hát akkor néhány gondolat:
1., eto'o: mindíg kiálltam mellette, a legjobb csatárunk évek óta! nem csak a kapu előtt, mezőnyben is nagyon jó! a legjobb! sokat volt sérült mostanában, de ha egészséges nagyon jó a gólátlaga. az meg, hogy nagypofájú??? ki nem sz*rja le!!! a pályán tolja jól!!! ott meg nem lehetett rá panasz!!! henry nem tudja pótolni!!!
2., deco: jól tolta az EB-n, de ez olyan "zidanos" volt! felszívta magát pár meccsre, nem biztos, hogy a Barcában is végig tudná ezt játszani. ráadásul állandóan sérült!!! sajnálom ha elmegy, az egyik kedvencem volt!!! pótolni kell, de nagyon!!! csak 2 ember jöhet szóba (mert jók és megszerezhetők): diego és van der vaart!!!
3., ronaldinho: nagyon nagy játékos, de a motiváció már régen nincs meg benne!!! nagyon elszaladt a ló alatta!!! azt hittem még vagy 2-3 évig gyönyörködhetünk benne, de most úgy érzem, Rivaldo után mehet görögbe, ott még talán ellébecol pár szezont. komoly csapat nem fogja megvenni, vagy ha igen megint rivaldoval tudok példálózni: AC Milan... ha R10-et akarjuk pótolni, olyan focista kell, aki ezt meg tudja tenni és messivel félelmetes 2 szélt alkotnának! ez az ember pedig: A10, vagy Agüero!!! mindenképp meg kell szerezni, bármi áron!!!!!!!!
4., henry: ő ugye marad... de minek... eto'o-t meg sem közelíti jelenleg. régen nagy játékos volt, de az már jó pár éve volt!!! larsson pótlásnak jó, de nem első számú csatárnak!!! ha valakit venni akarunk, akkor spanyol honban kéne szétnézni, mert nagyon jó hispán focisták vannak!!! pl. david villa!!! adebayor meg szóba sem jöhet... nem is értem!!! max. cserecsatárnak! de annak meg kicsit drága lenne!!!
5., Az eddigi igazolásokkal úgy érzem egyben van a keret, főleg Alvesnek örülök nagyon!!! mondhatjuk: ő az új Cafú!!!