahogy látom ez a hír kint van itt isvas, 18:09 - Barcelonában ezekben a percekben zuhog az eső, úgy néz ki tehát, hogy az időjárás is közbeszól, mint befolyásoló tényező. A Nou Camp gyepszőnyege ennek ellenére tökéletes állapotban van.
Szerintem nem lenne jó ötlet ibrát padoztatni és iniestát szélen játszatni... :Sbarca28 írta:A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Alonso, Marcelo, Kaká, Ronaldo és Higuaín. A Barcelonánál Messi kezdő, Ibrahimovics pados.
Nemár Ibra legyen a csatárunk ne HenryBestbarca írta:Úgy néz ki a hivatalos kezdő ez lesz:
Valdes Alves Puyol Pique Abidal, Sergio Busquets, Xavi, Keita, Messi, Henry and Iniesta
http://www.google.com/translate?u=http% ... l=es&tl=en
Hihetetlen:Busquets,Keita es Ini a szelen...S.Agüero írta:A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Alonso, Marcelo, Kaká, Ronaldo és Higuaín. A Barcelonánál Messi kezdő, Ibrahimovics pados.
Ez a Madridistán voltIbra pados?
![]()
nem hinném