Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sima explorervisca el barca írta:mozillaban megy? v csak explorerben?ozsimiki írta:nem értem:(,pedig ezzel az eggyel nincs semmi baj nálam!visca el barca írta:luco szerkezete mér' nem megy?
Kanald is akadozik nagyon már+ppstream is,de ez király.
mozillaban megy? v csak explorerben?ozsimiki írta:nem értem:(,pedig ezzel az eggyel nincs semmi baj nálam!visca el barca írta:luco szerkezete mér' nem megy?
Kanald is akadozik nagyon már+ppstream is,de ez király.
nem értem:(,pedig ezzel az eggyel nincs semmi baj nálam!visca el barca írta:luco szerkezete mér' nem megy?
Így van! Egyszer sem akadt eddig! Ajánlom mindenkinek!gentdelbarca írta:Lujo-é nagyon jó!!! Köszi!!!
Ez nekem is feltűntbarca52 írta:mekkora haja van eto'onak
Akinek kanald-nem megy,az próbálja meg a Lujo által belinkeltet,az kifogástalan!
ez halott
Alig vannakozsimiki írta:Na mutatják a stadiont,török kommentátor mindjárt elélvez..
Szerintem kb 60% a van tele!
bocs, hogy ezt mondom, de akkor haggyad, mert akkor nekünk viszont jobb lesz! bár már szinte így is kifogástalan.Los Banditos írta:Hát ha kép nagyon nincs is de vmi Barcelonáról dumálgat az ember