Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zaragoza-Real lessz,és úgy 2-1Los Banditos írta: Tipp: Barça - Espanyol: 4 - 1
Real - Zaragoza 2 - 1[/color]
Ha megvalósul az álmod, és bajnokok leszünk, akkor vendégem vagy egy rekesz sörre.Ronal.10 írta:áááá nem olvastam de az állomom valosulni fog!!!
Olvassátok a híreket fiúk (és lányok is)Ronal.10 írta:ha mi játszunk elöbb...(márpedig mi fogunk sztem)
leverjük az Espanyolt és Zaragoza ellen nagy nyomás lesz,gyözelmi kényszer lesz a madridon...
ugyérzem elözünk most hétvégén!!!!! (megálmodtam és nagyon élethü állom volt..2-0 ra kapott ki a madrid)![]()
Mert lusták elolvasni a híreket.Zozzy 5 írta:Akkor eddig miért írtuk azt sokan, hogy keretbe várjuk?Los Banditos írta:Talán azért, mert az U20-as válogatottal kell készülni, nem?
De nembaj, varrjuk ezt is Rijkaard nyakába.Ez lesz a legegyszerűbb...![]()
Azt, hogy ekkor nem lesz Barcelónában már akkor is tudni lehetett, mikor beharangoztuk a hétvégére.
mai edzésen egyébiránt még az első csapattal edzettek tovább a B kerettől fölhívott játékosok, kivéve Giovani dos Santost, aki ma elutazott Mexikóba, hogy elkezdje a felkészülést a korosztályos válogatottjával az U-20-as világbajnokságra.
Nem is kérdeztem meg, hogy miért játszatnád Gyulát...Épeszű ember nem teszi a kezdőbe. De ha elvileg nincs Barcelónában, akkor már csak ezt nem értem:Drigo írta:Ki mondta Neked, hogy Giulyt vagy Ezqu-t akarom játszatni????Arra reagáltam, hogy nem Dos Santos fogja megváltani a világot(lagalábbis mostanában nem), ennyi gondolkozz néha, mielőtt autamatikusan válaszolsz minden hsz-re...
A másik meg, hogy Losnak igaza van minden Rijkaard hibája mekkora f.sz már, hogy tavaly is megnyert a BL-z meg bajnokságot is, nem is tudom, akkor miért ne makartátok elküldeni, lehetnétek kicsit következetesek.
Nem is az, hogy nincs keretben, de azt gondolom tudni lehetett, hogy ekkor a válogatottal lesz...nem. Ez biztos,h Giovát jelenti, ugyanis ez is mellé volt írva.
Akkor eddig miért írtuk azt sokan, hogy keretbe várjuk?Los Banditos írta:Talán azért, mert az U20-as válogatottal kell készülni, nem?
De nembaj, varrjuk ezt is Rijkaard nyakába.Ez lesz a legegyszerűbb...![]()
Nehogy már azt várjátok, hogy Dos Santos fogja megváltani a világot, azért ott még nem járunk, tehetséges srác, de közel sem akkora spíler, amekkorának beállítjátok, úgysem lenen kezdő, ha meg csereként kéne beállnia, akkro az már régen rossz...Zozzy 5 írta:Ezqu és Giuly a keretben, dos Santos sehol...Rijkaard, menj a a tudodhova...![]()
lionelmessi19 írta:Igazából sztem nagyon de nagyon lazán be fogjuk húzni a dolgot, még úgy is, hogy az a szerencsétlen játszik majd...
De akkor is bosszantó....
Amúgy a következőképp álnék fel én Frank helyében, Dinhot nélkülözve:
----------------Valdes------------------
----------Thurma----Puyol-------------
-Belletti----------------------Zambró--
----------------Edmilka-----------------
-----Xavi---------------------Iniesta---
------------------Deco------------------
-------Messi-------------Samu---------