Napok óta nézegetem mit irtok és figyelemmel követtem mindenki véleményét hisz egy csoportba tartozunk! Viszont erősen az a véleményem,hogy sokan vagy nem mérlegelnek vagy nem látják jól a helyzetet!! Azzal kezdeném nézeteimet,hogy nem is az fontos hogy eto-t adjuk-e el,vagy tartsuk meg,vagy az hogy jobb mint Villa vagy nem, hanem az fontos hogy véleményem szerint,miért kell megvegyük Villa-t. Az elsö és legegyszerübb az az,hogy jólesik nekünk szúrkolonknak föleg úgy hogy sok csapat vásáról és mi is részt veszünk ebbe nem kis játékossal, a másik és ehez hasonló,leragandni! ráülni! már mi is megtanultok nem biztos hogy jó. A harmadik ma már sok gazdag klubb van és talán kevés minöségi játékos van olyan, aki azért már bebizonyitotta ,hogy nem zságbamacska és abban azért kiegyezhetünk hogy Villa ez a kategoria, és ha mi nem vesszük meg megveszi más ezáltal erösödnek stb. És azzal együtt hogy a friss vér mindig jó, és mások elöl elveszünk az is ide tartozik hogy eto már nem fiatal. Mondjuk sose kapartak érte a klubbok szerintem nem véletlen ,de lényeg az ,hogy innentöl bármikor eshet akár nagyot is a játékszinvonala! Villa fiatal nagyon jó ,spanyol és klubbszinten éhes még, szerintem minden része tökéletes ahoz hogy beváljon a dolog. Ezek szerintem nagyon jó és fontos érvek. És ha még belemegyek abba hogy Eto hogy viselkedet tavaly év végén és most is pedig mi Fc Barca

a teljesitmény kor és tisztelet jegyében korrekt szerzödési feltételekkel álltunk elé, mire ő megint elövette ki ha én nem stilusát. Csak azért nem akarom bántani mert a 5 év munkássága mellett jár azért a tisztelet. De neki is megkellene adni a barcanak mer ahogy elnézem amennyire ő tarja magát nem kell senkinek! Személyem szerint maradhat ,maradjon ha úgy van. De én mindezekáltal veszélyesnek tatrom azt ha elmegyünk Villa mellett, és akár még évekre csak Etora támaszkodhatunk (kcs) poszton. Én úgy gondolom legalább 1 és akkor legyen Villa, ő kell!!!