Bajnokok Ligája & Európa Liga
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sok marhaság.....Ismertetik Moszkvát...Nincs kiemelés.....
1.Arsenal-LIverpool
Akkor ird Te ozsimiki:
Am Roma-Man utd
Schalke-Barca
Ezz AAZZ
1.Arsenal-LIverpool
Akkor ird Te ozsimiki:
Am Roma-Man utd
Schalke-Barca
Ezz AAZZ
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.03.14. 13:09:12-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Gergo,ennyire még én sem vok lusta
Írtam azt is,h majd írom a dolgokat...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Victor_Valdes
Meglesz.gergo9 írta:Ha elkezdődik akkor légyszi adjatok már címszavakban tudósítást hogy mi történik mert sajna nem tudom nézni a tvben!!
Ha a Fener a Schalkét kapja még tovább is juthat.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
Dettó, én is örülnék, ha mondanátok mi történik. Itt ülök infó órán.gergo9 írta:Ha elkezdődik akkor légyszi adjatok már címszavakban tudósítást hogy mi történik mert sajna nem tudom nézni a tvben!!

-
- Eurobarca Staff
Minössze 4 hsz-t kellett volna visszaolvasnod, vagy megkérdezned a barátod(gugli).Dave87 írta:Urak, mikor sorsolnak a BL-ben?
Előre is kösz!
Egyébként ma 1-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Messi nélkül az idén a csapat csak szenved volt egy szűk hónap, mikor azt hittük, lesz valami, de aztán vége. Persze lehet, hogy egy Chelsea, vagy united ellen felszívnák magukat, meg Rijkaard is kisütne valamit, de megmondom őszintén, én nem hiszek ebben.
ok.majd hamarosan pü-formájában kérném a segítségedet ilyen tévés cuccokkal kapcsban
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sasi!
Bl-ben egyáltalán nem játszottak eddig ezek a csapatok jobban,mint Mi
Márpedig Blben az számít,h a Blben h játszol
,nem az,h a bajnokságban...
Az biztos,h nem mi vagyunk jelenleg a legnagyobb esélyesek,de ebbe az esélyességbe a bajnoki szereplések is beleszámítanak szntem...azzal meg se a M.U.,se a Chelsea,se a Roma nem megy sokra,h ott húúde megy nekik,ha Blben nem tudják azt hozni.
U.i.: majd hamarosan pü-formájában kérném a segítségedet ilyen tévés cuccokkal kapcsban (antenna,meg stb...) be kellene ruháznom nekem is vmi classba...)
Bl-ben egyáltalán nem játszottak eddig ezek a csapatok jobban,mint Mi

Az biztos,h nem mi vagyunk jelenleg a legnagyobb esélyesek,de ebbe az esélyességbe a bajnoki szereplések is beleszámítanak szntem...azzal meg se a M.U.,se a Chelsea,se a Roma nem megy sokra,h ott húúde megy nekik,ha Blben nem tudják azt hozni.
U.i.: majd hamarosan pü-formájában kérném a segítségedet ilyen tévés cuccokkal kapcsban (antenna,meg stb...) be kellene ruháznom nekem is vmi classba...)

A kérdés szerintem csak az, hogy mi a jobb a Barcelonának, ha most kap egy erős ellenfelet és kiesik a negyeddöntőben, így még megszerezhetnék Murinhot mielőtt valaki más megszerzi, vagy megkapjuk a Fenert, vagy Schalkét, továbbjutunk, az idő megy, és csak az elődöntőben esünk ki, mert ott már nem fogjuk tudni elkerülni az izmos ellenfelet.............................ozsimiki írta:Szeretném a M.U.-t és a Chelsea-t (egyenlőre) elkerülni,többi jöhet.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ma élőben az Eurosporton 13 órától a BL Sorsolása,majd 14 órától az Uefa kupáé. Én nézni fogom,be is írom majd a párosításokat.
Szeretném a M.U.-t és a Chelsea-t (egyenlőre) elkerülni,többi jöhet.
Uefa-ban meg végül ugye egy angol csapat sem maradt,kiesett a Spurs,Bolton,Everton trio is ebben a körben....
Ott a nagy esélyesek szntem: Bayern(rem hamar rámcáfolnak
),PSV,Leverkusen,Fio
Tegnap néztem félig meddig a Werder-Rangers meccset,ugye a németek 2-0ás hátrányból kezdték a visszavágót...hát a skótók megint undorító focival mentek tovább,az egész meccset a 16osuk előtt töltötték,ez szóról szóra így volt...ilyet nagyon ritkán látni...Werdernek csak 1 gólt sikerült szerezni,bár volt több ziccere is. Rem a skótók is hamar kiesnek.
Szeretném a M.U.-t és a Chelsea-t (egyenlőre) elkerülni,többi jöhet.
Uefa-ban meg végül ugye egy angol csapat sem maradt,kiesett a Spurs,Bolton,Everton trio is ebben a körben....
Ott a nagy esélyesek szntem: Bayern(rem hamar rámcáfolnak

Tegnap néztem félig meddig a Werder-Rangers meccset,ugye a németek 2-0ás hátrányból kezdték a visszavágót...hát a skótók megint undorító focival mentek tovább,az egész meccset a 16osuk előtt töltötték,ez szóról szóra így volt...ilyet nagyon ritkán látni...Werdernek csak 1 gólt sikerült szerezni,bár volt több ziccere is. Rem a skótók is hamar kiesnek.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Örömmel töltött el a PSV továbbjutása, bár elég vérszegények voltak, de sebaj, majd a döntőben nagyobbat homorítanak!
Remélem, a Getafét összesorsolják a Bayernnel, és Laudrupék odapörkölnek a bőrnadrágosoknak.
A Marseille pedig húzza le magát a vécén, szégyellhetik magukat.
Remélem, a Getafét összesorsolják a Bayernnel, és Laudrupék odapörkölnek a bőrnadrágosoknak.
A Marseille pedig húzza le magát a vécén, szégyellhetik magukat.

-
- Entrenador del Barça
Legalább a Zenit tovább ment. Most h kiesett a spurs nekik szorítok. Ha elkerülik a bayernt akkor akármi lehet.
Most a Getafe-t érzem, hogy meglepetést okozhat.
Most a Getafe-t érzem, hogy meglepetést okozhat.
Forza Lazio!
-
Annak örültem, hogy Dzsudzsák jól játszott, s belőtte a büntetőt, de csak ezeknek örülhettem. Pedig szerintem jobban megérdemeltük volna a továbbjutást. Ha Jenas belőtte volna azt a tizit. Csak sajnos a fociban, - és (máshol sem) - nincsen ha.
Mindegy,
Glory
Tottenham!
Mindegy,
Glory
Tottenham!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bayern elszálásos részt nem tudom miből következtetted ki
Itt senki sem zenget díszhimnuszokat róluk,sőőőt szinte mindenki rühelli őket. Remélem hamar kiesnek,én pl nagyon örültem,h volt egy nagyon rossz időszakjuk...de sajna a Werdernek is,és így a bajnokság már már le is esett nekik.

Itt senki sem zenget díszhimnuszokat róluk,sőőőt szinte mindenki rühelli őket. Remélem hamar kiesnek,én pl nagyon örültem,h volt egy nagyon rossz időszakjuk...de sajna a Werdernek is,és így a bajnokság már már le is esett nekik.

-
- Eurobarca Staff
Szerintem a Marseille nem egy nagy durranás, csodálom, hogy eddig eljutottak, másrészt a Zenit megnyerte az orosz bajnokságot, szal ott lesz a BL-ben jövőre, idegenben lőtt gól nélkül meg senki ne akarjon továbbjutni. Ráadásul Oroszországban egyik csapat sem mehet biztosra, a Marseille még így is "örülhetett" ennek a 2-0-nak...ozsimiki írta:(talán aki a Zenit-et kapja,hihetettlen,h a Marseille nem verte őket ki)
A Bayerntől meg nem kell úgy elszállni 70-80 millió euroért azt hiszem ez a minimum, azért az Anderlecht nincs egy súlycsoportban velük. Ráadásul amit az ősz végén/tavasz elején műveltek a bajorok elég nagy csalódás volt számomra.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Láttam egy hosszabb összefoglalót az Everton-Fio meccseről,és hát játékerejüket tekintve,meg a bajnokságukban a szereplésüket tekintve nagyon hasonló a két csapat. Mindkettő ott van a Bl-t érő hely küszöbén...
Csak azért hozom ezt fel,mert kb így kellett volna hozzáállnia az Internek a meccshez,mint tette azt az Everton...akkor lehetett volna esélye a Pool ellen. Na de itt örültem,hogy végül nem az angolok jutottak tovább
Bayern kiváncsi leszek,h kit fog kapni,de elég jó kis mezőny gyűlt össze az Uefa-ban,szal innentől szntem nem lesz könnyű meccse egyik csapatnak sem... (talán aki a Zenit-et kapja,hihetettlen,h a Marseille nem verte őket ki
)
Csak azért hozom ezt fel,mert kb így kellett volna hozzáállnia az Internek a meccshez,mint tette azt az Everton...akkor lehetett volna esélye a Pool ellen. Na de itt örültem,hogy végül nem az angolok jutottak tovább

Bayern kiváncsi leszek,h kit fog kapni,de elég jó kis mezőny gyűlt össze az Uefa-ban,szal innentől szntem nem lesz könnyű meccse egyik csapatnak sem... (talán aki a Zenit-et kapja,hihetettlen,h a Marseille nem verte őket ki

-
- Director del Fútbol
Hát igen, nem is tudom, volt-e már ilyen, hogy egymás után két büntetőpárbaj végén is örültem. Kis túlzással még életemben nem volt kettő... Általában az veszít, akinek szurkolok, ezért is volt ez nagy örömozsimiki írta:Na Ati, a végén csak összejött![]()
Grt! Fionak én is szurkoltam,viszont másik párharcban Spurs továbbjutást szerettem volna.

Tonit én is nagyon sajnálom, meg persze az összes Fio-szurkoló, ha még mindig Firenzében lenne, most nem lenne ilyen gond, hogy csak 1 ponttal vagyunk a Milan előtt, és veszélyben a jövő évi BL-szereplés... Ezért is szeretném, ha a Fio a döntőben a Bayernt verné

Az de szééép lenne!
Hülye Toni csak nézne , kár hogy elment Firenzéből...Énis remélem hogy a Bayern kiesik, nagyon nem szeretem őket.A Leverkusen pedig ,mostis továbbjutottak és a bundesligában is egyre jobb.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na Ati, a végén csak összejött
Grt! Fionak én is szurkoltam,viszont másik párharcban Spurs továbbjutást szerettem volna.
Szerintem közelebb is álltak hozzá,viszont Gomes vmi óriásit védett hsz utcsó pilljében
Tottenham kapáslövései azért nagyon ott voltak...
PSV-be ahogy beállt Balázs,egyből vitt egy kis színt...rossz megmozdulására nem is emlékszem
Ő miatta azért örülök,h továbbmentek. Mostmár nyerjék is meg,vkinek meg kell állítani a Bayernt
Fio se lenne rossz,Toni nézne nagyot ha ők ejtenék ki
U.i.: arra a másik ugyanilyen nevű topicra már 2-3hete felhívtam a figyelmet,de ezekszerint elfér,engem nem zavar,csak vmikor megesik,h oda-és ide is érkezik hsz

Szerintem közelebb is álltak hozzá,viszont Gomes vmi óriásit védett hsz utcsó pilljében

Tottenham kapáslövései azért nagyon ott voltak...
PSV-be ahogy beállt Balázs,egyből vitt egy kis színt...rossz megmozdulására nem is emlékszem

U.i.: arra a másik ugyanilyen nevű topicra már 2-3hete felhívtam a figyelmet,de ezekszerint elfér,engem nem zavar,csak vmikor megesik,h oda-és ide is érkezik hsz

-
- Director del Fútbol
Ez engem is érdekelne...barca99 írta:Egyébként miért van kettő ebből a topicból?
Dzsudzsák jól pörög!
TIZIK!!! (Mindkét helyen
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
IIIIIIIIIIGGGGGEEEEEEENNNNN!!! A Fio továbbment!
És a PSV is!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

(Nem akarok még egyszer ennyit izgulni...)
Basszus, jól látom hogy kizúgott az OM? 3-1 otthon, 0-2 idegenben. Ez ugye 3-3, de a Zenit idegenben lőtt góllal továbbmegy.
De legalább az egyetlen spanyol csapat talpon!
Egyébként miért van kettő ebből a topicból?

De legalább az egyetlen spanyol csapat talpon!

Egyébként miért van kettő ebből a topicból?