Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amire számítani lehetett.lionelmessi19 írta:Hála a jó égnek, Mudno szerint ez a kezdőnk
Tévedsz, mert Rijkaard nem jó edző. Ha az lenne, akkor nem lenne miért izgulnunk, mert 10 ponttal vezetnénk a PD-t, és ott lennénk a spanyol kupa döntőjében is. Meg ha jó edző lenne, a Gyula már a serdülő csapat edzéseit sem látogathatná, nemhogy kezdőként lépjen pályára.barca0417 írta:azért mind szakmailag mint emberileg, illett volna Saviolát, berakni még a kezdőbe is, nem hogy a keretbe se. Tud a jobb oldalon játszani, de Eto'o is tud a balon és sztem Messi is szeret együtt játszani Savigóllal, talán jobban mint Giuly-val, aki azért ált. nincs nagy hasznukra.
Emellett elbúcsuzhatott volna a hazai közönségtől, tudja, hogy szeretik, és sztem hajtott volna. Riijkaard jó edző de mindig vannak olyan döntései, amiket soha nem fogok megérteni.
Pedig szinte biztos h ez lesz. És az a hihetetlen h még most sem hozza fel Dos-t legalább erre a meccsre. Tutti jobban tolná mint Gyula.Roniee21 írta:Csak akkor leszek ideges ha Rijkaard Azt a majom Giulyt Kezdeti ráadásul jobbon Messi káráraÉS Iniestát pedig kihagyja
![]()
Legyen igazad.varga tamás írta:Ma este nyerünk, ebben biztos vagyok! Nehéz lesz, de győzünk. A margit pedig remélhetőleg pontokat veszít. Bárcsak 23 óra lenne már! Olyan ideges vagyok, hogy szinte remeg a gyomrom, már reggel óta tiszta bolond vagyok. Anyámék már be sem néznek a szobámba, mert 9-körül összekaptunk egy picinkét, majd kap egy szál virágot kiengesztelésül. Tiszta gyötrelem ez a ami nap, csak megérje!
VISCA EL BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
Engem ezek a dolgok nem igazán izgatnakLos Banditos írta:Még le sem fújták a mérkőzést, de már nem bírok magammal.Egy remek hír:
A Radio Marca mellesleg úgy informálódott, hogy a Zaragoza komoly prémiumban részesül majd abban az esetben, ha pontokat csen el a Madridtól. Egy döntetlen esetén állítólag minden egyes játékos markát 50.000 euró ütné, míg egy győzelemért 100.000 eurót fizetnének a riválisok. Zárásképp még annyit, hogy a mai nap nem csak az első csapat számára lesz sorsdöntő, hanem a Real Madrid Castilla valamit a kosárlabda csapat sorsa is eldőlhet. A Castilla hattól az Almería, a kosarasok pedig héttől a DKV Joventut otthonában lépnek fel. Innen is kívánjuk a legjobbakat a klub számára...
A Radio Marca mellesleg úgy informálódott, hogy a Zaragoza komoly prémiumban részesül majd abban az esetben, ha pontokat csen el a Madridtól. Egy döntetlen esetén állítólag minden egyes játékos markát 50.000 euró ütné, míg egy győzelemért 100.000 eurót fizetnének a riválisok. Zárásképp még annyit, hogy a mai nap nem csak az első csapat számára lesz sorsdöntő, hanem a Real Madrid Castilla valamit a kosárlabda csapat sorsa is eldőlhet. A Castilla hattól az Almería, a kosarasok pedig héttől a DKV Joventut otthonában lépnek fel. Innen is kívánjuk a legjobbakat a klub számára...